bläää

Jag vet inte vad jag vill med mitt liv längre. Jag vet inte om jag orkar med skolan. Känns inte som jag har valt rätt. Men om jag nu skulle hoppa av, vad ska jag då göra? Vet ju inte vad jag ska plugga till. Man kan ju fortfarande göra sen-anmälningar men VAD ska jag då söka? Jag vet ingenting. Jag vill bara att det ska vara ett självklart val för mig. Visst är det rätt kul på Byggnadsingenjör men matten å byggfysiken är verkligen inte min grej =/
Har omtenta i Linjär algebra nästa fredag och jag har inte pluggat ALLS =(
Visst det är mitt eget fel men när jag inte kan eller inte fattar något så ger jag upp!!!!!!! Vill inte ha det så! Allt är sååå svårt.. Jag, jaaa, vet verkligen inte :( Suck! Blir så trött på mig själv ju!

Det enda som är bra i mitt liv nu är Mange, familj och kompisar.. Om ändå dom kunde bestämma åt mig..

Helgen var trevlig. I fredags va jag med Mange. Han va upp på jobbintervju på PFV, omvårdnad Gävle.. Jag tog en promenad i solen upp för att möta honom. Gick först in hos Sophie på OK å hejade. Sen gick jag vidare, mötte Mange å vi fick nå ryck å gick å hälsade på Sture i tvätthallen på Swebus :) Sen tog vi en promenad hem å samtidigt käkade vi glass :D Va riktigt mysigt. Sen stack han iväg å jobbade å jag till Hedesunda.
Sen i lördags så jobbade jag till klockan två.. Efter det färgade min underbara mamma mitt hår, och sen var jag medbjuden på middag hos Karin. Det var supergod mat hon hade gjort. Fläskfilé, bacon å champinjoner inbakad i nån degtyp ;) å så klyftpotatis till.. Mmmm yummie. Sen fick vi efterätt t.o.m.. det var en liten minipaj med hallon å grädde :P Sen blev jag kvar tills nio. Då åkte jag hem å satte mig i soffan bara å väntade på att älsklingen skulle sluta. Så när han kom hem mös vi lite =)
I söndags så gjorde vi inte så mycket mer än att åka till Bomhus på middag. Blev grillad fläskfilé och klyftpotatis då oxå men det är ju sååå gott :P Mysigt! Sen va den helgen slut oxå.. Tiden går så fort..

Sen händer det inte så mkt mer i mitt liv typ..
Jag är tacksam för vissa personer. Tack för att ni finns! Ni vet vilka ni är!

Näe ska kanske ta tag i matten! :S

over´n´out

Ojojoj

Igår var jag å Mange i Stockholm =)
Vi kom ner 11.00 och gick då omkring på stan. Fram och tillbaka mest och ingen av oss hittade nånting, men så brukar det vara när man har pengar å vill handla.. Klockan 13.00 åt vi på Kungshallen. Det var supergott :P

Sen vid 15.30 tog vi pendeln ut till min bror Jimmy i Spånga. Det var där vi skulle övernatta =) Så visade han oss vart vi skulle å sen åkte vi tillbaka med pendeln in till city och tog tunnelbanan till Globen. Vi kom dit typ klockan 18.00. Stod i kö i en halvtimme. Så 18.30 var det insläpp. Det gick ganska fort å komma in, för vi stod rätt långt fram om man jämför med andra :D Letade reda på våran sektion å läktare. Vi hade faktiskt bra platser! Nästan perfekt! :o)
Satt i typ 40 min tills EMD kom ut å spelade i 20 minuter. Sen kom en till kille som skulle spela, tror det var Kevins (avhoppad) kusin eller nåt :P Han sjöng bra..

Å sen Kl 20.50 kom BACKSTREET BOYS in på scenen!!! Å jises vilken känsla. Långt över tusen människor skrek å ropade =) Det var så man rös!
Ojojoj va bra det var! Dom spelade i nästan 2 timmar. Mest gamla godingar men oxå en del nya :P :D :)
Det var även 4 solonummer, som tyvärr inte var lika bra. Men allt annat var lika bra som alltid. Mäktigt var det där inne! Jag har då aldrig varit på något bättre! =) Vill tillbaka. Helt underbart! Ångrar inte att jag gick, å värt varenda krona!!!!! =)

Sen klockan 22.48 tog vi tunnelbanan tillbaka till city och 23.10 pendeln till Spånga :P Sen sov vi gott efter en lång dag i huvudstaden!

