....

Det har varit en bra dag idag, fick t.o.m besök av Sture och Adam här på kvällskvisten som varit och bytt bil här i Borlänge. Det var en trevlig överraskning :) Men sen under kvällen och speciellt nu sjönk humöret och alla tankar kommer tillbaka!!! :/ :S Whyyy?! Det har gått så bra hittills ju! Just nu känner jag bara för att gräva ner mig och inte komma fram förrän till sommaren eller nåt, då jag hoppas på att allt kommer se ljusare ut! En sån här kväll är allt, precis allt, jobbigt och jag vet inte varför det blivit såhär! Man bara grubblar och grubblar på allt o ingenting, man tänker igenom vad man varit med om och undrar om vissa saker nånsin kommer bli bra igen! Jag orkar inte ha det just såhär mkt längre! Jag måste försöka ta mig ur det här och glömma och gå vidare, för det suger musten ur mig :( Och det är det fan inte värt! Jag vill kunna leva, vara glad, glädjas åt mitt jobb, min underbara lägenhet, min familj och alla vänner! Fast förhoppningsvis syns inte allt på ytan och ni slipper se alla mina "dåliga" dagar!


Aja, krypa ner under täcket och dra det över huvudet och försöka sova kanske!? Kraam från mig!

Helgen..

..har varit bra, både lugnt och party :P Hehe. I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt, kollade på tv och slappade typ. I lördags sov jag tills jag vaknade utvilad klockan tio :) Käkade frukost och sen tog jag en promenad i det fina vårvädret, hamnade på Kupolen och där handlade jag skor och kläder, igen! Men åh så nöjd jag blev :P Hihi. Handlade lite på Ica oxå innan jag vandrade hem igen, sen tog jag en lång varm dusch, fixade mat, lyssnade på musik, drack vin och gjorde mig iordning. Sen så satt jag och väntade in Johanna som jag skulle åka med till Falun på fest hos en jobbarkompis! Åkte runt sju tror jag, och hade en jättetrevlig kväll! :) Full och glad åkte vi hem igen runt tolv, hade ingen lust med krogen. Kom hem och skulle käka nattmat och kolla på film, men fick inte igång nån av filmerna jag ville se så ringde ett "fyllesamtal" till Mange istället ;) O sen satt jag vaken till typ 2 (egentligen 3 då det slog om till sommartid) och chattrade lite ;P Haha. Sen somnade jag som en stock och vaknade tio igår oxå. Hade planer på att dra iväg och jobba lite, men jag hade sån huvudvärk och så var jag sjukt trött så det blev inget, låg på soffan och halvsov hela dan istället! Ganska dumt då jag trodde jag skulle få svårt att sova igårkväll men icke, somnade fortare än jag brukar göra så det kanske behövdes lite extra sömn för min del!

Blir kortvecka den här veckan oxå! Drar till Ramundberget med ett gäng från jobbet på onsdag! Kommer hem på lördag! Ska bli skönt att komma bort lite och bara vara och trevligt att umgås med dom på jobbet! :)

Nej, nu ska jag fortsätta jobba lite! Kraam från mig!

Äntligen!!!!

Äntligen så är resan till Grekland, Skiathos, bokad!! :D 29e augusti bär det av! Ska bli så fruktansvärt jävla skönt att få komma iväg och njuta av sol, bad och god mat och goda drinkar! :) Förlänga sommaren lite extra liksom! Ååå va jag längtar!! :D :) :P Fast har en underbar sommar här hemma att se fram emot först!!


(Blev lite halvt deprimerad nu i min lycka, kollar ut opch det snöar/haglar ute!!! :/ Skit oxå! Hoppas det försvinner snart)


Aja, ska jobba på en stund till innan lunchen! Kraam från mig!


Piano!

Varför lärde man sig inte spela piano när man var yngre för?! Det kan vara riktigt fint ju! :P Jag har ju varit dålig på att lyssna på musik med t.ex enbart piano men en låt är ju heeelt underbar! River Flows In You med Yiruma! :D Tänk om man kunde spela den låten som han gör! Superfint! Jag har ju hört den låten förut, för den är nog några år nu, men jag hörde den igen häromdan och nu är jag helt fast- igen! Någon frivillig som kanske ställer upp och lär mig?! ;) Mohaha. Det skulle ju vara en fördel att ha ett piano eller liknande oxå, men aja! Sen har jag även hört en ny version av låten Utan dina andetag som Kent gjort. Oxå superbra!

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Så fruktansvärt fin text! Hade typ missat den låten tills jag hörde den nu i vintras! Konstigt ändå, jag som lyssnade rätt mkt på Kent en period i 9an!

Aja nog om musiken kanske! Igår gjorde jag inte mkt, jag skulle egentligen har tränat men jag orkade verkligen inte. Kom hem typ klockan sex och då var jag helt slut orkade inte ens laga mat! :/ Men nu ska det bli skärpning oavsett om jag är trött eller inte! Har ju köpt en massa nya kläder som ska sitta någorlunda bra i sommar :) Hihi.

Mina dagar består ju typ bara av "all work and no play" nu för tiden! Och vi får se om det vänder. Man kan ju hoppas att det blir liite lugnare inför sommaren så man kan njuta lite av att den långa vintern äntligen är slut och att underbara sommaren är här! I sommar ska det njutas till tusen! På helgerna ska det bli mkt av att sitta på uteserveringar och dricka vin och bara vara! Och så blir det självklart några tisdagsdanser på Ön, kanske en weekend nånstans (skulle vara skönt att komma bort lite under sommaren oxå :P) och sen i slutet av Augusti åker jag och mamma till Skiathos i Grekland! Vadå underbart!!! :D Ser framemot den här sommaren en hel del!

