Första dagen

Ja nu var första jobbdagen avklarad.. Det gick smärtfritt.. Satt i kassan hela tiden och iofs gör det mig inget då det är kassan jag kan bäst :P Va inte allt för lugnt heller.. Då kan det bli såå jäkla tråkigt på jobbet.. Men men.. Sommar, då handlar folk ;) Haha..

Annars har jag inte gjort nåt speciellt sen midsommar.. I måndags va jag med Mange hela dagen och myste.. Kollade på filmen Knowing med Nicolas Cage som vi båda tycker är bra.. Filmen var okej.. Blev sämre på slutet, men ofta är det ju så :(
Igår så satt jag på balkongen och solade fram tills jag skulle gå och träffa Maria.. Det var dags nu.. Va så fruktansvärt länge sen.. Kan det ha varit inflyttningsfesten sist?!?! :O Isf otroligt.. Vi möttes i Boulongern och satte oss på en plätt och myste och pratade ikapp lite :) Alltid lika mysigt att ses sådär :D Sen efter det gick jag hem och kollade på 3 SATCavsnitt och sen sov jag..

Och ikväll efter jobbet har jag kollat på tv med mamma o Karin.. Är lite trött.. Ska lägga mig och läsa nu, en bok jag lånade av Maria.. En engelsk bok.. Så det kommer nog ta tid att läsa ut den ;) Haha..


Näe god natt på er(om det nu är nån som läser ;P Haha) En ny arbetsdag väntar imon.. Men börjar två så får njuta av solen en stund iaf! :P 

Midsommar avklarad

Nu är midsommar över för i år igen.. Det går så fort..

Vi åkte ut till hedesunda redan i torsdags och åt och hade det lite mysigt.. Satt uppe och drack lite cider till Jimmy o Monica kom vid halv tolv.. Då blev det sängen.. Somnade nog ganska fort..
I fredags vaknade jag rätt tidigt.. Upp och åt frukost, umgick lite.. Vi åt mat vid fem, sill och en massa gott.. Sen blev det lite party med mange, mamma, karin, sture, jimmy och monica.. Det var riktigt trevligt.. Mange och Jimmy höll igång och det var underhållande :P Hehe.. Blev uppe till ett typ.. Somnade som en klubbad säl tillslut..

Igår(lördag) vaknade jag tio.. Va rätt lugnt på dan.. Spelade lite xbox.. Daniel kom ut han med.. Skulle ner till Johan och festa.. Sen börjades det förberedas för grillning vid halv fem.. Elin, Lina och Anders joinade oss kvart över fem typ.. Sen åt vi.. Det var hur gott som helst! Mums med grillat! :) Sen satt vi ute och drack på altanen.. Toffe, Gina och Stina var oxå med hemma hos mamma igår.. Plus att Tommy dök upp vid halv sju.. Det var jätteroligt att träffa honom igen.. Va alldeles för länge sen sist nu.. Sen satt vi ute och drack, spelade lite spel i lag.. Jag vann med mitt lag på "så det kan låta" men inte på "med andra ord".. Men roligt var det ändå ;) Lite flum sådär :P Sen åkte Mange med Lina och Anders hem halv tio.. Han skulle jobba idag :( Det var tråkigt.. Men han var ju med på fredan iaf.. Tur det iaf :D Hihi.. Efter dom åkt satt vi kvar ute och drack och hade det mysigt.. Skrattade och hade oss! Sen halv ett la sig Jimmy och Monica, medans vi andra va vakna tills kl två.. Då hade jag svårt att somna.. Då ringde telefon kl tre på natten.. Det var Daniel som ringde hem och berättade att det hänt en olycka nere vid Gårte.. En kille hade omkommit och tre andra(två killar och en tjej) var allvarligt skadade.. Han ville inte att mamma skulle vara orolig och tro att han varit med.. Efter det ringde Toffe runt direkt och vi fick då reda på vem det var, en kille på 24 år..Så jäkla hemskt att sånt där händer.. *R.I.P Klas*
Men som alltid: don´t drink and drive.. Varför lär sig inte folk? Det är fortfarande hemskt att det hänt och det är så synd om släkt och vänner... Själv kände jag inte killen så väl men man vet vem det är och det känns ändå.. Jag tycker så synd om alla som verkligen kände honom.. Så jag och mamma kunde ju inte sova.. Blev uppe till halv fem, då hade vi oxå pratat med Daniel om allt.. Han var nere vid kyrkan när en krisgrupp var där och försökte hjälpa till och trösta folk.. Nej det blev en sorgens midsommardan för många.. Låt det inte hända igen!

