Nej..

Nu har jag varit dålig på att uppdatera :/ Sorry! Jag har bara inte haft orken eller tiden. Men nu ska jag försöka få ihop lite om vad som hänt sen sist.

Förra helgen, fredagen, va lugn. Satt hemma och glodde på tv bara. Sen på lördagen var jag ner en sväng på stan med Sophie och sen gick jag och handlade. Mamma kom hit vid halv fyra. Vi satte oss och slappade en stund, sen gjorde vi mat, mango chutney-fläskfilé med potatis och sallad! Mums så gott det var! :) Sen diskade vi undan och efter det satte vi oss i soffan och drack vin och pratade och kollade i fotoalbum =) Det var en mysig kväll. Mamma åkte dock hem efter tio då hon va supertrött men det gjorde inget. Vi hade ju ätit gott, druckit vin och hunnit med att prata lite skit :P På söndagen tog jag och Mange en promenad, hamnade hos hans föräldrar och väl där fick vi mat, fläskfilégryta med potatisgratäng ;) Det var supergott! Sen satte vi oss och pratade lite och sen gick vi hem för en myskväll!

I veckan har det varit mkt med skolan! :( Vi har ganska mkt att göra nu innan påsk! Men det ska väl gå det med. Men drygt som satan är det tyvärr! Men håll tummarna för mig så det går bra! Hehe.

Nu ihelgen har det varit fest, i fredags iaf ;P Vi trodde inte det skulle bli av först, det var lite dåligt med folk som kunde. Men det slutade med att vi var elva st och vi hade det superkul! :D Vi satt och drack en massa gott, pratade och sen dansade vi rumporna av oss här på vårat vardagsrumsgolv ;) Riktigt bra musik och roligt var det! Hihi! Så ni som inte var här, där missade ni något! Haha. Blev utgång framåt tolv, halv ett. Vi skulle gå på Heartan, men endel ville inte gå in där utan ville gå till Bilagan, och då följde nästan alla med dig tillslut! Vi satte oss ner och drack lite. Och sen skulle Elin och Lina absolut sjunga karaoke så jag och Therese följde oxå med upp! Vi sjöng Abbas Chiqitita, det var faktiskt superkul! Full som man var vågade man ju oxå! Haha. Kvällen slutade med nattamat på MAX och sen blev det sängen vid tre. En riktigt rolig kväll! Det ska göras om kan jag säga! =)

Sen igår va det en väldigt seg dag. Vi låg mest vid teven och slappade. Vid sju gick jag och Mange iväg till Kungshallen och käkade, blev Black and White för mig och Hällefundra för Mange! Supergott var det! Sen gick vi hem och kollade på tv och film hela kvällen! :) Mysig dag!

Idag har jag varit med Sophie en sväng på stan och nu snart ska vi käka! Kyckling och klyftpotatis! Gott serni! Sen blir det myskväll med fruktsallad, glass och grädde! :)

Nu har jag sammanfattat en vecka! Ska försöka skriva lite oftare nu igen! Heddå!

Ett tag sen nu igen

Men har tyvärr inte haft ork att skriva på några dagar nu :( Men ska försöka dra i korthet vad som hänt sen sist :P

I lördags åkte vi ut till mamma runt elva. Vi satt och pratade, lekte med Svea, gjorde mat, badade Svea, lekte lite mer, sen skulle hon sova och efter det satt vi och drack vin och myste, åt lite kex och ost. Svea vaknade kl tio och kunde inte somna om så hon fick komma ner igen och satt med oss och åt oxå lite kex. Hehe. Sen gick Hanna med henne upp vid elva och hon la sig hon oxå. Jag och mamma satt vakna en stund till med Adam och Jenny. Så runt tolv tror jag vi la oss. Va supertrött! Men hade haft en helmysig dag iaf! :) Sen i söndags vaknade vi allihopa rätt tidigt. Åt frukost och myste. Sen hjälpte vi mamma att plocka ihop lite saker inför fotografering. Sture kom förbi en stund. Och sen efter att Svea ätit lunch kl tolv åkte vi tillbaka till stan igen. Hämtade upp Daniel vid station och sen fick jag skjuts hem. När jag kommit hem blev det lugnt och mys i soffan.

