Sol!

Ja nu har vi haft några dagar med sol och så har det varit varmt! :) Har suttit ute tre dagar och röd är jag allt :P Hehe. Idag har jag faktiskt inte suttit ute då jag kanske börjar bli förkyld (Mange som smittat isf) och det får jag absolut inte bli nu :( Men försöker kurera mig med massa c-vitamin och grejer. Nån som har nå bra tips på kurer, gärna snabbkurer, innan förkylning brutit ut? ;)

I söndags hade jag och Mange en lugn dag. Jag satt ute på balkongen och njöt av solen, åt dessutom en glass! Så sjukt jäkla härligt! =) Blev röd bara på dom två timmarna som jag satt ute oxå! Nice! Sen tog vi en promenad upp till Manges föräldrar och umgicks lite, dom bjöd på fika och så gjorde vi en beställning på tax-free när dom åker utomlands nu snart! Sen gick vi hem och Mange gjorde mat och sen blev det teve hela kvällen!

I måndags var jag iväg till skolan med Maral. Vi satt med labbrapporten och lite exjobb, sen satte vi oss ute i solen under lunchen och njöööt! =) Fick färg då med efter bara lite drygt en timme! Sen fortsatte vi med labbrapporten. Gick hem, slängde i mig en banan och drog iväg till friskis. Mötte upp Hanna för ett spinningpass. Jobbigt men ack så härligt var det! Sen blev det dusch, mat och tv!

Igår va jag iväg till skolan igen med Maral. Hade möte med våran exjobbshandledare och sen jobbade vi med exjobbet. Satt i solen då oxå under lunchen ett par timmar. Så underbart! Fick ännu mer färg tror jag! Hehe. Sen gick vi upp och fortsatte med att skissa på huset! Och runt halv fyra gick vi hem. Åt mat och sen vid sex drog jag till friskis igen med Hanna för ett nytt spinningpass, herregud va jobbigt det var! Det var ett pass innan så det var väldigt kvavt där inne, så man svettades som en gris! Haha! Men det är ju för jäkla härligt, man märker ju att man kämpat på liksom ;P Sen gick jag hem och duschade och slappade vid teven.

Idag blev det inge skola, Maral va dålig. Så jag gick ner på stan och köpte lite förebyggande på apoteket, och sen dess har det varit vilande på soffan med en massa drickande vatten, c-vitamin och lite annat. Vill och kan inte bli sjuk nu!! Ska ju på kryssning på måndag och då vill jag ju inte vara hängig! Så håller alla tummarna nu!

Nej nu ska jag fortsätta vila! :P Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0