21a februari..

..is finally here ;) Hehe. Håll tummarna åt mig att mobilen finns i lager när jag ska gå till 3 och förnya abonnemanget :P Ihelgen har min mobil strulat mer än vanligt, så nu är det verkligen ett måste att skaffa en ny!

Helgen har varit lugn men trevlig, gick lite väl fort bara. I fredags tog jag fyratåget hem och min snälla bror hämtade mig på station. Vi åkte hem till dom direkt och hade mys. Hann knappt innanför dörren innan Svea ville att jag skulle följa med till hennes rum och där skulle hon visa massa leksaker osv. Sötfia!! Sen fick vi supergod mat och efter mös vi i soffan hela kvällen! La oss rätt tidigt, var aptrött!
I lördags gick jag upp typ vid nio, va ganska pigg redan då! Sen åt vi frukost o tjattrade lite innan jag tog bussen strax före ett ner på stan. Mötte upp Nicole och vi gick till Bali garden för att käka lunch! Mums! :) Satt kvar där ett par timmar och pratade ikapp! Sen tog jag bussen upp till Mange och gjorde mig iordning, drog på "fest", var Rockband-kväll och det tycker inte jag är nån höjdare så jag drog tillbaka till Mange vid elva. Hos Mange drog jag igång en film och somnade rätt sent!
Igår hängde jag på Hannas kompis och hans kompis för att kolla en tomt ute i Forsby. Båda vill ha min hjälp med att rita hus! Väldigt roligt tycker jag, så självklart ställer jag upp! :) Efter det gick jag runt på stan en stund men jag hade ingen lust att gå i affärer så satte mig på cafeét nere på nian och "fikade", läste lite i min nya bok o allmänt slappade tills jag bestämde mig för att köpa en ny klocka! Jag vet, jag är störd! Men det var ju sån fruktansvärd rea så jag bara lära köpa en ny! En klocka som kostat 1700 var nedsatt till 500!!! :O Då är man ju helt knäpp om man inte slår till! Och det är nog den snyggaste klocka jag köpt hittills! ;) Hihi! Me liiiike! Hade den på mig när jag kom hem igår och satt och smålog för mig själv hela kvällen så ja man kan väl säga att jag är nöjd med köpet och inte ångrar mig! Haha. Iaf, när jag stod där och skulle köpa klockan kom Sophie och mötte upp mig, det var såå kul att träffas! Va allt för länge sen så jag hoppas det blir snart igen! Blev dock ingen lång stund då jag skulle med fyratåget hem men vi hann ses och säga hej iaf :) Kom hem till sex och då slappade jag i soffan, skönt att vara hemma!

Nu är jag på jobbet och kollar på klockan hela tiden, dagen kan gå fort nu tycker jag :P Kraam på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0