Hemma igen

Ja nu har man varit hemma ett dygn igen! Tiden gick väldigt fort på kryssningen! :/ Ville nästan inte åka hem igen, till snö och skola! Haha. Men man måste ju. Kanske drar iväg snart igen iaf.

Vi åkte iaf halv ett ifrån Gävle i måndags, kom fram till Sthlm vid tre, gick upp till Flaggan och drack en cider och vid halv sex gick vi på båten. Gick nästan direkt för att äta, blev såklart fläskfilé på Tapas :) Mums! Sen handlade vi en massa i tax-freen och sen va det bara att ge sig på drickat! Gott med vin! Hehe. Bytte om framåt nio och sen var det bara att roa sig! Och kul hade vi! :D Va nog den bästa kvällen ever på en kryssning!! Mamma och jag dansade en hel del, och hon tyckte det var riktigt roligt, jag fick knappt gå av dansgolvet :P Men det var ju ändå roligt, bara lite jobbigt för fötterna, är ju liksom inte van med att dansa så mkt ;) Blev rätt sent, halv fem gick jag in till mig för att sova, men inte kunde jag sova så bra tyvärr. Vaknade kvart i nio nästan klarvaken. Haha. Men det fick ju gå ändå. Gick in till mamma och Karin efter tio, dom kunde tydligen sova längre. Hehe. Sen gick vi och tog en liten fika och efter det var det bara att byta om och upp och lyssna lite på Micke Ahlgren´s som var bandet för den kryssningen, efter det var det lunchbuffé som gällde, var väl okej mat, mätt blev man iaf. Haha. Sen väntade vi mest tills båten skulle lägga till så vi fick gå av för att möta Toffe och Gina som skulle med nästa sväng. Kom av efter halv fyra och gick upp till Flaggan igen, sen på båten halv sex igen. Sen satt vi i mamma och Karins hytt och drack och hade det trevligt! :) Black Jack va dom som stod för underhållningen under kvällen, och vi dansade lite då oxå! Men inte alls lika mkt! Hade en trevlig kväll då oxå! La oss vid tre kanske. Sen sov jag till tio, halv elva. Därefter väntade vi på att få gå och äta lunchbuffén igen. Sen blev det att lyssna på gruppen Garvsyra som är en komikergrupp som gör farser, roliga var dom iaf ;P Hehe. Sen gick vi iland halv fyra och tog bussen hem till Gävle igen. Va hemma strax före åtta efter två kryssingar, nöjd som man var! =) Hihi. Blev en rätt tidig kväll ändå, då man inte sovit riktigt som man skulle egentligen under två dygn, men iofs var det värt det! :P Iaf måndagen! Hahaha!

Idag vaknade man upp till SNÖ! Helt otroligt, i slutet av april ska det fan inte snöa!!! :/ Så jäkla less var jag och sen så blev det inge skola heller, fast det var väl inte lika hemskt! Haha! Har inte gjort så mkt ida! Mest slappat faktiskt. Imon blire iaf skola och sen ska jag försöka baka lite, urtråkigt men man kanske måste ha lite fika hemma på söndag utifall någon kommer förbi. Hehe. Sen blir det kanske lite party på lördag och på söndag fyller jag år för sista gången! ;) *asg* Efter 23 fyller man inte nå mer har jag hört!

Nej nu ska jag snart sova. Så vi hörs! Kram heddå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0