Hemma igen

Ja nu har man varit hemma ett dygn igen! Tiden gick väldigt fort på kryssningen! :/ Ville nästan inte åka hem igen, till snö och skola! Haha. Men man måste ju. Kanske drar iväg snart igen iaf.

Vi åkte iaf halv ett ifrån Gävle i måndags, kom fram till Sthlm vid tre, gick upp till Flaggan och drack en cider och vid halv sex gick vi på båten. Gick nästan direkt för att äta, blev såklart fläskfilé på Tapas :) Mums! Sen handlade vi en massa i tax-freen och sen va det bara att ge sig på drickat! Gott med vin! Hehe. Bytte om framåt nio och sen var det bara att roa sig! Och kul hade vi! :D Va nog den bästa kvällen ever på en kryssning!! Mamma och jag dansade en hel del, och hon tyckte det var riktigt roligt, jag fick knappt gå av dansgolvet :P Men det var ju ändå roligt, bara lite jobbigt för fötterna, är ju liksom inte van med att dansa så mkt ;) Blev rätt sent, halv fem gick jag in till mig för att sova, men inte kunde jag sova så bra tyvärr. Vaknade kvart i nio nästan klarvaken. Haha. Men det fick ju gå ändå. Gick in till mamma och Karin efter tio, dom kunde tydligen sova längre. Hehe. Sen gick vi och tog en liten fika och efter det var det bara att byta om och upp och lyssna lite på Micke Ahlgren´s som var bandet för den kryssningen, efter det var det lunchbuffé som gällde, var väl okej mat, mätt blev man iaf. Haha. Sen väntade vi mest tills båten skulle lägga till så vi fick gå av för att möta Toffe och Gina som skulle med nästa sväng. Kom av efter halv fyra och gick upp till Flaggan igen, sen på båten halv sex igen. Sen satt vi i mamma och Karins hytt och drack och hade det trevligt! :) Black Jack va dom som stod för underhållningen under kvällen, och vi dansade lite då oxå! Men inte alls lika mkt! Hade en trevlig kväll då oxå! La oss vid tre kanske. Sen sov jag till tio, halv elva. Därefter väntade vi på att få gå och äta lunchbuffén igen. Sen blev det att lyssna på gruppen Garvsyra som är en komikergrupp som gör farser, roliga var dom iaf ;P Hehe. Sen gick vi iland halv fyra och tog bussen hem till Gävle igen. Va hemma strax före åtta efter två kryssingar, nöjd som man var! =) Hihi. Blev en rätt tidig kväll ändå, då man inte sovit riktigt som man skulle egentligen under två dygn, men iofs var det värt det! :P Iaf måndagen! Hahaha!

Idag vaknade man upp till SNÖ! Helt otroligt, i slutet av april ska det fan inte snöa!!! :/ Så jäkla less var jag och sen så blev det inge skola heller, fast det var väl inte lika hemskt! Haha! Har inte gjort så mkt ida! Mest slappat faktiskt. Imon blire iaf skola och sen ska jag försöka baka lite, urtråkigt men man kanske måste ha lite fika hemma på söndag utifall någon kommer förbi. Hehe. Sen blir det kanske lite party på lördag och på söndag fyller jag år för sista gången! ;) *asg* Efter 23 fyller man inte nå mer har jag hört!

Nej nu ska jag snart sova. Så vi hörs! Kram heddå!


Kryssning

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen, men det är ni nog vana nu vid det här laget :P Haha. Har inte hänt så mkt sen sist. Har inte varit nåt i skolan då jag varit hemma och kurerat mig mot förkylning. Så det har mest varit slappa i soffan framför en film och så! Och förkyld blev jag inte heller. Har känt av lite i halsen men inte så farligt. Ihelgen har det inte heller varit mycket till ansträngning utan lika mkt vila då. Förutom igår när jag försökte sitta lite på balkongen i solen men det var kyligt så blev inte nån lång stund.

Idag drar jag iväg på kryssning med mamma och Karin :) Ska bli riktigt kul! Och skönt att få komma bort! Imorgon kommer Christoffer och Gina och gör oss sällskap! =) Trevligt värre liksom!

Nej ska väl fortsätta packa och göra mig iordning! Vi hörs efteråt! Ha det så bra! Kram heddå!

Sol!

