Huvudvärk

Det är nog bland det värsta jag vet, att sitta och försöka koncentrera sig på jobbet medans man har världens spänningshuvudvärk! Man jobbar inte särskilt effektivt o en tablett hjälper inte mot sån här huvudvärk heller :/ Hade spänningshuvudvärk när vi va ut och käkade i Ramundberget oxå och då kunde jag inte ens njuta av maten o vinet så som jag skulle gjort annars och det är såå jäkla tråkigt!! Men det har varit mkt på slutet nu så efter lite ledighet höll det väl på att släppa och så kommer man tillbaka till jobbet med all stress igen o gör det värre! Men aja, bara att bita ihop o hoppas att det blir lite bättre åtminstone efter massagen på torsdag :)

Snart är den här arbetsdagen slut, ska hem o laga mat och sen tvätta. Kuul kväll! Lr inte! Åå vad jag vill ha en egen tvättmaskin! Snart är det fan dags att införskaffa en. Någon frivillig som ställer upp och bär en tvättmaskin uppför 3 rätt långa trappor? ;) Mohaha. Kanske köper en ny med hemkörning, för då får ju dom bära! Hehe. Annars tror jag att det blir svårt att hitta nån som ställer upp! Gör mig kanske råd om jag tar ut övertidstimmarna i pengar :P

Btw, igår fyllde världens bästaste o finaste Svea-Maria hela 3 år!!! Våran stora tjej!! :D Har lite halvt ångest över att jag missade kalaset :/ Har ju inte missat nåt kalas hittills så det var väldigt typiskt att det skulle krocka med Ramis-helgen. Men får fira henne nu till helgen istället! :)

      
Finaste Svea! :)            Dags att blåsa ut ljusen, på kalaset som jag missade! (Bild från Hannas fb)

Nej nu ska jag jobba en stund till sen tar jag kväller! Kraam från mig!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0