Sen i måndags var jag iväg till skolan för att labba med Maral. Vi gjorde labben men det gick inge bra, blev helt fel värden osv. Så vi fick gå hem och läraren skulle göra om labben dagen efter. Sen blev det lite gym och fixade lite saker på stan. Sen gick jag hem, pluggade lite och sen blev det tevekväll.
I tisdags skulle vi varit iväg till skolan men det blev inget då Maral hade saker att göra, så jag var hemma och försökte plugga istället. Och igår var det skola för att skriva labbrapport och gå på ett seminarium. Sen hem och plugga lite mer och sen tog jag det lugnt framför teven.
Idag har jag varit med mamma på stan och Kvantum. Sen efter det somnade jag en sväng i soffan ;) Haha. Och vid halv sju följde jag med Mange till hans föräldrar för att kolla på hockeyn, och den matchen gick ju inge bra. Blev mest irriterad fr hur slarvigt och grötigt dom spelade. Och nu sitter jag här. Blir nog inte en allt för sen kväll.
Imorgon är det skola som gäller en sväng sen vet jag inte än! Men det blev en liten sammanfattning iaf ;P

Hej svejs!!

....

Orkar inte tänka ut nån rubrik just nu. Haha.

Den här veckan har varit lugn. Var i skolan i onsdags på förmiddagen och sen när jag kom hem städade jag och Mange lägenheten :P Är så jäkla skönt när det är nystädat! Sen åkte vi med Manges föräldrar till ICA Maxi för att handla lite. Sen blev det film och Grey´s anatomy :)

Igår var jag och Hanna och tränade på förmiddan, blev kondition med lite spring och sen lite mage. Efter träningspasset gick vi en sväng på stan och sen satte vi oss med Hannas kompis Hanna på Mingel och bar och åt lunch, gott va det oxå ;) Sen gick vi lite till på stan och efter det gick jag hem. Satt och kollade på OTH och sen vid sextiden gick jag och mötte upp Mange och hans bror och vi gick till deras föräldrar och kollade på hockey och umgicks! Alltid lika mysigt! Sen gick vi hem och kollade på Bröllopsfotografen, inte direkt nån bra film. Tyckte inte om den alls faktiskt, Kjell Bergqvist som är med i den va inte alls lika rolig och flummig som han brukar, och filmen var mer eller mindre patetisk tycker jag :/ Men men, svenska filmer kan man inte ha så höga förväntningar på liksom. Sen blev det sängen direkt.

Idag va jag iväg till skolan vid nio, satt och diskuterade ett arbete som ska skrivas i arkitekturkursen, sen gick jag och mötte upp Maral för vi skulle labba. Läraren kom och skulle fixa iordning utrustningen så vi satte oss och räknade lite. Sen när vi va klar kom det fram att utrustningen inte var riktig, va en grej som inte gick att använda, så vi lära vänta på en kille som skulle fixa det, men såklart var han på lunch. Så vi satt och väntade i lite mer än en timme. Och när han väl kom dit tyckte våran lärare att vi skulle göra labben på måndag istället för det såg inte ut som dom skulle hinna fixa det då. Så det var bara att packa ihop och gå hem det. Var bara ner på stan en sväng och köpte vin tills imon. Sen dess har jag legat på soffan och kollat på mer OTH! Nu har jag bara 5 avsnitt kvar innan jag är helt ikapp ;P Hehe. Så jäkla bra serie, en av dom bästa! Och nu glor jag på Let´s dance som jag inte sett på flera veckor tror jag.

Imon ska jag, Hanna och Svea åka ut till mamma. Ska hjälpa henne att fixa iordning inför fotografering av huset inför försäljning på tisdag. Sen ska vi mysa, äta god mat, dricka vin och äta ost och kex :D Ska bli riktigt trevligt!

Nej nu orkar jag inte skriva så mkt mer! Haha. Vi hörs nog på söndag om hur dagen imon blev! Hej svejs!!

Dom här jäkla rubrikerna

Jag hatar att man måste skriva rubrik. Svåraste med att skriva blogg tycker jag ;) Haha.

Igår blev det varken träna eller skola :/ Jag vaknade på morgonen och hade ont i halsen och var lite snorig, så jag tänkte att jag skulle ta det lugnt för att se om det gick över och det gjorde det under dagen. Får hoppas att det inte blir nåt mer! Sen blev det ingen skola heller för Maral kunde inte ses. Så försökte sitta hemma och skriva ist. Gick väl inge vidare, började kolla på OTH från där jag var sist. Sist jag följde det var ett år sen så jag var i slutet av sjätte säsongen. Kollade på 5 sista avsnitten där och dom 4 första på säsong 7. Så jag kom ikapp ganska rejält :P Haha. Me like OTH! ;) Jag slutade iaf att kolla vid halv elva och gick och la mig strax efter elva.