Ja nu har vi haft några dagar med sol och så har det varit varmt! :) Har suttit ute tre dagar och röd är jag allt :P Hehe. Idag har jag faktiskt inte suttit ute då jag kanske börjar bli förkyld (Mange som smittat isf) och det får jag absolut inte bli nu :( Men försöker kurera mig med massa c-vitamin och grejer. Nån som har nå bra tips på kurer, gärna snabbkurer, innan förkylning brutit ut? ;)

I söndags hade jag och Mange en lugn dag. Jag satt ute på balkongen och njöt av solen, åt dessutom en glass! Så sjukt jäkla härligt! =) Blev röd bara på dom två timmarna som jag satt ute oxå! Nice! Sen tog vi en promenad upp till Manges föräldrar och umgicks lite, dom bjöd på fika och så gjorde vi en beställning på tax-free när dom åker utomlands nu snart! Sen gick vi hem och Mange gjorde mat och sen blev det teve hela kvällen!

I måndags var jag iväg till skolan med Maral. Vi satt med labbrapporten och lite exjobb, sen satte vi oss ute i solen under lunchen och njöööt! =) Fick färg då med efter bara lite drygt en timme! Sen fortsatte vi med labbrapporten. Gick hem, slängde i mig en banan och drog iväg till friskis. Mötte upp Hanna för ett spinningpass. Jobbigt men ack så härligt var det! Sen blev det dusch, mat och tv!

Igår va jag iväg till skolan igen med Maral. Hade möte med våran exjobbshandledare och sen jobbade vi med exjobbet. Satt i solen då oxå under lunchen ett par timmar. Så underbart! Fick ännu mer färg tror jag! Hehe. Sen gick vi upp och fortsatte med att skissa på huset! Och runt halv fyra gick vi hem. Åt mat och sen vid sex drog jag till friskis igen med Hanna för ett nytt spinningpass, herregud va jobbigt det var! Det var ett pass innan så det var väldigt kvavt där inne, så man svettades som en gris! Haha! Men det är ju för jäkla härligt, man märker ju att man kämpat på liksom ;P Sen gick jag hem och duschade och slappade vid teven.

Idag blev det inge skola, Maral va dålig. Så jag gick ner på stan och köpte lite förebyggande på apoteket, och sen dess har det varit vilande på soffan med en massa drickande vatten, c-vitamin och lite annat. Vill och kan inte bli sjuk nu!! Ska ju på kryssning på måndag och då vill jag ju inte vara hängig! Så håller alla tummarna nu!

Nej nu ska jag fortsätta vila! :P Kram på er!


Det var det de

Ja nu är den här helgen slut oxå, nästan! Alltid när lördagen är slut anser jag att helgen är slut. För när söndagen kommer är det alldeles för nära måndagen :(

I går hade vi opponering på arkitekturen, gick väl sådär både att bli opponerad på och att opponera. Men godkänd är man väl ändå. Bara man gjort en uppsats och medverkade igår liksom. Vi slutade tidigare än det var tänkt för 2 st va inte med, så gick förbi Ica innan jag gick hem. La mig i soffan och somnade en stund. Va astrött då jag sovit dåligt natten innan. Vissa nätter är det så att jag sover ganska skit men det kan man ta igen iofs men det är ju tråkigt att vakna flera ggr per natt och inte kunna somna om :/ Blää. Önskar jag kunde sova en hel natt utan att vakna, ibland kan jag det när jag har druckit men inte annars! Sen så kollade jag på tv och film hela kvällen. Mange jobbade så fanns inte så mkt annat att göra :P Sen la jag mig vid två tror jag.

Vaknade tio idag. Gick upp, åt frukost, väckte Mange ;) Haha. Sen så slappade vi och kollade på Twilight innan han drog till jobbet, käkade gjorde vi oxå. Sen hörde Emelie av sig och frågade om vi skulle dricka vin och umgås men det blev tyvärr inget, så jag duschade och glodde mer på tv ist. Var en riktigt lugn helg nu. Men det har ju dock varit två helger på raken som jag druckit så det gjorde ju inte så mkt. Och så ska jag ju snart iväg på en tvådagars kryssning med mamma och Karin så det behövs kanske nån vit helg innan ;) Snart tror jag det blir sängen faktiskt, är ganska trött nu oxå!

Imorgon blir det städning, diskning och undanplockning. Aptråkigt men det måste ju göras! Haha. Sen vet jag inte vad mer vi ska hitta på, det får morgondagen utvisa!

Så, god natt på er! Heddå!

8e april.. redan!

