Redan torsdag

Ja det är redan torsdag, satt på fikat alldeles nyss och då sa en av tjejerna att arbetsveckan snart är slut och jag kom då på att visst ja, det är torsdag idag! Har helt tappat vilken dag det är just för att den här veckan har gått fort! Jag trodde den här veckan skulle gå segt men icke! :P

Igår åkte jag med Anna till Kupolen och checkade in bokrean, kom därifrån med 5 böcker! ;) Det var "ta 5 betala för 4"-erbjudande och då lär man väl passa på! Haha. Sen kollade jag skal och skärmskydd men det fanns inget bra så struntade i det. Får kolla ihelgen lite mer grundligt för jag hade ingen lust att springa omkring o leta igår. Efter det gick jag till konsum och hämtade ut mobilen. Otroligt nog slet jag inte upp den så fort jag kom hem utan jag la in saker från gamla mobilen på datorn osv. Sen när jag var klar med det öppnade jag kartongen, och jääklar, trodde nästan att jag fått en leksaksmobil! Den var ju så lätt och kändes inte som en mobil. Sen tog det typ 10 min för mig att hitta språkinställningarna när jag väl fått igång den. Haha. Man kände sig inte lite värdelös eller! Tycker det är svårt och det finns så jäkla mkt man kan göra! Men nån gång lär jag mig kanske! Hehe. Sen diskade jag undan liite men gjorde inte hälften av vad jag hade tänkt. Dumt dumt. Får göra det idag istället.

Fyy sjutton va kallt det var imorse då! -22 grader visade min termometer :/ Det som skulle vara "varmare" idag än igår, men nej inte då! Men jag hoppas att det bara är idag och att det vänder efter det här. Det räcker med svinkalla dagar nu! Man höll ju bokstavligt talat på att frysa rumpan av sig när man gick hit! Fick ju en jacka av min snälla svägerska när dom skulle flytta i somras och med den fryser man inte om överkroppen så det är bara min rumpa och mina lår som får lida! Men det är ju mer än tillräckligt! Är så less på det här nu! Tänk om det kunde vara 15+ ute och man kunde slänga av sig vinterkläderna och ta fram vårjackan o bara njuuuta!

Nej om man ska orka resa på sig leta redan på chiiifen så man kan få lite hjälp ;P Hehe. Kraam från mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0