Wihoo!

Det är äntligen fredag! Åå så skönt det ska bli att vara lite ledig, slappa lite o försöka sova en del :P Hehe. Händer inget speciellt ihelgen men iaf! Kan vara skönt det med ibland, och dom sista tre helgerna har det varit mkt rännande för mig, inte varit hemma en helg på över 3 veckor. Tänk om helgerna kunde vara liite längre, sisådär en 4 dagar o sen jobbar man 3 dagar ;)

Igår kom chefen och sa att vi a-ritare skulle samla oss lite för han ville prata med oss. Blev nästan lite nervös först, hade ju ingen aning om vad han skulle säga. Haha. Men så visade det sig iaf att vi blev beordrad övertid igen, helst ett minimum på 5 timmar i veckan. Tydligen har kön vuxit en hel del, och jag hade ju ingen aning då jag inte tagit ett nytt hus på nästan över en vecka. Har typ enbart haft revideringar på "gamla" hus! Men jaja, övertid betyder mer pengar så det spelar inte så stor roll och så gäller det inte så många veckor liksom!

Igår när jag kom hem var jag effektiv! Jag diskade undan, plockade iordning i min garderob, tog en låång dusch (elementet var iskallt igen så man satt ju och frös :/) och så gjorde jag en matlåda tills idag. Och sen småglodde jag lite på teven medans jag pratade med mamma i telefon, när vi slutat prata la jag mig i sängen (före tio!!) och läste lite istället för det var ju ändå bara skit på tv. Men det blev inte att ja la mig för att sova förrän efter tolv iaf. Så imorse när jag vaknade var jag trööött. Men jag börjar bli ganska van med tröttheten nu!

Nej, nu ska jag käka lite frukost och sen hämta den dagliga koppen kaffe! Kraam från mig!


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej.

Va roligt att det går bra för er och att ni har mycket jobb! Jag har också hur mycket jobb som helst nu. :D Tur att det är roligt!



Kram

2011-02-25 @ 10:54:19
URL: http://ejjas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0