Det är fredag..

.. äntligen!! :D Hehe. Och ikväll blir det grillparty hemma hos mig med några på jobbet! Grillpremiär för i år! Ska bli såå sjukt gott :P Haha! Blir nog en trevlig kväll! Hoppas på bra väder även ikväll! Som det var igår får det gärna vara! När jag kom hem igår satte jag mig på balkongen utanför sovrummet i solen och det brände gött! :) Helt jävla underbart! Så håller alla tummar!!

Ja det har inte hänt mkt i mitt liv dom två senaste dagarna när jag inte bloggat. Bara varit och försökt bli lite piggare! Har ju en period där jag är seg, trött, orkar inte göra nåt speciellt och tänker för mkt igen! Men det börjar släppa lite smått så nästa veckan är det nog mkt bättre, får vi hoppas iaf! För då får man ju låånghelg! Fast iofs, kunde jag skulle jag göra allt för att slippa en dag där ;P Mohaha. Nedå, blir nog bra det här!

Fick precis lönebeskedet! Kändes riktigt nice att se att man får "lön för mödan"! :D Hihi. Jobbade över ganska mkt förra månaden och fick bra med lön för det! Och dom extrapengarna ska sparas nu, kan nog bli en parfym och en cykel men resten ska sparas! Skönt, och nästa månad blir det nåt liknande! Kan va bra att ha lite extra nu inför sommaren så man slipper snåla då ;) Haha. Inte för jag brukar göra det nu längre men iaf!

Nej, nu ska jag röra lite på mig! Kraam från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0