Nu så!

Nu är dom tre tentorna avklarade! Men det känns inte som nån gick bra :S Jag vet inte.. Tyckte jag kunde dan innan varje tenta men icke.. Hjärnsläpp eller nåt under tentan :( Tentan idag var ju som sagt viktigast och den gick SKIT!!! Jag gjorde uppg som jag högst kan få 34 poäng för, och 50 p är godkänt :/ Jag fattar inte! Men jag tyckte det var svårare grejer än våran kurs förra året, lr svårare och svårare, det var andra saker med på årets kurs tydligen.. Fattar inte varför dom måste göra om kurserna, spec när man lär göra "omtentan" året efter! Blä för skolan just nu! Men för nu är tentorna över.. Omtentorna kommer väl snart men nu ska det varas ledigt ihelgen iaf :P Ikväll kommer tjejerna i klassen, en del med sina pojkar, och käkar och sen blire lite party utan krogen ;) Ska bli trevligt! Sen imon hade jag tänkt följa med Mange till hans bror och tjej, men jag tror inte jag orkar! Vill nog ha en lugn tevekväll och vila ut mig ;P Haha!

Nej nu är det dags att göra mig iordning..

Ha en trevlig halloween :)

Tenta nr 2

Om 9½ timme är det dags för den andra tentan! :/ Har inte pluggat allt för flitigt till den heller.. Där satsar jag på miljödelen som består av kryssfrågor.. Det är tentan på fredag som är viktigast för mig att klara så jag måste måste plugga ordentligt imon och på torsdag (hur nu det ska gå) !!
Håll så många tummar ni kan! Så hörs vi efter tentorna :P

BYE


Tenta nr 1

Imorgon är det dags för tenta nr 1 av 3 den här veckan :S Känns inte som jag är ett dugg förberedd, har faktiskt pluggat rätt dåligt :( Vi har tenta i kursen miljö 3 imon och under första perioden nu har vi haft 5 inlämningsuppgifter från boken farliga material och det är den vi ska ha på tentan imon, så det känns som man har gått igenom det här en hel del.. Så jag har dragit ut på att plugga på ordentligt till den här.. Haha.. Så det får gå som det går, plus att tentan imon kommer bestå mestadels av kryssfrågor och har man då läst allt och gått igenom det i huvudet några ggr kan man nog komma ihåg en hel del när man ser svarsalternativen :P Hehe.. Mer nervös för dom andra :/ Men men jag orkar inte stressa upp för det just nu..

Helgen har varit lugn bortsett från att jag tog en paus från pluggandet igår för att vi skulle åka iväg till Jysk och köpa matbord och stolar som jag haft reserverat sen 3 veckor tillbaka.. Vi kom hem och började sätta ihop sakerna, stolarna var skitdryga med djävulskt många skruvar.. Haha.. Sen upptäckte vi att det var en spricka i bordet och två av stolarna vinglade jäkligt mkt (man kan nästan räkna med att vinglar lite grann men det kan bero på flera faktorer som lutande golv :P) men så som dom vinglade fattades det ca 1 cm av benet! :/ Och det var för mkt.. Det märktes när man satt på stolen, och det förstörde verkligen min eftermiddag.. När man betalar mkt för ett matbord ska ju allt vara riktigt.. Följde med Mange till hans föräldrar och kollade på hockeyn.. Fick även en supergod kycklinggryta av Inger :) Mums! Sen på kvällen blev det bara tv.. Läste lite farliga material oxå..
Idag åkte vi tillbaka till Jysk, det gick hur smidigt som helst.. Fick nya grejerna innan jag ens skrivit under kvittot ;) Haha.. Så vi åkte hem och satte ihop det nya och det gick hur bra som helst :P Inga sprickor och inga vinglande stolar så nu har vi fått det superfint i köket :D Sen resten av dagen har det blivit varierat, teve blandat med surfande och plugg.. Och nu ska jag faktiskt krypa till kojs och läsa lite mer.. Så god natt på er..

Önska mig lycka till! :) BYE!

Fredag

Nu är det fredag, IGEN! Jäklar va tiden går fort alltså! Nästa vecka är det tentavecka, alltså hälften av näst sista terminen har gått och det kändes som igår vi började :S Men men.. Snart är man förhoppningsvis klar med studentlivet :P Håller tummarna för det iaf ;)

I veckan har det inte hänt mkt.. Mest skola och skolarbete.. Igår var jag ut till Hanna och Daniel.. Dom skulle iväg på dagismöte så jag fick va barnvakt åt Svea.. Men det var bara 2 timmar ungefär så det gick smärtfritt :P Men mysigt är det ändå =) Åkte hem strax innan nio, fick skjuts av bror! Det tackar man för när man slipper bussen!
Idag har jag suttit med lite plugg.. Inte så värst mkt gjort men liite iaf ;P Hehe.. Jag och Mange var iväg nyss och käkade på Buddy´s.. Jag åt oxfilé.. Var så sugen på kött och gott var det.. och nu ska vi ha film- och myskväll =) Så vi hörs..

