Sjuk

Hej på er! Nu var det ett tag sen jag skrev nåt. Men det är för att jag legat däckad hemma hos mamma i Västerås med feber :/ I söndags när jag vaknade var jag helt slut, feber o skit så jag orkade inte åka hem. Blev kvar där tills igår när febern lagt sig, då åkte jag hem. Kom dessutom hem till en iskall lägenhet, ena elementet funkade inte. Så ska försöka få tag i Masmästaren idag, kan inte sitta i vardagsrummet utan att frysa.

Hade iaf en bra helg hos mamma! Kommer absolut att åka dit snart igen! Och nu är jag, äntligen, tillbaka på jobbet. Man har ju varit sjukt rastlös av att bara legat hemma. Fast hade inte fått så många revideringar under tiden jag varit borta så det var ju skönt att man slapp stressa med :P Ikväll ska vi bowla och käka middag med jobbet, ska avtacka en tjej som ska sluta! Så det ska bli trevligt! :) Och imon åker jag nog till Gävle. Har ännu inga planer för lördagkväll så får se om jag ens åker. Känns lite drygt om jag bara ska åka för en dag liksom. Det löser sig väl!

Fick reda på i tisdags att jag nu blir anställd, fr.o.m idag!! Ska fixas nya avtal bara, dom lät poängtera att vi inte blivit bortglömda ;) Haha. Nu är det snart dags för möte! Kraam på er!

Kommentarer
Postat av: Lina

Vad roligt! Att du är anställd alltså. Febran är inte kul. :)

2011-02-17 @ 14:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0