Idag vaknade vi 10.30 och gick till pendeln klockan 11.00.. Sen tog vi våran "frukost" på Burger King.. haha ;) Men det var inte så gott. Nästan Mcdonalds är godare ;) Hehe..
Tåget hem gick 12.30. Så nu sitter man hemma i soffan igen efter en dag i Sthlm, som egentligen kändes som en hel helg. En sak vet jag iaf, kommer aldrig flytta dit! Trivs inte så bra där nere. Vet inte varför men så är det..

Men igår, den 14e april 2008, var en av dom bästa och minnesvärda stunder i mitt liv :) Och den fick jag dela med världens underbaraste kille, Mange <3



                            
Vi satt inte så dumt till :P                   Entréen :P

                             
Det dansades rätt mkt ;D                   Efter sista låten (trodde man ju) ;)


Dom kom in å sjöng 2 extra låtar!
Nu var det slut på riktigt :(
Men bra var det :)



over´n´out / en supernöjd BSB-fan :P

Backstreet Boys

Snart går tåget till Stockholm! Vi ska vandra på stan å shoppa nu på dan å sen ikväll äre Backstreet Boys-konserten som gäller! =) Ska bli riktigt roligt! Även om dom flesta tycker att det bara är ett "sketet" pojkband så tycker jag dom gör bra musik! :)
Hoppas vi inte försvinner i tunnelbanan bara.. Jag hittar absolut inte i Sthlm. Men men då får man väl ringa brorsan i panik eller nåt ;) Hehe..

Å jag har lovat att ta en massa bilder å försöka filma till Hanna å Linda! Dom är lite avundsjuka! :D Tihi.

Helgen var bra den. Va hos Linda och Stefan i fredags å mös lite, sen i lördags va vi i Hedesunda hela dagen å firade lillebror. Stora killen ;) Hahaha. Åt smörgåstårta å hade det trevligt! =P
Senare på kvällen gick jag upp till Lina och Anders och spelade spel å sjöng singstar! Va nice å träffa dom lite. Sen igår gjorde vi inte så mkt på dan men vid halv fem åkte vi äntligen å hälsade på Svea-Maria! Å jag tror aldrig jag sett en sötare bebis :) Hon är så gosig den lillfian :P Hihi.. Lite ovant å se storebror som pappa, men det var en mysig syn!

Näe nu ska man göra sig iordning så man är redo för en heldag i huvudstaden!

heddå

Typiskt

Nu äre onsda, och alltså 5 dagar kvar tills Backstreet Boys-konserten.. Å vad tror ni händer? Jo, jag blir sjuk!!! Förstod nästan det när biljetterna bokades.. Haha.. Men jag håller tummarna ( peppar peppar) :P

Usch vad jag är less på skolan nu! Jag har det kämpigt med alla uppgifter som ska göras.. Men men jag får försöka åtminstone.. Önskar att dom här sista två åren går fort så ja slipper skolan mer! Fatta va skönt ;)

Ihelgen blir det fullt upp.. På freda ska jag vara med min älskling :D
Sen på lördag ska vi åka ut till Hedesunda och gratta min lillebror som blir 20 :) Å så ska Mange hjälpa min mor med deras dator som säkert kommer ta halva dan ;) haha.. Den brukar krångla..
Sen på söndag ska vi, förhoppningsvis, träffa lilla Svea-Maria =) Dom fick komma hem ifrån sjukhuset igår.. se den lilla pluttiskruttan :D hihi

Nu sitter min älskling och kollar på det sämsta programmet i världshistorien tror ja- Jackass! =/ Men han är så fin där han sitter å smuttar på en smirnoff ice ;P hehe.. Är så kär i den pojken! Finns ingen bättre än honom <3

Nu blire sängen så ja blir frisk nån gång!

gonatt å heddå



Älsklingen och jag

Söndag

Nu är det söndag, igen! Det är otroligt vad veckorna går fort.
Sitter som vanligt vid teven å har inte en aning om vad jag ska göra. Känner inte för så mkt just nu heller :(
Önskar Mange va hemma så jag hade sällskap iaf :P Men han kommer hem efter åtta så det är inte så lång tid kvar..