Ja nu går tiden fort! Vi är redan och ÄNTLIGEN inne i April!! :) Nu börjar det verkligen närma sig sommar! Jippi! Kan nog inte längta mer än vad jag gör nu! Sommar, sol, bad och mysiga kvällar! =)

I tisdags var jag och Maral iväg till Brynäslabbet och kollade våran labb som vi hade gjort iordning innan påsk. Vi var där i några timmar, för det tog en stund för oss att klura ut hur vi skulle räkna. Haha. Sen gick vi ner på stan. Jag köpte lite småsaker och sen gick jag och handlade på Ica och sen gick jag hem. Åt och greja och sen vid sex drog jag iväg till friskis för ett spinningpass! Och guu så jobbigt det var. Cyklade av bara fan, trampade som en idiot typ, så jag var helt slut efteråt men jag såg liksom en smalare Alex framför mig under passet och det peppade ju lite mer och därav hur mkt jag tog i ;) Haha. Men det är härligt efteråt när man känner att man gjort nåt bra! Sen var det bara att dra sig hem, åt lite yoghurt och sen lite ananas och persika med glass och grädde! Haha. Unnade mig lite gotta fast jag precis tränat skiten ur mig ;P Men det tyckte jag att jag var värd!

Igår var jag iväg till skolan och mötte Maral för att skriva labbrapport. Det gick rätt bra, blev faktiskt klar. Så vid kvart i två drog jag hem och plockade undan lite grejer och sen vid halv tre kom Maral, Elin och Lina, Gina kom lite efter. Sen hade vi en Mary Kay make up-klass. Gina visade lite hur man sminkar sig för fest och berätta om produkterna. Det var roligt att prova lite nya och andra saker :) Efter det blev det lite fika och vid fem drog vi ner på stan. Skulle kolla en jacka som inte fanns och köpa en klocka i present åt mig från Mange =) En lila Jetset! Mumma va snygg den är!! Efter det gick jag, Elin och Lina till Kungshallen och käkade. Blev en black and white igen, men det är ju såå gott! Äter ju liksom inte kött hemma pga Mange som inte äter kött som fläskfilé osv ;) Efter det gick vi hem hit och spelade en omgång scene it, sen gick Lina hem och jag och Elin kollade på tv och åt upp resten av frukten från kvällen innan! En riktig mysdag!! Sen blev det sängen rätt tidigt.

Idag har jag suttit med lite plugg och sen mest degat. Haha. Gjorde mat åt mig och Mange, Stoffe var oxå här så han fick oxå mat. Dom tyckte det var gott iaf, men inte jag, som vanligt när jag lagar mat. Blir aldrig nöjd men tyvärr är det så :( Haha. Efter det blev det degande vid teven. Och snart ska jag sova för jag ska upp tidigt imon. Ska iväg till skolan på redovisning och opponering på arkitekturen. Sen är det helg igen! Har inget planerat men ska bli skönt iaf!

Ett stort GRATTIS till min bästa svägerska Hanna som fyller "25" år idag! ;) Hehe!

God natt på er "alla" som läser! (Vilka ni än är ;P) Kram heddå!

Annandagpåsk

Nu är påsken slut, men det har varit en bra och trevlig påsk! :)

I fredags gick jag och Mange upp till hans föräldrar och umgicks och sen fick vi mat, tacos! Efter det gick vi hem och Mange drog sen till en kompis för att spela x-box och själv låg jag vid teven hela kvällen. Det var lite småtråkigt men ibland blir det såna kvällar oxå. Haha. Jag och Elin skulle ha varit ut men vi båda tvekade hela dagen och jag trodde inte det skulle vara så mkt folk ute då så vi struntade i det.
Sen i lördags, påskafton, var vi iväg till Hanna och Daniel för att fira Svea, som fyllde 2 år! =) Det var supermysigt, Svea tyckte det var roligt med en massa paket och så åt vi fika såklart :) Va där i några timmar, och sen åkte vi ut till mamma. Vi hade grillpremiär! Supergott och jag har verkligen längtat efter grillat i 7 månader!! Sen drack vi vin och hade det trevligt! Gina och Toffe va med dom oxå! Och sen kom Emelie och Tobbe förbi en sväng, och det var länge sen vi sågs så det var oxå trevligt ;) Sen åkte jag och Mange med ett-bussen hem. La oss direkt när vi kom hem.
Igår va jag väldigt seg, men vid halv tre åkte vi iväg till Manges farmor och farfar och käkade påskmat! God mat och trevligt sällskap, då hela Manges släkt var där! Sen vid halv sju åkte vi hem och därefter blev det teve hela kvällen! Och la mig runt tolv.
Idag har det oxå varit lugnt. Gick upp till Manges föräldrar vid halv två. Blev bjudna på mat igen, men idag slapp vi påskmaten. Haha. Fick nåt som kallas "godare än grillat", det är kyckling, fläskfile, klyftpotatis och grönsaker gjorda på samma plåt i ugn! Jättegott var det och skönt att slippa påskmaten kan jag säga ;) Hehe. Sen efter det fick vi efterätt, glass, grädde och frukt. Mumma! Sen var vi kvar och pratade lite, och sen gick vi hem. Har suttit vid teven sen dess faktiskt! Har velat ta det lugnt nu när man äntligen har varit lite ledig. Och nu kommer man inte vara ledig förrän i sommar, typ!

