Flyttat

Nu har vi äntligen flyttat :P Eller vi har ju bott här i lite mer än en vecka men iaf =) Trivs som fisken i vattnet.. Lägenheten är superfin.. Det fattas endast några enstaka saker i hallen och köket..
Vi flyttade alltså förra helgen, den 13e.. Började på förmiddagen och va klara vid tre, fyra ungefär.. Gick så bra så.. Fick ju hjälp av Manges föräldrar, bror och systers pojkvän.. Dom va så snabba å smidiga..  Ni va såå snälla som hjälpte till.. Hade nog inte gått lika snabbt utan er.. Vi kom iaf nästan iordning direkt på lördan.. Lite mer plock på måndan bara.. Så nu är vi här och det känns underbart :D Så nöjd så nöjd!!

Annars har det nog inte hänt så mkt.. Skolan är så stressig nu.. Har ganska mkt nu direkt efter "jullovet"..
I övermorgon är det julafton oxå.. Ska ut till mamma redan imorgon med Hanna, Daniel och Svea och käka och mysa lite.. Dom ska ju inte va med på julafton, tyvärr.. Men vi får fira imon istället.. Hihi..
Sen är det inte så långt till nyår.. Att tiden gått så himlans fort.. Kan knappt fatta det.. Har varit ett superbra år <3 Och det har gått fort oxå.. Alltid positivt, då kanske man är klar med skolan snart.. Haha.. Aja, nytt år, ska bli ändring på några saker faktiskt.. Är lite dålig på en del :( Men det ska inte bli nåt nyårslöfte, för då håller man det inte..
Iaf ska nyårsafton bli riktigt mysig för en gångs skull.. Middag och lite fest med vänner <3 Och nu har man det stort så alla får plats oxå.. Tihi.. =)

Näe nu ska ja ner i tvättstugan en sväng..
God jul och Gott nytt år på er!

RSS 2.0