Och idag har vi inte gjort mkt.. Det har varit lite slött då man drack igår.. Men vi åt mat och hade det mysigt ändå.. Kom hem kl sex.. Och sen har jag legat vid teven och slappat.. Och nu blir det sängen!


God natt

Tisdag

Nu är det bara en vecka kvar.. Sen börjar eländet.. Känner ingen lust att jobba just nu.. Helst skulle jag vilja ha "sommalov". Då det nog är sista gången man har sånt.. Men icke, klarar inte att vara hemma en hel sommar utan pengar :S Går miste om för mkt om jag inte jobbar dom där 6 veckorna.. Så ja det är bara att bita ihop å ta sig dit.. Skitställe!

Ihelgen vart det lugnt.. I fredags va Mattias o Tessan här och spelade xbox med oss.. Det var trevligt såklart :)
Sen i lördags jobbade jag mellan 14 och 22.. Det var så jäkla seeegt.. Knappt nå folk.. Men man får ju pengar iaf :P
I söndags skulle jag ha varit barnvakt åt Svea, men Hanna skulle inte jobba så det blev tyvärr inget.. Men jag hinner ju vara barnvakt åt lillfia många ggr :)
Igår åkte jag ut till Hanna och Daniel och hälsade på.. Vi åt en sen lunch och sen lekte vi en massa med Svea.. Va över till Hannas syrra och städade lite snabbt åt kaninerna deras.. Sen tillbaka in och busa med gofia en stund till innan hon skulle sova.. Då sa Hanna åt Svea att ge mig en puss och jag fick t.o.m TVÅ stycken :D :D :P Ni kanske inte förstår vad denna glädje kommer ifrån för simpla två pussar men det har aldrig hänt förr då Svea varit lite för blyg och osäker.. Faktiskt blev det hela tre st igår :P Det märks att hon växer och känner igen mig mer och mer.. Så jäkla mysig! Vill bara käka upp henne! :)

Idag har det varit kalas för Mange som fyller 24 år idag! Grattis älskling! :) Så på dan har det varit storstädning för hela slanten, lite handling och sen kom släkten vid 18.. Alltid lika trevligt att ses med en massa fika, men det blev fika för alla andra förutom mig.. Hehe.. Jag måste sluta med allt sånt där onyttigt nu om jag ska gå ner lite i vikt inför Rhodos.. Har man varit så dum och lagt på sig lite lär man försöka gå ner oxå.. Inte lätt alla ggr :S Men ska försöka iaf..

Näe nu är det snart sängen..


Gonatt!

Sverige-Malta

Dagarna går rätt fort men det händer tyvärr inte allt för mkt.. :S Bläää! Nu är det "bara" två veckor till jobb, och då kommer man säkert oxå att gnälla.. Haha..

Ikväll har vi varit hos Manges bror och kollat på fotbollen.. Otroligt va dåligt Sverige spelar.. Visst, dom vann med 4-0, men mot ett sånt lag som Malta borde dom ha vunnit med typ 7-0.. Speciellt med dom målchanser de hade då och då.. Nej, Sverige spelar dåligt och det kommer nog inte bli bättre förrän Lars Lagerbäck avgår.. Vi behöver nån bättre som låter laget spela ett mer offensivt spel.. Man kan ju hålla tummarna iaf ;)
Sen spelade vi lite x-box, Bejing 2008.. Gick inte så bra för mig men det var väl rätt okej ändå :P Haha..

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer på dan.. Men runt fem ska vi iväg på "kalas".. Manges farfars syster fyller år.. Och dom firar alla, varje gång.. Haha.. Det gör inte vi, så det kan bli lite mkt ibland ;) Och sen på tisdag så måste vi ha kalas för Mange, just för dessa traditioner.. Men va gör man inte för sin älskling? Hehe ;)

Näe nu ska jag lägga mig och läsa lite Liza Marklund och sen sussa..