(Förresten, imon skriver Hanna högskoleprovet och då håller vi tummarna på att det går bra =)
- Lycka till bästa svägerska! :) )

BYE

Skolarbete

Nu ska ja skriva lite skolarbete innan jag ska åka ut till Hedesunda.. Ska ut dit och knäppa lite bilder på kyrkan, till arkitekturen.. Måste dryga ut det arbetet med mkt bilder :P Hehe.. Och sen när jag kommer hem, mer skolarbete :/ Men nu måste det göras klart! Så får se hur det går.. Så ser min dag ut iaf.. Vad ska ni göra? ;)


Bye

....

Tror jag gräver ner mig tills tentaveckan är slut :S Orkar inte! Så mkt att göra och jag hinner inte med.. :/ Försöker plugga heeela tiden men nej det går inge bra.. Kan inte ens tänka!! Frustrerad som satan blir man ju såklart.. Är det någon som kan få mig att lära mig om tidsepoker? Ska skriva ett arbete till arkitekturen om Hedesunda kyrka och ska analysera den utifrån vilken epok den är byggd under.. Om bevarandeperspektiv osv men jag är värdelös på sånt.. Haha.. Men men man lär väl försöka iaf!


BYe

Söndag!

Då har man varit barnvakt igen då. Åkte med Daniel ut till Strömsbro halv fyra. Sen gick Hanna och Daniel vid fem. Hon reagerade inte ens på att Hanna och Daniel gick utan vinkade och gav slängpussar utan problem ;P Sen gjorde jag iordning mat åt mig och Svea :) Blev kycklinggryta med ris. Sen myste vi i soffan, läste böcker och ritade lite :P Gick hur bra som helst. Svea är så gullig så. Svea fick välling halv sju ungefär och la sig strax efter sju. Somnade nästan på en gång, va lite hängig men det gick bra ändå då Hannas syster Linda varit förbi och gett henne alvedon. Sen när hon somnat satte jag mig och kollade på film, Änglar och demoner. Blev en tidig kväll, la mig elva, läste lite skolpapper sen försökte jag sova. Men det gick inge vidare, vaknade om vart annat, men får ta igen det ikväll.. Imorse vaknade Svea kvart i sju. Då gick vi ner och gjorde välling och kollade på "bollis", sen har vi myst, läst och lekt hela förmiddan. Hanna kom upp strax före elva. Och jag åkte hem en timme efter det. Och sen dess har jag inte gjort så mkt, somnade till en sväng och mest kollat på tv. Försökte med skolarbete oxå :S Men helgen har iaf varit bra :)

Näe nu ska jag försöka lite till..


Heddå!

Barnvakt

Just nu försöker jag skriva lite skolarbete men det går då absolut inge vidare :S Jag vet inte vad det är.. En spärr i huvudet sätter stopp för det bara :/ Blää! Men ser fram emot i eftermiddag/kväll :) Då ska jag vara barnvakt åt världens bästa Svea! =) Ska bli riktigt mysigt! Äta popcorn och kolla på "bollis" :P Daniel och Hanna ska på dagisfest så jag ska sova kvar där och mysa med Svea imonbitti oxå.. Så ser min lördagkväll ut, vad ska ni göra?

Ska försöka skriva mer å sen ska jag bege mig ut till Strömsbro :)

Trevlig lördag och hej på er!


El Sthlmo

Nu har vi i klassen varit en heldag nere i Sthlm.. Anlände vid elva, gick en liten "guidad" tur av oss elever alltså och kollade på 5 byggnader, tog oss ut till Skeppsholmen där sista stoppet på ditvägen fanns, sen blev det en tripp in på Arkitekturmuseet som ställer ut på Moderna museet. Intressant att titta på, otroligt fina och häftiga modeller av olika byggnader! Den bästa var nog Kiruna kyrka! :) Kolla in den om ni inte sett den, men ni behöver inte åka upp dit utan kolla lite på bilder bara ;) Haha.. Sen så satte vi oss på restaurangen där och käka lunch, Beuf nånting ;P Haha.. Det var faktiskt gott, köttbitar (som kalops) med potatismos, sky och grönsaker.. Sen kollade vi souvenirshoppen, hittade lite intressanta saker men hade inte råd att handla tyvärr :( Sen drog våran stadsvandring vidare..
5 byggnader var kvar på listan, och det var lika intressant som dom tidigare.. Dessutom var min och Marals byggnad på vägen tillbaka, blev lite nervös då våran byggnad inte hade nån historia och det fanns inte lika mkt att säga som dom andra, tyvärr, men det gick bra ändå :P Bussen hem gick kl fem, kom hem tio över sju :) Det blev en bra och trevlig dag i Sthlm, gått mkt och sett intressanta byggnader..