Imon är det skola igen :/ Matte hela dagen, som det brukar vara en måndag.. Å det är såå segt. Men dagarna går iofs rätt fort när dom väl startat.. hehe..
Usch, ser inte fram emot den här perioden i skolan heller. Vi har tre ämnen- byggnadskonstruktion, byggnadsteknik och ingenjörsmatte. Och alla är ämnen man räknar i.. Alltså rätt svåra saker. Undrar hur det kommer sluta jag.. Men man måste åtminstone försöka. Vill ju inte ge upp..
Jag har ju många runt omkring mig som stöttar mig när det är jobbigt och det är jag jätteglad för.. Finns ju inget bättre än att ha många vänner som tror på en :)

Den här helgen har nog varit den tråkigaste i hela mitt liv.. Eller i fredags va det inte tråkigt. Då va jag hem till Linda och Stefan å spelade lite xbox och sen efter det umgicks jag med Mange.
Men både igår å idag har det varit supertråkigt :( Suttit vid teven och datorn om vart annat. Så tråkigt att jag t.o.m skaffade en blogg.. Hehe

Å tyvärr fick jag inte hälsa på min brorsdotter heller.. Stackars Hanna har så ont i rygg å nacke efter ryggmärgsbedövningen och det kan ta upp till en vecka innan det släpper. Tycker så synd om henne.
Så det är förståeligt att vi inte kan åka upp nu när hon inte kan ta sig ur sängen. Men håller tummarna på nästa helg :D
Då är det nästan fullt upp istället om man jämför med den här.. hehe :P


Kan nån ge förslag på vad man ska äta idag då? Det är det värsta som finns. Å inte ha nån fantasi om vad man ska laga.. Aja ska väl komma på nåt, kanske ;)



over'n'out



Bloggträsket

Ja, nu har man oxå hamnat här då.. Men så är det med dom flesta i dagens läge antar jag :)
Inte trodde jag för en sekund att jag skulle skaffa en men jag hade tråkigt ikväll och då blev det en blogg. Hihi =)


Mycket har hänt i mitt liv det senaste året, men det vet nog dom flesta som känner mig.
Och inte mycket var bra fram tills den 6e januari då jag träffade världens underbaraste kille, Magnus Lindberg.
Han fick mig att börja må bra igen och skratta åt allting, som nästan var omöjligt fram tills dess..
Vi började umgås rätt mycket eftersom han typ "bodde" hos min granne, och jag trivdes bättre än nånsin förr.
Jag visste att jag fått en ny vän som trivdes med mig, och vi började tycka om varandra mer och mer, men sen hände det en sak, eller det var nog mest jag som var rädd och betedde mig dumt, som gjorde att vi blev lite osams och diskuterade mycket veckan efter om just det som hände o.s.v. Och tillslut insåg vi att vi kunde vara kompisar iaf.. För vi trivdes ju med varandra.

Men sen den 20e januari bjöd Magnus å Nicklas med mig på bio. Jag tvekade ju först eftersom jag tänkte på Mange. Men jag följde tillslut med. Och kvällen var trevlig. Den flöt på bra. När vi kom hem efter bion så stannade Mange utanför och pratade. Vi satt i tre timmar den natten (jag som skulle upp 7 till min första mattelektion) och pratade ut om allt och pratade om allt som kunde hända oxå.
Vi blev sams och kände att vi kommit varandra ännu närmare nu.

Efter allt jag gick igenom i höstas så var jag livrädd att ta steget med en kille men nu vågade jag, för Magnus fick mig att inse hur mycket han betydde för mig och vad jag kände för honom. Och det är en sak jag aldrig i hela mitt liv kommer ångra. Så den 26e januari blev vi ihop. Och sen dess har jag mått hur bra som helst.
Den karln är verkligen helt underbar. Trodde inte det skulle vara såhär bra som det är, jag har haft sån tur.
Han föll för mig direkt (säger han ;D) och det tog inte lång tid för mig att falla för honom heller. Å idag är jag så kär så kär. Vill inte förlora honom nu!

pust- nu har man skrivit av sig lite. har aldrig skrivit ner det här. kanske inte så intressant om nån läser men man har ju en blogg som en dagbok ju :P

Sen kan jag ju berätta på en gång, att- jag har blivit faster, igen! Min näst äldsta bror Daniel och hans fästmö Hanna fick i torsdags, den 3e april, en liten Svea :) 53 cm lång och 4120 gram :P Hon är såå söt, fast än så länge har jag bara sett kort. Vi hoppas på att få hälsa på imorgon! :D (lägger ut en bild)

Å så är älsklingen Magnus på kryssning med släkten, så jag sitter hemma ensam. Ibland kan det iofs vara skönt oxå =) Men man saknar ju honom så mycket.. Fast inte så lång tid innan han är hemma igen! :P

Sådär, då var mitt första blogginlägg skrivet.

over'n'out





Här är hon- Svea!

image1

RSS 2.0