Januari

Nu är det sista dagen på Januari också. Otroligt vad tiden går fort alltså! Jag hänger knappt med, det är en massa som ska göras till skolan men känns inte som jag hinner. Men men det ska väl lösa sig.

Nu var det ett tag sen igen. Sen sist har det inte hänt så mycket. För två veckor sen hade vi lite spelkväll här hemma men jag och Elin fick ett ryck och började dricka och sen hamnade vi på slicken! :P Haha. Det var roligt, men tycker nästan det är lite för mkt folk ute på en lördag jag, jag trivs bäst på fredagarna ;) Sen har jag varit och myst med Hanna och Svea, lika trevligt som vanligt! :) Sen förra helgen fyllde Manges mamma 50 år så då var det fest där. Mkt god mat, god dricka och mkt trevligt folk! :D Och nu i fredags va vi ut och käkade på Cheers med Elin, Manges bror och hans tjej. Va jättetrevligt, god mat och goda drinkar! Jag och Elin fortsatte dricka när vi kom hem hit men tanke på att gå ut på krogen, men båda var så trötta så vi struntade i det ;P Haha. Men det var lika trevligt för det. Igår va det en lugn tevekväll. Och idag ska jag plugga! =/ Tråkigt men måste göras.

Två nya kurser har ju startat, byggnadsteknik och arkitektur. Arkitekturen blir nog rolig men byggnadstekniken kunde jag levt utan. Blir nog en svår kurs att klara av :/ Men aja. Jag kan nog klara det. Har ju nästan klarat alla kurser jag gått under 2 ½ år på den här linjen.


Nej nu måste jag börja om jag ska hinna klart. Ska in senast imon förmiddag. Förhoppningsvis uppdaterar jag lite oftare nu! ;)


Heddå

Oj då!

Haha! Jag hade nästan glömt bort att jag har en blogg. Satt idag och surfade runt och efter en stund slog det mig: Just ja, jag har ju oxå en blogg! ;) Haha. Taskigt minne ibland!

Sen sist har det väl inte hänt allt för mkt. Elin och Lina var här och hälsade på förra onsdagen. Vi käkade mat och kladdkaka och sen spelade vi lite spel :) Va en mysig kväll! Sen var jag ut på krogen med bästa Elin och Emelie förra fredagen! Vi hade det riktigt jäkla roligt :D =) Satt här hemma och förfesta och pratade en massa först sen drog vi iväg till Slick runt halv tolvtiden :) Och väl där dansade vi rumporna av oss ;P Hehe. En riktigt trevlig och rolig kväll som MÅSTE göras om :D Sen var man lite trötter på lördag, Elin hade sovit kvar men drog innan elva då hon skulle iväg till Kungsberget. Då slängde jag mig i soffan och låg där nån timme ;P Sen följde jag med Mange till hans föräldrar och kikade på Brynäsmatchen. Dom spelade så jäkla dåligt så vi gick hem efter andra perioden, sen blev det teven resten av kvällen. I söndags va vi till Manges farmor och farfar på middag. Hade lovat att göra det med Manges bror och flickvän och det passade bäst då. Leila hade gjort supermkt mat och god mat. Så man blev väldigt mätt och belåten. Sen fick vi även efterrätt :) Fruktkompott, Mums!   

Började skolan i måndags. Vi satt i gruppen och försökte få ihop en redovisning. Sen hem och plugga. Tisdagen ägnades åt redovisning och "frågestund". Det gick vägen iaf antar jag :P Haha. Sen drog jag ut till Hanna och Svea. Va länge sen jag myste med dom nu! Daniel kom hem han med. Vi åt mat (Hannas otroligt goda köttfärssoppa ;) ), sen myste vi lite allmänt :P Blev en tidig kväll men lika mysigt för det!

Sen har det varit plugg som varit fokus i veckan! Hade tenta idag som inte gick nå bra :S Men men orkar inte bry mig. Va en annan sak som blev "inställd" så jag blev väldigt deppig :/ Men men. Nu ska jag iväg och träffa Linda och Liza. Linda åker snart tillbaka till Luleå igen men för sista terminen så vi lära ju träffas innan :P
Ha en trevlig fredagskväll!


Heddå!

....

Va fan har jag gjort med mig själv egentligen?! Hur fan kunde jag vara så dum att jag lät det gå såhär långt!?! Mår riktigt jävla skit nu när jag ser gamla bilder från den tiden då jag ansåg mig vara "tjock", va fan är jag inte nu då?! Usch va arg jag blir! Och hur hade jag tänkt att jag skulle kunna bli som förr?! Det känns inte direkt som det kan hända. Att det nu har gått för långt och att hur mkt jag än tränar och äter "rätt" så kommer jag aldrig bli nöjd igen! Blä blä blä för mig själv säger jag bara!! Jag orkar knappt se mig i en spegel längre. Fy sjutton! Som jag sagt tidigare, jag ska ta tag i träningen men det känns inte som den kommer hjälpa iaf!

Näe nu ska jag väl inte sitta här å gnälla. Men behövde ändå skriva av mig det! Så nu istället ska jag gå och begrava mig under täcket och försöka glömma det här för stunden! En bra sak är ju att jag iaf gick på spinningpasset idag, så lite nytta har man väl ändock lyckats med!

God natt!

En vecka

Nu är det bara en vecka kvar av lovet! :S Vill ha längre ledighet utan måsten med pluggandet :/ Men dum som man är drar man på sig omtentor. Men ska försöka ändra på det nu!

Annars har det inte hänt så mkt sen nyår. Va till Liza i lördags. Vi käkade kycklingkebab, kollade på robinson och sen spelade vi lite spel då det inte va nånting att se på tv. Men det var mysigt det med :D Vi la oss vid två, halv tre. Hehe. Somnade efter ett tag och gick upp halv nio igår. Skulle gå hem samtidigt som Mange gick ifrån jobbet så det var lite jobbigt med så lite sömn. Men värt det för att slippa gå ensam hem ;) När vi kom hem la vi oss iofs igen och sov en stund, men sen va man utvilad :P Sen har jag gjort liite plugg, och dessutom följde jag med Sophie på ett bodypump-pass igår. Fy faen va jobbigt det var! Idag har jag en sån jäkla träningsvärk så jag knappt kan röra mig :P Men det var såå värt det och det är ändå härligt med träningsvärk för då vet man att man har tränat och varit duktig! :) Ska med henne imon igen men då på ett spinningpass, me like! :P Nu jäklar ska jag försöka ta tag i det här med träning på riktigt, men ska dock inte ha några "krav" på träningen. Utan istället ska jag göra nåt positivt av det och göra det till en rolig grej inte bara tänka att det är jobbigt! Haha. Tror det kan bli lättare då. För går jag runt och tänker att jag MÅSTE gå ner i vikt, att jag jämt MÅSTE träna för att må bra kommer det bara bli jobbigt. Så det ska nog bli bra tillslut =)


Näe ska väl försöka sova så man orkar med spinningen imon :P God natt på er!

 

RSS 2.0