Oj då!

Haha! Jag hade nästan glömt bort att jag har en blogg. Satt idag och surfade runt och efter en stund slog det mig: Just ja, jag har ju oxå en blogg! ;) Haha. Taskigt minne ibland!

Sen sist har det väl inte hänt allt för mkt. Elin och Lina var här och hälsade på förra onsdagen. Vi käkade mat och kladdkaka och sen spelade vi lite spel :) Va en mysig kväll! Sen var jag ut på krogen med bästa Elin och Emelie förra fredagen! Vi hade det riktigt jäkla roligt :D =) Satt här hemma och förfesta och pratade en massa först sen drog vi iväg till Slick runt halv tolvtiden :) Och väl där dansade vi rumporna av oss ;P Hehe. En riktigt trevlig och rolig kväll som MÅSTE göras om :D Sen var man lite trötter på lördag, Elin hade sovit kvar men drog innan elva då hon skulle iväg till Kungsberget. Då slängde jag mig i soffan och låg där nån timme ;P Sen följde jag med Mange till hans föräldrar och kikade på Brynäsmatchen. Dom spelade så jäkla dåligt så vi gick hem efter andra perioden, sen blev det teven resten av kvällen. I söndags va vi till Manges farmor och farfar på middag. Hade lovat att göra det med Manges bror och flickvän och det passade bäst då. Leila hade gjort supermkt mat och god mat. Så man blev väldigt mätt och belåten. Sen fick vi även efterrätt :) Fruktkompott, Mums!   

Började skolan i måndags. Vi satt i gruppen och försökte få ihop en redovisning. Sen hem och plugga. Tisdagen ägnades åt redovisning och "frågestund". Det gick vägen iaf antar jag :P Haha. Sen drog jag ut till Hanna och Svea. Va länge sen jag myste med dom nu! Daniel kom hem han med. Vi åt mat (Hannas otroligt goda köttfärssoppa ;) ), sen myste vi lite allmänt :P Blev en tidig kväll men lika mysigt för det!

Sen har det varit plugg som varit fokus i veckan! Hade tenta idag som inte gick nå bra :S Men men orkar inte bry mig. Va en annan sak som blev "inställd" så jag blev väldigt deppig :/ Men men. Nu ska jag iväg och träffa Linda och Liza. Linda åker snart tillbaka till Luleå igen men för sista terminen så vi lära ju träffas innan :P
Ha en trevlig fredagskväll!


Heddå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0