April..

.. börjar lida mot sitt slut nu! Otroligt vad tiden går fort! Alldeles grönt utanför kontorsfönstret, känns som det skulle vara början på Juni ju!

Har iaf haft en bra påsk! Åkte till Gävle i torsdags, direkt ut till Hille. Grillade o drack ett gott vin med Hanna, myste lite med Svea innan hon somnade! I fredags satt jag ute i solen ett par timmar medans Hanna skjutsade Svea till mormor o morfar, sen städades det o jag hjälpte till att göra lite snittar osv. Vid sex dök festfolket upp, så vi käkade o sen dracks det vin o vi hade en trevlig kväll med musikquiz som broder hade knåpat ihop, gamla popdängor spelades för fulla muggar o det dansades (inte i soffan som Hanna hade "lovat" innan ;P) Haha. Var iaf en supertrevlig kväll, ett bra initiativ av Hanna att ha påskfest!! Jag liftade med Hannas kompisar hem till Mange, har inte träffats på flera ggr när jag varit i Gävle så tänkte att vi kunde ses en sväng då iaf, sov kvar där och tog 12-tåget hem på lördan! Kom hem, direkt in i duschen, slänga på nya partykläder och sen hämtade Johanna mig vid fyra, hade Falun och grillfest i sikte. Åkte hem till ett hus Peter, en jobbarkompis, antagligen ska köpa och där grillade vi och drack lite. Sen gick vi ner till lägenheten hans och fortsatte till typ halv tolv när vi gick ut på krogen. Hade det riktigt roligt, fast att jag var förkyld!! :) Dock går det bara en buss halv två hem från Falun så det blev inte så lång stund på krogen, men jag var nöjd ändå! Sen söndag och måndag satt jag på balkongen och stekte i solen bara! Uuuunderbart skönt!! Som jag längtat :D Fick mig lite färg oxå! Johanna och Markus kom förbi med en tulpanbukett och lite hallonsorbé i måndags och "firade" mig! Tycker ju inte om att fylla år så det gjorde inget för mig inte att det inte blev mer än så! Glad att dom ville komma förbi iaf! :)

Har nu jobbat två av fyra dagar den här veckan! Snart helg igen! :P Hihi. Och hostan håller i sig! Men hoppas den släpper snart! Två nätter i rad har jag sovit dåligt pga. hostattacker!

Nej, om man kanske ska ta o knalla till Kupolen snart då! Vill hem o dona lite! Kraam från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0