zzz

Är lika jävla trött ida! :/ Somnade nog till vid tolv men vaknade tjugo i ett, sen var man som en ål i sängen, bara vred och vände mig. Somnade ju om tillslut men vaknade med ett ryck 04.04 och då var det "kört" igen. Skitsvårt att somna om, gjorde det iaf. Klockan ringde halv sju men jag tryckte på snooze hela tiden och tydligen kan man bara göra det i en timme, för vaknade tio i åtta och uootäckte att jag sovit över såklart. Kom en kvart senare än jag räknat med, fast det gör inget då vi har flex till nio egentligen. Men ändå jobbigt! :S Blää! Hoppas jag får sova inatt!

Igår gjorde jag inte ett dugg vettigt, orkade inte ens göra mat och matlåda, till idag tog en jag fryste in förra veckan istället :P Haha. Va ju så trött så jag låg på soffan och degade. Fast nog var det skönt allt! Idag blir det nog en tur till Kupolen efter jobbet, måste lämna tillbaka en klänning jag köpte i lördags, och sen måste jag handla lite andra saker. Fast jag har ingen lust med det alls! Vill bara hem och slappa. Kan det vara en förkylning på g kanske?! Men nej tack! Har ingen lust med att bli sjuk nu!

Är lite svårstartad ida känner jag :( Men kommer väl igång kanske. Dagen igår gick såå fort, kan dagen idag oxå göra det? ;) Kraam heejs på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0