Idag vaknade jag vid sju först men somnade om och sov till tio. Hehe. Sen gick jag till skolan för att möta Maral. Vi skrev metod inför lab 2, som ska göras nån av dom kommande dagarna. Hoppas den är riktig bara. Sen gick jag till ICA och handlade lite och sen gick jag hem för att fortsätta med OTH. Haha. Blev 4 avsnitt till, så snart är jag helt ikapp USA ;P Gjorde även mat, "kladdsallad". Riktigt god sallad! Inge pasta lr nåt sånt utan bara sallad, gurka, tomat och lök blandat med en "gegga" av turkisk youghurt och ajvar! Muuums! T.o.m Mange och mina yngre bröder tycker det är gott. Haha. Och dom flesta killar gillar inte sallader, inte av egna erfarenheter iaf. Nu har jag kollat på tv och ska strax gå och lägga mig, kanske mysa lite med Mange först! :)


God natt på er!

Uppsala

I fredags åkte jag ner till Elin i Uppsala. Kom fram vid tjugo i fem och gick direkt till systembolaget där det var asmkt folk så det t.o.m var kö in, men det gick fort ändå. Sen gick vi och köpte läsk och vidare för att fixa mitt gästleg. Sen gick vi hem till Elin och lämnade av sakerna, sen gick vi iväg och köpte thaimat :) Vi gick tillbaka till Elin och käkade och drack vin :P Sen drack vi mer vin och efter ett tag kom Elins killkompisar. Vi spelade ölspelet för att bli mer fulla ;) Haha. Vi hade det trevligt iaf! Sen vid halv tolv gick vi ner på stan med Norrlandsnation i sikte! Väl där upptäckte vi att Elin hade fel kårleg med sig! :/ Hon hade tagit med sig VT 09s kårleg! Och det funkar ju inte! Så det sket sig med att "shaka some ass", men vi gick in på puben Orvars istället, för där kunde en av Elins kompisar fixa in henne. Men det blev ändå inte som man hade tänkt sig. Alltid nåt som ställer till det när vi pratat om att vi ska festa i Uppsala. Tidigare har det varit att jag varit sjuk och Elin lära plugga. Och nu när jag väl kommer iväg glömmer hon sitt rätta kårleg! Haha! Är det ironi eller?! Vi gick tillbaka till Elin vid ett då puben stängde. Väl tillbaka åt jag den thaimat jag hade kvar som fyllekäk och Elin skulle göra varma mackor som slutade med ett mörkt bröd, ris, jordnötssås och ketchup - mickrat! Ingen höjdare det inte, men hon åt upp ena mackan iaf! Haha. Sen kom killarna dit igen och skulle absolut sova kvar. Jag hade tack och lov en tältsäng för mig själv, Elin lära dela säng med en av fyllskallarna och den andra sov i soffan. Somnade vid tre nångång och vaknade vid halv nio. Ville ju fortsätta sova men det var omöjligt. Elin och ena killen låg och slogs om täcket och sen låg killarna och fnittrade och drygade. Men lyckades somna om vid halv tio och vaknade vid elva när dom gick. Sen hade vi en slödag. Vi kollade på film och beställde hem pizza ;P Muums! Sen åkte jag hem efter fyra. Vi hade det sjukt trevligt ändå fast det inte blev som vi tänkt oss! :D Och vi hinner göra om det innan hon flyttar hem iaf! Då får vi hoppas att hon tar med rätt kårleg! Haha.

När jag kom hem igår la jag mig bara vid teven, orkade inte göra nåt annat. Jag och Mange kollade, äntligen, på New Moon igen! Så jäkla bra serie det där, Twilight! Gillar´t!!!! =) Sen kollade jag på lite mer teve och sen la jag mig. Idag vaknade vi, gick ut på en långpromenad och gick upp till Manges föräldrar och hälsade på en stund. Spelade två omgångar bowling mot Mange på Wii oxå! Sen gick vi hem, och Mange gick iväg och köpte thaimat. Idag var han sugen på det och jag var ju inte direkt sen med att tacka nej ;) Hehe. Sen har det varit mest tevetittande. Inte orkat plugga nåt alls. Kanske ska göra det nu istället när det inte är nåt på teven.

Imorgon är det träning och skola som gäller iaf!
Nej, rita planlösning kanske?! Hej svejs!

Snart helg!

