Grekland!!

Here we come!! :D Åker om tjugo min ner på stan och tar flygbussen till Arlanda, planet går till Karpathos halv sju !! :) Ska bli uuunderbart skönt med lite sol och värme!! Ska bara njuta i en heel vecka! :P Hehe.

Vi hörs när jag kommer hem igen om drygt en vecka!! :) Kraam från mig!

Helgen..

.. blev super!!! :) I fredags åkte jag till Gävle och hälsade på Linda som hade examensmiddag med några kompisar! Supergod mat hade hon gjort! Sen åkte vi in till Gävle och bowlade en timme! Gick otroligt nog bra för mig, jag vann, och det med 9 strikar! Har väl aaldrig hänt att ja fått fler än två! Haha. Sen åkte Linda och Sara hem och jag och Elin gick upp på Interpool och tog en cider o sen ett par drinkar! Mötte lite folk man kände igen och vid halv två tog vi en taxi hem till Mange. Var en trevlig kväll! =)

På lördan vaknade jag upp till pissväder, regn och grått. Gjorde mig iordning och tog en buss ner på stan, mötte upp Linda vid station och halv tre tog vi tåget till Uppsala! Åkte direkt till hotellet, drack vin och cider, gjorde oss iordning, gick till en italiensk restaurang och käkade (delade på en supergod pizza o drack mer vin :P) sen gick vi till hotellet en snabbis o sen tog vi en taxi till Fyris Park och dans till Claes Lövgrens!! :) Vi var båda lite berusade men det gick jättebra att dansa ändå ;) Haha. Och oj så skoj vi hade! Var sjukt mkt folk och varmt blev det men vi dansade i stort sett hela tiden! Följde med bakom scenen i pausen och pratade lite med grabbarna. Efter dansen stannade vi kvar och tittade på när dom packade ihop och pratade lite mer. Sen liftade vi med dom i bussen in till Uppsala, tog en taxi från macken där vi handlade nattamat och väl tillbaka på hotellet käkade vi o efter det somnade vi gott båda två!! :P Var absolut en av dom bästa kvällarna på länge!! :D -Tack igen Linda! Måste göras om tror jag! ;P Hihi.

Igår käkade vi en god hotellfrukost innan vi checkade ut strax före elva, oförskämt tidigt när man var ute till tre. Tog tåget hem vid halv ett och var hemma två. Handlade lite, somnade på soffan, var ner o tvätta lite o sen påbörjades packningen inför Grekland! Det är ju bara 2 dagar kvar nu!!!! Wihoo!



Vi fanns med på CL:s hemsida den här gången oxå, syns lite dåligt men kollar man noga ser man oss iaf! ;P



Nu äre snart hemgång, bara till att byta om o sen dra på grillmiddag med jobbet! :) Kraam från mig!


Snart så..

.. åker vi till Grekland!!! Mindre än en vecka kvar nu!!!! :D Wihoo! Som jag längtar efter solen och värmen!! Och all den goda maten och en massa goda paraplydrinkar! :P (Ska försöka att inte gå upp så mkt i vikt bara, hahaha)

Idag åker jag till Gävle, ska på Lindas examensfest! Ska bli trevligt, ska käka i Valbo först och sen drar vi in till stan och bowlar o sen får vi se vad som händer! :) Imorgon drar jag och Linda ut på äventyr! Käka god mat, "shake some ass" och sen bo på hotell! :P Ska bli riktigt skoj! På söndag har jag lite att stå i när jag kommer hem, tvättstuga och påbörja packning! Såå svårt att veta vad jag ska packa med mig, för som vanligt kommer det nog bli för mkt men jaa, har börjat skriva listor! Planeringsfreak som man är! ;) Hehe.

Åå kan inte dagen ta slut nu så man kan dra iväg! Som jag sett fram emot den här helgen, länge! Men nu är det inte så många timmar kvar! Wihoo!

Just ja, i onsdags var jag och Maral på dans! Jag ville så gärna åka till Stjärnsundsparken och lyssna på Micke Ahlgrens, just för att det är så nära där man bor! Och tillslut gick Maral med på att hänga på (förvånande nog ;P) så vi lånade en jobbarkompis bil och åkte mot Hedemora (där parken enl. google ligger) men väl där var det tomt på bilar och folk, blev lite nollställd. Så vi stannade på statoil och frågade, då sa tjejen att Stjärnsund ligger drygt 2 mil bortanför Hedemora. Jaa, det var ju bara att chansa och åka dit då. Och det var ju där, suck för googlemaps, mitt ute i ingenstans i skogen! Haha. Hade iaf en trevlig kväll! (Maral gick t.o.m på att prova dansa lite foxtrot och det gick skitbra!!! :)) Blev lite kyligt mot slutet men jaa, det är ju höst nu så!
Innan vi åkte hem ville Micke att jag skulle ta en bild på dom framför "korvkiosken" och självklart gjorde jag det, kanske inte den bästa bilden men det blev ju en iaf! ;) Hehe.


Fina pojkar i Micke Ahlgrens! (från vänster: Petter, Jörgen, Kent o Micke)



Näe en toapaus kanske ja ska ta nu! :P Kraam från mig!!


Helg!

Och jag drar till  Västerås och hälsar på mamma idag. Ska käka kräftor imon! :) Mumsigt! Dock känner jag av lite halsont, INTE okej!!!! Har planer nästa helg och sen drar vi till Grekland torsdan efter och då kan jag bara inte vara sjuk!!! :S *peppar, peppar ta i trä* Ska försöka kurera mig lite, så hoppas jag att det går över!!

