Tröött!

Ja då sitter man här igen då! Helgen gick lite väl fort tycker jag! Fast jag var ledig tre dagar förra veckan och bara jobba två så är jag aptrött. Har inte sovit så mkt som jag kanske borde gjort! Men äh, det är så ibland för mig.

I fredags åkte jag hem till Gävle, Elin hämtade mig på station. Vi åkte till Coop på fjällbacken och köpte lite gotta till kvällen och så köpte vi thaimat, sen åkte vi hem till Elin och åt :) Mumsigt! Efter det satt vi och pratade och drack vin! :D Hade mkt att ta igen och trevligt hade vi det! Blev lite lulliga och vid halv tolv tog vi bussen ner på stan och gick till Slick! Va inte så jättemkt folk där och så tyckte jag att det bara var småttingar där. Men vi hade roligt iaf, dansade och hade oss :P Hehe. Kvart i två hämtade vi jackorna och så tog vi en taxi hem till Elin. Åt lite rester av maten och sen gick jag över till Mange och sov.
I lördags tog jag elvabussen hem till Hanna och Daniel. Hade det mysigt hemma hos dom i några timmar och kvart i tre tog vi bussen in till stan igen och gick till Hannas föräldrar på middag! Jättesnällt att jag oxå fick följa med! :) Inger hade gjort asgod mat, som vanligt! Så man blev ju proppmätt! Efter maten knallade jag iväg och mötte Mange och vi gick upp till hans föräldrar för att kolla på hockey, Brynäs-Skellefteå. Men som vanligt när jag kollar på en hockeymatch som Jocke står i går det åt helvete, rent ut sagt! Dom förlorade med 5-0 mot soporna Brynäs! Så det var väl inte så roligt. Sen drog vi hem till Mange och kollade på Repmånad, en av dom bästa svenska filmerna som gjorts tror jag ;) Gick och la mig vid ett.
Igår åkte jag tolvtåget hem och efter det slappade jag bara i soffan. Blev rätt sent inatt, då jag inte var nå trött och kunde sova. Men så är det om man somnar på soffan under eftermiddan! Haha.

Idag hade jag ingen lust att jobba! :/ Har så fruktansvärt många sit.planer som ska ritas för hand att jag tappar all lust. När vi började jobba sa alla att det inte alls är så många såna sit.planer utan de flesta ritas i cad. Jo tjena, jag har nästan bara haft såna jag ritat för hand! Tråååkigt! Om vi ändå hade haft ett eget ritbord så hade det varit lite lättare.

Skrev ju här före helgen att jag börjat bli lite positivare.. Är tillbaka lite där ja började igen nu! Men jag ska försöka tänka bort allt det negativa ändå och bara se ljust på saken! Kanske lära mig nåt utav det. Vi får se, men jag kämpar och försöker iaf!

Tror jag behöver lite kaffe nu, känner mig väldigt segstartad ida! Kraam heejs på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0