Lunch

Har precis kommit tillbaka efter lunchen! Hängde på Johanna till Coco Thai och käkade! Var riktigt mumsigt med thaibuffé! :) Mätt som ett svin blev jag oxå ;) Men såå värt det! Haha.

Igår var jag till Kupolen och köpte kavajen, hittade även ett par sköna pumps som dock bara fanns kvar i brunt i min storlek ( jag ville ha dom svarta som såklart var slut) men när jag gick därifrån kom jag på att dom kanske fanns att beställa på nätet men icke, slutsålda, så fick den briljanta idén att kolla om dom fanns i lager i Gävle och jo visst! Ett par kvar av min storlek så dom skulle lägga undan dom till imorgon! :D Så jäkla skönt om ja nu hittat ett par som är sköna att gå i, fast att klacken är rätt hög :P Hehe. Som jag letat och letat efter ett par pumps som ja kan ha på sommaren! Såå nöjd!

När jag kom hem gjorde jag inget speciellt, slog in lite paket, kollade på tv, käkade lite o sen la jag mig och kollade på ett avsnitt av Rederiet. Efter det så skulle jag leta reda på ett gammalt filmklipp och av någon anledning hamnade jag i en bildmapp från augusti -09 och där hade jag på mig mina underbara vita jeans, så jag fick nåt ryck och bestämde mig för att prova dom! (Sist provade jag dom typ i höstas och då kunde jag inte ha dom :/) Men när jag dragit på mig jeansen insåg jag att jag nu kan ha dom!!! :D :D :D Gissa om ja blev glad?!?! Om jag går ner typ 1-2 kg så sitter dom perfekt!! Wehooo!! Blev så jäkla glad så provade även mina linnebyxor som jag oxå kunde ha nu o inte kunnat ha på några år och även ett par shorts, samma där! Ner i vikt något kilo men sen så! Och det BORDE jag fan kunna klara av! Eller hur? ;P Ååå, jag la mig med ett leende och somnade gött efter det! :) Hihi. Tänk att något så simpelt som att komma i ett par favvojeans kan få en på bra humör! =)

Och snart är det helg! Som jag längtar! Ska ju till Gävle imon och hälsa på hos Daniel, Hanna och Svea! Och fira Svea i efterskott och Hanna som fyller imon! :) Ska bli mys! Och sen resten av helgen vet jag inte vad jag ska hitta på! Kanske hälsa på Emelie på söndag! Men lördag är lite osäkert än! Vill ju träffa flera nära jag ändå är hemma men får se vad som händer! Skönt att träffa familj om inte annat! Kommer ju hem till Gävle igen hela påskhelgen så då kan jag träffa många! :)

Nej, ska väl ta tag i jobbet igen! Kraam på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0