Torsdag..

..finally! Bara en arbetsdag kvar sen är det helg! Weho! Haha. Ska bli en superkul helg som jag längtat efter i snart två månader ;) Vi ska nog ut och checka Borlänges uteliv på lördag, så jag hoppas att det är mkt folk ute, då det är lönehelg, och att det inte bara är yngre som går ut här :P Haha.

Igår gjorde jag inte många handtag när jag kom hem, fastnade på fb (beroende som man är ;P) och efter det la jag mig bara i soffan och slappade. Orkade inte ens göra mat till matlådan, så idag har det blivit två yoghurt till frunch. Haha. Den här veckan har varit lite konstig ändå, sovit sjukt dåligt och ätit dåligt oxå. Inte haft så mkt aptit liksom. Men det vänder väl får vi hoppas!

Idag när jag kommer hem lär jag städa undan det sista men sen så är jag redo för besök. Och efter det blir det (om jag känner mig själv rätt) en tevekväll igen. Finns iofs inte så mkt annat att göra. Om jag hade fått mitt internet hade jag åtmionstone kunnat fixa med bilder och beställa. Va sjukt länge sen nu så det behövs, men internet har tagit och tar sjuukt lång tid! Blir lite less. Blir liksom inte billigt att sitta med ett kontantkortsbredband. Men det är bara att gilla läget, som vanligt! Håller tummarna iaf, det kan ju hinna kopplas in imon ;) Fast det tror jag inte så mkt på!

Annars då, jo livet flyter på. Vardagarna ser nästan exakt likadana ut, men det är inget ovanligt. Känns som jag börjat få lite ångesttankar bara, men det släpper nog det med får vi hoppas. För det är inte så himla roligt. Kan bara tänka mig hur det är att leva med riktig ångest dag ut och dag in. Aja. Allt blir nog bra så småningom!

Nu ska jag jobba på ett par timmar till, sen ska jag gå hem! Åh så skönt! Har varit en seg dag idag! Kraam heejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0