Har även hunnit skriva en sak till våran delrapport och nu ska jag sova tror jag!

God natt på er!

v. 42!

Usch vad tiden går fort! :S Redan är det v. 42 och endast 1 och ½ vecka tills alla tentor och arbeten ska göras och vara klara =/ Usch och fy vad stressad jag är över det.. Men jag SKA försöka klara det! Jag vill så gärna göra det, visa för mig själv att jag kan om jag bara vill! Typ nåt sånt ;) Haha.

I helgen var det mysigt.. I fredas så hade jag och Mange myskväll för första gången på väldigt länge.. Låg i soffan och kollade på en massa film med lite chips, dip och läsk :) Måste göras snart igen, nästan det bästa jag vet :P I lördags kom mamma in hit för att kolla på fotboll och dricka lite vin med mig.. Hon hade det så tråkigt hemma så jag bjöd hit henne då Mange skulle iväg till en kompis.. Blev inte så mkt tittande på fotbollen, men den gick på i bakgrunden iaf ;) Trevligt hade vi det.. Tydligen blev jag lite full oxå.. Skickade en massa sms till alla mina bröder om sånt jag inte brukar skriva till dom annars ;) Haha.. Men jag tyckte dom behövde veta det iaf.. Mamma blev lite dragen hon med men det var bara roligt.. Sällan vi kan sitta sådär och bara prata om allt, och då menar jag ALLT! =) Underbara mamma! <3 Sen i söndags var det inte så roligt :/ Vet inte vad det var med mig.. Har inte varit bakis på snart ett halvår (peppar, peppar) men då var det förjävligt.. Gick över tillslut iaf.. Sen blev det mys framför teven.. Tyvärr inget pluggande men det sket jag i då :P Haha..

Imorgon ska vi till Sthlm med klassen och gå runt och kolla på en massa byggnader :/ Känner inte för det men det löser sig väl det oxå.. Sen ska mamma och jag hälsa på Svea och Hanna på fredag och jag ska kanske vara barnvakt på lördag =) Men det skriver jag om då isf :P

Nu sitter jag och försöker plugga.. Gjort klart en uppgift men ville ta en lite paus :P Men nu ska jag fortsätta med nästa :P 


Byye!

nu äntligen

tänker jag försöka ta tag i det här igen! Haha.. Har inte haft mkt ork eller tid nu heller.. Men ska skärpa mig :P

Så, sammanfattningen igen.. "Överraskningen" jag skrev om sist var att vi hade beställt en ny dator åt mamma, då hennes gamla var totalt värdelös.. Och det skulle ju vara en överraskning så jag ville inte skriva nåt här innan hon fått den :P Glad blev hon oxå.. Hihi!

Sen dess har det inte hänt jättemkt.. Har varit en del i skolan :S Tufft som satan men jag försöker genomleva det.. Och jag vill verkligen klara det men det får vi se hur det går.. Haha..

För två veckor sen när mamma fick datorn kom Emelie hit och festade lite på fredan som ni säkert såg av det inlägget ;) Haha.. Det var supertrevligt att hon kom hit! Måste göras fler ggr :P Sen var vi ute i Hedesunda lörda-söndag och myste.. Grilla för sista gången på lördan och drack vin :P Sen hjälpte jag mamma med lite grejer på söndan..
Sen förra fredan var jag ut och åt med Elin, Lina och Anders.. Åt på Cheers, supergott :) Sen gick vi och bowlade och efter det gick jag och Elin hem hit för att dricka vin och sen dra på krogen :D Skitkul hade vi! Dansade och skrattade mkt! Måste göras om, eller hur tjejen? ;)
Lördan va jag lite trött och seg, men det var bara att ladda om för fest hos Manges faster.. Det blev en trevlig kväll med god mat, gott dricka och trevligt sällskap =) Och full blev man för andra kvällen den helgen :P Haha.. Vi drog ner till Interpool med manges brorsa och tjej.. Var trevligt det med..

Ännu mer skola i veckan som varit.. Är stressad som satan med alla tentor, inlämningsuppgifter och projektet på det dessutom :/ :S När det är sådär mkt att göra och jag vet att jag MÅSTE göra det nu för att hinna klart så sätter jag upp en spärr i huvudet, omedvetet! Som gör att jag inte kan koncentrera mig på nåt och inte prestera ett SKIT! Och det blir jag jävligt less på!! :( Jag fattar inte,men det är bara att försöka iaf.. suck!

Näe nu ska ja ner på stan å hämta ut min nya mobil, så vi hörs!


Byyye!

RSS 2.0