Å inte var det skönt ute imorse! Fast solen lyser och det ser jättevarmt ut så äre kaallt! Känns fan som om hösten redan är här och det får vi verkligen hoppas att den inte är! Är ju bara mitten av Augusti än! Man ska ju fortfarande kunna sitta ute och inte behöva frysa ihjäl! Men med svenskt väder, svenska årstider så vet man fan aldrig! Jaja, jag får tänka på Grekland och värmen där så kanske det blir lite bättre! :P Tänk att om två veckor så ligger vi på stranden och steeker! Hihi! Kan man längta mer än såhär?! Nej jag tror inte det! :D

Nej om man ska göra ett ryck! Kraam från mig!

Augusti och..

.. sommaren är snart slut! Det känns på vädret, mkt kyligare i luften! Kan verkligen inte fatta att sommaren gick så sjukt jävla fort! :S Får nästan ångest då jag hade velat göra mer saker än det jag gjort! Men jaja, får kanske ta det nästa sommar istället! Just nu ser jag fram emot dom kommande helgerna och självklart resan till Karpathos! :D Men sen så händer det inte så mkt, vad jag vet nu iaf!

Ihelgen var det grillfest i Falun. Synd bara att vädret inte var med oss! Hela förra veckan var det bra väder förutom fredagkväll när vi ska grilla! Men det gick ändå! Peter skötte grillen, brände vårat kött till kolbitar så vi fick hans kött ist men sen visade det sig att kolbitarna var goda, smakade grillat bara! ;P Hehe. Och eftersom det regnade lära vi va inne hela kvällen men det gick lika bra det. Drack vin, pratade och sjöng lite singstar! En mysig och rätt lugn kväll! :) I lördags drog jag till Gävle för att träffa Elin. Käkade lite sen lunch och sen tog vi lite vin och satte oss ute och pratade! Mysigt! Var så länge sen vi gjorde det! :/ Så det var verkligen på tiden! Sen drog vi till Stefan och drack ett par cider medans dom kollade klart på Gifmatchen. Sen åkte vi ner till Helt enkelt och käkade! Efter det drog vi till Interpool, spelade lite dart, satte oss och pratade lite och sen skulle grabbarna spela biljard. Vid ett drog vi hem och skulle kolla på en skräckfilm, men jag var sjukt trött och så var inte filmen direkt bra så jag gick hem till Mange och sov istället! Men hade en trevlig kväll! :) I söndags åkte jag ut till Hanna och Daniel och hälsade på nån timme. Blev inte så länge, men glad att jag hann träffa dom innan vi åker till Grekland!

Och nu sitter jag på jobbet och det går lite halvsegt! Har lite svårt att komma nånvart med det hus jag håller på med just nu! Men ja, det går sakta men säkert framåt iaf! :P Nej, ringa en säljare nu! Kraam från mig!

Semestervecka nr 2..

.. är nu slut! Det gick ganska fort. Åkte iaf till Gävle på lördan, myste hemma hos Hanna, Daniel och Svea! :) Sen på söndan mötte jag upp Sophie på stan för en fika, sen drog jag hem till Mange och blev bjuden på mat och så blev det nån film! På måndag tog jag en tidig buss till Hedesunda och hängde på mamma och Sture till Färnbo för att hälsa på moster med familj (minus Tommy) och mormor! Blev kvar nån timme, åkte hem till Sture och käkade lite och sen åkte jag och mamma o hälsade på Lena! På tisdagen åkte vi ner på ön på eftermiddan redan, träffade Black Jack-gänget, surrade lite osv. Sen vid åtta när dansen började tog mamma och jag en svängom men satt vi mest vid ett bord i öltältet. Det kändes som det var sjukt med folk den kvällen, såg inte nån jag kände. Förutom Tommy (sjukt länge sen vi sågs så det var riktigt skoj!) och Toffe med kompisar. Drog hem vid ett. På onsdan åkte vi hem till mamma i Västerås, grillade o tog det lugnt. Sen i torsdags åkte vi till Skövde! 23 mil var det dit så det gick ganska fort. Blev en sväng förbi systemet, sen drack vi vin och gjorde oss iordning och efter det drog vi ner på stan och käkade och drack vin på Harrys! Var god mat och hade det trevligt! :) Var varmt så vi kunde sitta ute dessutom :P hehe. Sen drog vi hem till Ingalill igen o satt ute en stund. Sen blev det sängen. I fredags tog vi det lugnt, en sväng ner på stan, mötte upp min tredje moster o kusin som hängde på tillbaka. Blev grillning och vin under kvällen. Jag tog det dock lugnt, skulle köra hem på lördan. La oss väldigt sent! Blev en massa stoj och skratt under kvällen! ;) Åkte hem vid två på lördan, käkade o sen blev det film bara. Åkte hem i söndags och fy sjutton va skönt det var att kliva innanför min ytterdörr! Hade inte varit hemma på 8 dar. Mm borta bra men hemma bäst! Iaf min egen säng och min soffa! :P Hehe.

Så det var väl en liten sammanfattning av min andra semestervecka! Har en underbar vecka kvar som jag ser fram emot! :D Drygt 3 veckor kvar nu! Weho!

Igår när jag började jobba så kom solen fram och det var riktigt varmt och soligt hela dagen! Är inte det typiskt när man börjar jobba?! Öh jo tydligen! Hade väl okej väder på semestern, slapp regn iaf!

Nej, ska väl fortsätta jobba nu! Kraam!

RSS 2.0