Godnatt


Två dagar

Ja nu har det snart gått två dagar på lovet och jag vet inte vad jag ska göra :S Igår va elin förbi en sväng, det var trevligt.. Sen gjorde jag mat, blev väl inte det godaste jag ätit men gick i ändå.. Efter det tog jag en liten promenad och sen blev det tvättstuga och film med mange :)
Idag har jag inte en jävla aning om vad jag ska göra.. Ska till gymmet en sväng nu på e.m iaf.. Men sen då? Blää.. Ibland är det tråkigt att vara ledig.. Ska nog sätta mig på balkongen en stund oxå.. Verkar vara lite solväder.. Men det ska ju bli regn idag =/ Vill ha 30 grader och mkt soool nu tills jag börjar jobba, och då har jag ju förövrigt nånting att göra ;) Haha..

Näe nu ska jag försöka göra nåt vettigt..

Byyye

Äntligen!

Nu är det lov! Gjorde det sista med hemtentan i matte idag. Satt i skolan från 12-18 ungefär.. Fy faan säger jag bara.. Vi kom inte så mkt längre heller men lite mer poäng kanske vi skrapar ihop.. Så håll tummarna på att det går vägen! :P

Nu är det 2½ vecka tills jag börjar slita, ungefär.. Ska på ett sätt bli skönt, men på ett annat inte.. Det är kanske sista gången jag har "sommarlov" liksom.. Men jag behöver pengarna oxå.. Så det är på två sätt, som vanligt.. =/
Nu ska det mest njutas av ledigheten och ta det lugnt men måste försöka ta tag i träningen oxå.. Får se om det kommer gå som jag vill bara..

Var ute i Hedesunda, som sagt,  i fredags.. Alltid lika mysigt att umgås med familjen.. Spec nu när Svea är med i bilden =) Våran sötnos! Hon va så himla söt när hon lekte tittut med mig över/under bordet :D Gorumpan! Blev bestämt att jag ska vara barnvakt nästa söndag oxå.. Blir första gången och det ska nog gå bra.. Ska bli så mysigt! :)

Igår blev det fotboll, Sverige-Danmark, med Mange, Mattias, Tessan och en kompis till dom.. Men vilka sopor Sverige är! Skäms nästan över att vara svensk! Förlora på hemmaplan och på självaste nationaldagen! Sätter helt fel person på straffen och sen en back som tror han kan klacka bort bollen framför ett nästan öppet mål :S Blev inte lite less.. Men förstod nästan direkt att vi skulle förlora.. Men vi håller tummarna på resten av kvalmatcherna..
Idag som sagt har det varit skola hela dagen så har inte hunnit med så mkt mer.. Snart blir det sängen med en bok och sen sova.. Ska nog ta mig till gymmet imon på dan så jag får det gjort! Haha ;)


Vi hörs.. God natt

Va verkligen länge sen

Ja som ni märker har jag inte skrivit på typ 3 månader :/ Men har faktiskt inte orkat eller nu på slutet, haft tid.. Har varit så jäkla mkt med skolan, att avsluta projektet och att plugga till en massa tentor samtidigt :S Ingen höjdare.. Men hade sista tentan idag, så nu har jag LOV! :D Eller ja, i 2½ vecka, för sen börjar slitet i typ fem veckor.. Men det blir ju pengar iaf =) Hehe.. Kan man leva loppan sen.. :P Har lite lov efter jobbperioden oxå.. Då blire en utomlandsresa till Santorini =) Ska bli så jävla skönt att få komma bort :) Men jag längtar inte alldeles för mkt, för tyvärr så är ju sommaren nästan slut när vi ska dit! :( Men men.. Det tar vi då! Haha..

Annars är det väl rätt lugnt.. Har varit inne på att byta utbildning men det blir nog inget med det, utan tar det kanske efter jag är klar här.. Om jag nu blir det.. Mkt som är svårt.. Men jag försöker iaf.. Skoltrött som man är! Många som inte fattar att jag orkar.. Började ju direkt efter gymnasiet för tre år sen! :S Nu har jag gått i skolan i 15 år! Otroligt egentligen..

Nu snart ska jag med brorsan, Hanna och Svea ut till mamma i Häsen :) Ska bli mysigt.. Träffar inte Sveis så ofta så dom gånger man gör det blir det lite extra mysigt :) Hihi.. Stora tjejen nu! 14 mån :P

Näe nu har jag babblat om ingenting i stort sett.. Men vi hörs kanske snart igen! Haha! ;)

Hej svejs!





RSS 2.0