Stockholm

Har inte kunnat skriva nåt ihelgen, då hade man kunnat avslöja hela överraskningen ;)

I fredags gjorde jag inte mkt efter jobbet, hade mys för mig själv! Haha. La mig rätt tidigt.
Sen i lördags gick jag upp halv sju, duschade och gjorde mig iordning sen klockan åtta tog jag tåget till Sthlm. Framme efter tio, väntade på centralen tills Hanna, Daniel och Toffe kom en halvtimme senare, sen kom mamma efter ytterligare tio min. Då gick vi mot Drottninggatan då Hanna skulle leta efter en mössa :P Blev lite presentshopping och sen insåg vi att ingen av oss hade lust med mer shopping än så så vi gick till en pastarestaurang, Vapiano, på Kungsbron! Käkade supergod pasta och drack vin/öl/cider :) Satt där i ett par timmar, sen gick vi en snabbis till Stadium och sen gick vi till en pub (för ölen kostade 39 kr :P) och satt där lite drygt en timme! Efter det tog vi tunnelbanan ut till Blackeberg, letade oss fram dit vi skulle. Ringde Petronella och såg till så hon höll Jimmy borta från fönstren! Och sen gick vi och ringde på, sjöng ja må han leva när han öppnade dörren och OJ vad förvånad han blev! Han trodde bara det skulle komma 2 par på middag men så står vi där utanför dörren ;) Hehe. Vi hade alltså åkt ner till Sthlm på överraskningsfest för Jimmy, äldsta brorsan, som fyllt 35 år!! :D Han hade inte anat nånting! Så det var skitkul att se han så överraskad! Gjorde oss iordning, sen fick vi käk och drack vin och minglade, dansade, skrattade, (grät ;)) och hade det superbra!! :) Det var verkligen superlyckat!! Har aldrig sett brorsan såå glad som han var och det var verkligen fart på honom! Hehe. Såå roligt! Fick ett x antal bra filmer på några snygga dansmoves! ;P Runt tre gick jag och la mig efter en väldigt lyckad kväll! Full och glad som man var somnade man med ett leende på läpparna!
Igår vaknade man runt tio, aptrött och seg! Fick underbart god frukost, sen satt vi och kollade på skidor och satt och pratade lite innan vi tog tunnelbanan tillbaka in till stan vid halv två, käkade dagen efter-mat på Burger King på centralen och sen väntade vi in tågen som skulle ta oss hem! Mammas stod där först, sen Hanna, Daniel o Toffes o sist mitt! Va skönt att åka hem men har haft det superkul så det var såå värt det att åka ner! :) Kom hem strax efter sex och la mig bara på soffan och slappade resten av kvällen! Svårt att sova inatt pga. att jag somnade på tåget! Men gick tillslut och nu sitter man på jobbet igen! Den här helgen gick vidrigt fort.

Va länge sen jag hade så roligt! Och jag älskar att umgås med familjen! Tre av fyra bröder var där! Synd bara att Adam inte var med! Och så var ju såklart mamma där och mina två "systrar"! Hanna och Petronella har blivit lite som systrar och det är jag glad för! I love them all so very much!!

Näe, nu lär ja jobba på! Den där jäkla kön lär ju jobbas bort! Kraam från en sliten Alex!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0