Redan onsdag

Ja veckorna går nog rätt fort iaf. Och det är underbart skönt tycker jag! Inte har det hänt nåt spec dom senaste dagarna heller. Har bara jobbat och sen kommit hem till en halvt stökig lägenhet, lagat mat och sen ja, kollat på tv. Haha. I veckorna är det rätt lugnt för min del. Ska försöka ta tag i träningen så jag har nåt mer att göra på fritiden :P

Åh va jag längtar tills på fredag! Har sett fram emot den dagen i ett o ett halvt år nu! ;) Haha. Och nu är det dags! Ni som känner mig vet vilken nörd jag är, haha :P Det är ju Harry Potter och dödsrelikerna del 1 som har premiär! Eller den har premiär idag men jag kan ju inte gå idag. Så det ser jag fram emot! Men sen resten av helgen vette sjutton, ska till tandläkaren och sen städa ur gamla lägenheten! Inte allt för roligt, men måste göras liksom.

Annars då, jo less på vintern, redan! Kallt o jäkligt! Skulle man kunna så skulle ju en utlandssemester sitta riktigt fint! Men kan ju tyvärr inte ta ledigt, redan, så pass länge! Men kanske blir en vecka i vår med mamma! :) Vi får se vad som händer!

Nej nu ska jag jobba vidare med ett till krångelhus! Kraam o heejs på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0