Party!

Nu är det inte många timmar kvar innan tjejerna kommer hit.. Ska bli riktigt trevligt faktiskt :P
Taggad är man oxå.. Va ett tag sen jag var ut på krogen nu..
Ska bli bra musik, trevligt sällskap å onyktert ;) haha..

Så nu ska jag börja göra mig iordning.. Alla kommer mellan 19-20 å det kan ju ta ett tag å bli redo.. Iaf när det gäller mig.. Jag kan ALDRIG bestämma vad jag ska ha på mig.. Haha.. Sällan liksom ;)
Det är nog det som tar längst tid oxå..

Vi hörs kanske efter helgen =) Tja´rå

Tv

Vi har hittat en 42" plasmatv som vi gillar.. Men kan inte bestämma oss om vi ska skaffa den.. Tänkte isf ta den på avbetalning så länge å sen när vi ser att vi har pengarna betalar vi tillbaka allting.. Det blir inte så mkt i månaden eftersom vi delar det på två.. Men det kommer nog se rätt dumt ut på min tvbänk.. Man skulle ju helst vilja ha den på väggen men tyvärr går ju inte det, ni som sett min lght vet varför ;) hehe..
Men vi ska ut till Valbo och checka den imon så får vi se :P

Annars händer det inte så mkt.. Skolan går segt.. Är jäkligt skoltrött nu.. Känns som jag går på min absolut sista sparlåga :( Men jag försöker ju kämpa iaf.. Så får vi se längre fram om jag orkar..

Ikväll var vi till Bomhus.. Mamma och Sture träffade Manges föräldrar för första gången.. Det var väldigt mysigt faktiskt.. Inger bjöd på supergod äppelpaj.. Och dom kom bra överens.. Mamma va ju rätt nervös innan men när dom väl kom dit gick det bra.. Mamma är ju ännu mer blyg än mig så jag förstår hur hon kände.. Det är väl därifrån jag fått det.. Ni anar inte huuur jäkla blyg jag är.. Och jag tror det har blivit värre.. Vissa dagar är jag väldigt folkskygg och extremt blyg.. Ibland t.o.m med kompisar :S Och så ska det ju inte behöva vara.. Suck, jag är konstig tror jag =/ Men iaf kvällen har varit bra..

På fredag ska jag parta med tjejerna i klassen (Maral, Anna, Anna, Sofie och Helen) =) Ska bli riktigt skoj faktiskt.. Vi har ju inte gjort nånting sånt hittills å då har vi dock gått i samma klass i över ett år.. Men nu så bilre av :P Hehe..
Sen på lördag ska jag kanske på fest med Maria för hon kommer hem ihelgen.. Men vi får se.. Har inte pratat mer med henne om det..
Annars händer det inte så mkt.. Skönt att solen har tittat fram den här veckan.. Det gör det hela lite lättare..

Näe nu ska det väl bli en film lr nåt.. Lr så blire sängen tidigt.. Vaknade ju för sjutton före åtta imorse (när jag för en gångs skull hade sovmorgon) av mina grannar som bor ovanpå som borrade och hamrade som fasiken.. Det lät som dom höll på å ta sig igenom taket.. Och då äre dock väldigt tjocka betongtak/golv.. Så nu man är lite trött..
Men kan kanske ta igen det imon när man är ledig ;) Hihi..

Aja herrå på er :DHemma igen :(

En vecka på Kreta gick alldeles för fort :(
Men vi hade det helt underbart. Typ 38 grader på dagarna med skinande sol och superskönt i vattnet.
Vi bodde ca 1 mil utanför Rethymnon stad. På dagarna pressade vi och på kvällarna åt vi god mat och hade det mysigt :P Åkte in till stan tre kvällar.  Vi shoppade inte så mkt men det blev fyra liter sprit för Mange ;) haha.. Men det är ju så billigt där..
Resan var helt suverän iaf.. Ångrar inte att vi åkte.. Fast man inte har så mkt pengar nu..
Man blev ju inte lite besviken när man skulle åka hem.. När man är utomlands får inte veckorna gå så fort.. När man är hemma och pluggar gör det inget alls liksom.. Nu vill man bara tillbaka eftersom det är svinkallt och trist här hemma.. Vill inte ha sånt skitväder nå mer.. En sak om somrarna här hemma varit bra kanske man kan stå ut ett tag med vinter.. Men aja man kan inte göra nåt åt det.. Får flytta utomlands när man pluggat klart :P hehe..

Ihelgen blire lugnt iaf.. Orkar inte göra så mkt.. Så nu ska jag fortsätta kolla på tv..

herråKreta

Imorgon smäller det :P

RSS 2.0