Nej..

Nu har jag varit dålig på att uppdatera :/ Sorry! Jag har bara inte haft orken eller tiden. Men nu ska jag försöka få ihop lite om vad som hänt sen sist.

Förra helgen, fredagen, va lugn. Satt hemma och glodde på tv bara. Sen på lördagen var jag ner en sväng på stan med Sophie och sen gick jag och handlade. Mamma kom hit vid halv fyra. Vi satte oss och slappade en stund, sen gjorde vi mat, mango chutney-fläskfilé med potatis och sallad! Mums så gott det var! :) Sen diskade vi undan och efter det satte vi oss i soffan och drack vin och pratade och kollade i fotoalbum =) Det var en mysig kväll. Mamma åkte dock hem efter tio då hon va supertrött men det gjorde inget. Vi hade ju ätit gott, druckit vin och hunnit med att prata lite skit :P På söndagen tog jag och Mange en promenad, hamnade hos hans föräldrar och väl där fick vi mat, fläskfilégryta med potatisgratäng ;) Det var supergott! Sen satte vi oss och pratade lite och sen gick vi hem för en myskväll!

I veckan har det varit mkt med skolan! :( Vi har ganska mkt att göra nu innan påsk! Men det ska väl gå det med. Men drygt som satan är det tyvärr! Men håll tummarna för mig så det går bra! Hehe.

Nu ihelgen har det varit fest, i fredags iaf ;P Vi trodde inte det skulle bli av först, det var lite dåligt med folk som kunde. Men det slutade med att vi var elva st och vi hade det superkul! :D Vi satt och drack en massa gott, pratade och sen dansade vi rumporna av oss här på vårat vardagsrumsgolv ;) Riktigt bra musik och roligt var det! Hihi! Så ni som inte var här, där missade ni något! Haha. Blev utgång framåt tolv, halv ett. Vi skulle gå på Heartan, men endel ville inte gå in där utan ville gå till Bilagan, och då följde nästan alla med dig tillslut! Vi satte oss ner och drack lite. Och sen skulle Elin och Lina absolut sjunga karaoke så jag och Therese följde oxå med upp! Vi sjöng Abbas Chiqitita, det var faktiskt superkul! Full som man var vågade man ju oxå! Haha. Kvällen slutade med nattamat på MAX och sen blev det sängen vid tre. En riktigt rolig kväll! Det ska göras om kan jag säga! =)

Sen igår va det en väldigt seg dag. Vi låg mest vid teven och slappade. Vid sju gick jag och Mange iväg till Kungshallen och käkade, blev Black and White för mig och Hällefundra för Mange! Supergott var det! Sen gick vi hem och kollade på tv och film hela kvällen! :) Mysig dag!

Idag har jag varit med Sophie en sväng på stan och nu snart ska vi käka! Kyckling och klyftpotatis! Gott serni! Sen blir det myskväll med fruktsallad, glass och grädde! :)

Nu har jag sammanfattat en vecka! Ska försöka skriva lite oftare nu igen! Heddå!

Kommentarer
Postat av: Sophie

Vet inte om min kommentar skickades som ja skrev alldeles nyss så skriver igen ;)



Du får fixa fram den mobilen till dig med då ;) hehe. Men ja saknar en grej på den, SUDUKO =P jag hade det på min förra. Vet du om man kanske kan fixa de på nå sätt? ladda ner lr så?

Tack själv för idag. mysigt att ses<3 puss

2010-03-28 @ 19:37:16
URL: http://sophiea.webblogg.se/
Postat av: Elin

Var super kul i fredags =) Blev faktiskt lite förvånad att vi fick med dig upp och sjuga ;) Så de blev ut och äta i lördags ändå :P Du som var så velig.. hehe. PUSS

2010-03-29 @ 11:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0