Idag var det skolan som gällde. Vi pratade lite med en lärare om nästa labb. Fick lite riktlinjer om hur vi ska gå till väga, sen så var jag ner och pratade med en tjej från studievägledningen om min framtid. Så jag hoppas och håller tummarna att det kommer gå som jag vill! :D Håll tummarna åt mig är ni snälla! Sen gick jag och handlade lite på ICA och sen gick jag hem för att svara på lite frågor inför morgondagens lektion i arkitektur. Och så har jag varvat med teven. Haha. Har svårt att slita mig från den dumburken alltså :( Dumt nog! Men men. Sitter med frågorna nu oxå men det går inge bra. Det handlar om arkitektur och politik och det är jag ju intresserad av men just nu funkar det inte att skriva om det. Bläää! Mkt som ska göras i skolan nu innan påsk oxå men ska försöka hinna med allt. Men jobbigt blir det ju! Känns inte som man får ha något liv på 5 veckor liksom. Men det ska jag ha iaf!

Imorgon är det fredag, igen! Veckorna går så fruktansvärt fort. Ska iväg till skolan som sagt på förmiddagen, sen snabbt hem och göra mig iordning och packa sen ska jag ta halv fyra tåget till Uppsala och hälsa på Elin! =) Det ska bli riktigt roligt! Vi ska äta thaimat, dricka vin och gå på nation och "shaka some ass"! :D Hehe. Uppsalaborna får passa sig! Haha. Nedå vi ska ta det liiite lugnt, kanske. *asg* Får se om jag stannar hela helgen eller om jag åker hem på lördag! Första gången jag åker till Elin och festar i Uppsala. Skitdåligt av mig! Men det har inte blivit av innan, alltid nåt som dykt upp men imon då jäklar! ;)

Nej man kanske ska kolla igenom dom andra frågorna nu innan man ska sussa! God natt på er och trevlig helg!


Redan Onsdag

Ja nu var vi här igen. Redan onsdag så alltså snart helg! Tiden går så fruktansvärt fort.

Sen sist jag skrev har Sveriges curlingdamer vunnit OS-guld! Weeho! Jag orkade bara kolla till 9e omgången, eller jag låg och halvsov tills dess, och när jag vaknade till låg Sverige under med 6-4 och då tänkte jag bara att det skulle gå åt skogen så jag gick in till sängen istället. Vaknade vid nio på lördagen, duschade, åt frukost, väckte Mange och packade ner lite grejer, sen kom Toffe och Gina och hämtade oss strax före halv elva. Vi åkte ut till mamma, väntade där en stund, sen åkte vi till trädgårn och köpte jättefina blommor och sen begav vi oss mot Sthlm. Tog lite längre tid än väntat då vi stannade vid MAX i Uppsala för att fylla på spolarvätska och köpa lite "road trip" snacks. Haha. Sen stannade vi dessutom till på Arlanda köpstad för att Mange skulle köpa en ny tröja då den han hade på sig hade en fläck. Haha. Sen när vi väl svängde av e4an var det lite problem med att hitta men det gick bra tillslut. Kom fram till Vällingby/Bromma strax före två. Ringde på dörren och Jimmy öppnade och han såg ut väldigt chockad ut, ungefär som han funderade på om han såg rätt eller inte. Haha. Han hade tydligen inte haft en enda aning om att vi var på väg dit för att överraska honom för att han fyllt. Det var ganska roligt iaf! ;P Vi fick god fika när vi kom. Sen satt vi och pratade om allt möjligt. Filip var oxå där, men han va sjuk stackarn. Petronella, Jimmys nya tjej, var riktigt trevlig :) Det man såg av henne på dom timmarna vi var där va att hon hade exakt lika sjuk humor som Jimmy och hon verkar vara en superbra mamma åt sina 3 barn, fast dom fick vi inte träffa, det var inte hennes helg, men det kommer nog fler ggr :) Jätteenkel att prata med iaf, och det är ju skönt. Sen framåt sju var det dags för mat, Petronella hade gjort 3 olika pajer. Jättegott var det med ett gott vitt vin till :P Sen satt vi och drack lite och efter tio åkte vi hem. Va hemma strax efter tolv och jag och Mange tog ettbussen hem. En jättemysig dag i Sthlm hade vi, va oxå första gången vi var ner och hälsade på Jimmy i Sthlm och träffade Petronella för första gången =)

Sen på söndagen tog vi det lugnt. Mange var ner på stan en sväng och jag försökte plugga men det blev mest teven. Haha. Sen var han iväg på bio och jag intog soffläge såklart :P En lugn dag liksom.

Sen har jag tränat lite, träffat Hanna och Svea och lekt lite :) Och varit en sväng i skolan. Nu väntar jag med spänning på Grey´s anatomy. Jag orkar inte kolla alla serier på nätet längre så jag har längtat lite att alla mina favvo-serierna ska börja nu ;) Hihi.

Ska nog hinna med en dusch innan. Hej svejs!


RSS 2.0