Onsdag..

..och halva arbetsveckan har snart gått. Riktigt längtar till helgen! Skönt att vara ledig några dagar fast kommer nog inte kunna sova ut men iaf. Känns som jag har en deppvecka. Allting är bara jobbigt! Va länge sen det kändes såhär, så det har varit konstigt att känna så igen. Men men det går väl över, det har det ju gjort förut! :) För egentligen har man ju inget att må dåligt och klaga över. Mår bra och har hälsan i behåll, har fått fast anställning, har en sjukt bra lägenhet, en tenta ifrån min examen som byggnadsingejör, har en underbar familj och vänner! Kan man begära så mkt mer egentligen? Eller ja, det finns väl en hel del mer man kan begära men jag har en bra grund att stå på, jag kan komma nånvart i livet. Är fortf ung (även om det inte känns så :P) och jag kommer hinna uppleva massor! Men man får ändå ångest och negativa tankar! Aja, enough about that!

Igår gick jag och handlade innan jag gick hem, sen gjorde jag mat, tvättade, tog hand om tvätten och kollade på tv under tiden. En väldigt effektiv men lugn kväll. Och idag har jag en del att pyssla med hemma och samtidigt kan man ju, nästan iaf, hoppas på att mobilen kommer. Och då kommer man väl ha fullt upp ;) Hehe. Enl. 3s sida på facebook så ändras abonnemangsformen och vilken mobil man beställt på mitt3 när mobilen lämnat deras lager. Och igårkväll hade det ändrats, så kanske kanske att den hinner komma idag! :P Haha.

Imorse när man skulle gå till jobbet var det -15 grader igen, det borde vara olagligt ju! Och räcker det inte med kalla dagar nu! Vi har fått vår beskärda del nu tycker jag! Nu ska det gå mot vår och bli varmare! :)

Näe, ta tag i lite jobb kanske?! Kraam från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0