Imorgon är det skola som gäller igen! Tiden går så fort. Om två månader tar jag förhoppningsvis examen, får jag resttentor tar jag inte examen samtidigt som dom andra :( Men det ska jag klara hoppas jag iaf!

Nej nu är det filmdags igen! Vi hörs! Heddå!


Skärtorsdag!

Ja nu är vi redan inne i April och det är påsk! Tiden går inte nådigt fort eller! Hinner knappt med nu längre. Fast på ett sätt är det skönt att det gårt fort, det blir SOMMAR fortare då!!! :D Och jag längtar så inni helvete till sommaren! Varmt och skönt, sol och bad och mysiga grillkvällar med vännerna!! :) Åhh va jag längtar! Ge mig sommar och sol NUUUU!!!! Men aja, ett litet tag kvar iaf!

Den här veckan har det mest varit plugg. I måndags var jag hemma och skrev lite på arkitekturuppsatsen och sen pluggade jag lite statik, sen var jag och Hanna iväg på första spinningpasset- ett medel. Fy va jobbigt det var men åh så härligt efteråt! Jag gillar spinning mer och mer. Förutom dan efter då man har förjäkla ont i rumpan efter sadeln ;) Haha. Men det är nåt man får stå ut med om man vill spinna! ;P Iaf, i tisdags gjorde jag inte så mkt mer än var i skolan och pluggade statik med Maral, gick väl sådär, vi sitter mest och tokar oss när vi försöker plugga och är trötta båda två, men så roligt vi har det oxå! ;) Hihi. Resten av kvällen varvade jag med statikplugg och teven. Sen igår hade jag statiktentan. Och jag gick dit mer förberedd än förut, men nej det gick inge vidare. Jag är nästan 95% säker på att jag inte klarade den. Och jag blir så less på mig själv. Jag vet att jag kan men jag glömmer för mkt när jag väl sitter och skriver tentan. Alla formler får man liksom inte i formelsamlingen utan dom lär man kunna och jag glömde såklart några stycken :/ Dumt nog, jag som brukar komma ihåg. Men aja nog pratat om tentan. Efter tentan gick jag hem för att fortsätta med nästa plugg, skriva arkitekturuppsatsen om arkitektur och politik. Ett intressant ämne men jag har inte skrivit en uppsats på år och dar så det har varit klurigt. Satt hela dagen och nästan hela kvällen, blev ändå inte klar så jag gick och la mig. Och när jag vaknade idag fortsatte jag lite smått. Men det gick inge vidare. Har slutsatsen kvar och vet inte riktigt vad jag ska skriva :S Men det lär jag försöka lösa imon. Skulle egentligen varit inlämnat 17.00 igår. Men jag har faktiskt tentan att skylla på. Haha. Efter det har jag och Mange varit på bio, The Bounty Hunter, den nya med Jennifer Aniston. Va en bra film! En romantisk komedi men inte alls lika "klyschig" som dom brukar var =) Och nu ska man väl snart sova.

Imorgon kanske det blir utgång med bästa Elin :) Men det är inte riktigt bestämt än. Någon som vill hänga på isåfall? ;P
Sen på lördag är det två-års kalas för världens bästa Svea-Maria! Stora tjejen nu!! Efter det ska vi ut till mamma på grillpremiär! :D Mums så gott! Som jag har längtat! Det har varit en lååång vinter liksom! :( Men nu är det verkligen på väg åt rätt håll, våren tittar fram och i och med det är sommaren snart här! Wee! Jag är inte gjorde för det kalla klimatet, bara det varma, så man kanske ska flytta härifrån? Hmm det tål att tänkas på! Aja nog babblat för ikväll!

Vi hörs! Kram heddå! 

RSS 2.0