Nej, nu lägger jag ner för idag! Kraamheejs på er!

Shopping

Ja igår gick jag till Kupolen efter jobbet. Det jag först och främst skulle kolla efter var ett par billiga täckbyxor som jag kan ha i Ramundberget, men dum som man är gick jag till Gina först för att kolla på en klänning jag sett på nätet men väl där blev hittade jag även ett par byxor. Gick sen in på Hm för att kolla efter nya underkläder men det första jag såg var en jättefin långklänning och ville då mer än gärna ha den. Så efter jag provat klänningen och köpt den och underkläder orkade jag inte kolla nå mer så jag gick hem med, mest, sommarkläder för typ 800 istället för täckbyxor som jag egentligen skulle ha kollat på. Haha. Så det blev inte direkt som jag hade tänkt mig men det var kul iaf! Unnade mig lite snygga kläder nu när jag ska få tillbaka en bra summa på skatten ;P Hehe. Och idag kommer nog paketet jag beställt från Hm oxå, så nu kommer jag förhoppningsvis ha mkt snygga kläder till i sommar :) Nu ska jag bara hitta massa snygga skor oxå! Och bara det är ju ett projekt för sig, jag som har så svårt att hitta snygga o sköna skor! Otroligt vad jag shoppat kläder sen jag började jobba. Såhär mkt brukar inte jag unna mig! Men min garderob behöver ju en uppfräschning så! ;)

Imorse när jag skulle gå till jobbet var det superfint väder, fast att det blåste, så jag tog min höst/vårjacka och det var skönt att ha den! Men nu har det mulnat igen så när man ska hem kanske det är kallt ist! Aja, vad gör väl det, våren är här!! Jättemkt har smält undan nu! På min balkong är det ingen snö kvar och på nästan alla vägar och trottoarer är den mesta snön borta! Som det stod i tidningen idag, vår betyder alltid bakslag, men jag kan inte tänka mig att det kommer ett bakslag så vi får tillbaka vintern, utan kommer det ett bakslag kanske det blir som i fredags! Snön som kommer då ligger nog inte kvar många dagar! Kan man hoppas iaf ;P Haha.

Nej nu är det alldeles strax lunch! Magen skriker efter mat! Hehe. Kraam från mig!



Deklaration!

Från och med idag kan man deklarera! Så jag var in och kollade hur mkt jag kommer få tillbaka, blev positivt överraskad!! Då var resan till Grekland och fickpengarna lösta :D :) Väldigt skönt! Hehe. Peppar peppar så har jag alltid fått pengar tillbaka på skatten och fortsätter gärna så! :P Haha.

Igår vad jag och Johanna och gymmade efter jobbet, eller blev mest kondition. Körde kondition konstant i 35 min och fy faan! Va helt död efter det, orkade knappt ta mig upp för mina jäkla trappor efteråt ;) Hahaha. Men det var ju värt det! Känns skönt efteråt och man känner sig nöjd över att man klarade det! Vill så gärna komma i form och det helst till sommaren men det är nog lite sent för det nu, men man kanske kommer en bit på väg iaf ;P

Den här förmiddan har gått relativt fort och efter jobbet ska jag till Kupolen. Var evigheter sen jag var där. Finns lite saker jag skulle behöva handla så det är på tiden nu! Och vilket underbart väder vi har idag då!! Är så jäkla nöjd! Men det var bara idag enl. väderrapporterna som det skulle vara såhär varmt, tyvärr! Men så länge vi slipper mer snö är jag nöjd! :)

Nej, work work work! Kraam från mig!


Ja det var..

..den helgen det! Fy satan va den gick fort! Har knappt hunnit andas ut och ladda om batterierna inför den här veckan men det är bara att ta nya tag och jobba på!

Var ju som sagt hos mamma i Västerås ihelgen! Kom dit på fredagkvällen och käkade god mat och slappade i soffan bara. Lördagen kom Jimmy med familj och Daniel med familj och hälsade på. Så vi hade mys hela dagen, väldigt lugnt och skönt! :) Sen efter dom åkt hem på kvällen drack jag och mamma lite vin, kollade på Casper på körslaget och sen satt vi och pratade och lyssnade på bra musik! :P Blev rätt tidigt i säng, var aptrött! Igår var det slapp i soffan, käkade lunch och vid halv tre åkte jag hem! Blev dator och film när jag kom hem! Så helgen har varit väldigt lugn. Låter nog som jag har kunnat ladda om batterierna ganska rejält, men icke! Hann knappt med att andas ut och ta in att det var helg, så fort gick det! Men det är inte så långt kvar till nästa helg heller ;) Haha.

Har en del att se fram emot nu faktiskt. Nu till helgen äre nog fest och utgång med jobbargänget, nästa vecka åker vi till Ramundberget med jobbet, helgen efter drar jag till Gävle och firar Svea och Hanna, Hanna ska ha påskfest i slutet av April, dans i Skultuna och sen kryssning på det i maj :D Så det är en del som händer och det tycker jag bara är roligt! Vill verkligen ha något att se fram emot! Det är några helger i mitten av April jag inte har nåt inbokat men det löser sig nog ;P Hehe. Så nu kan tiden faktiskt få gå lite fortare så det händer saker! Och så är förhoppningsvis våren på ingång nu! Vi hade ju ett bakslag i fredags men det gick ju över väldigt fort och jag håller alla tummar för att vi slipper fler såna!

Nej, ska jobba på 40 min till sen äre lunch! Mums! Kraam från mig!


Fredag!

Så nu var det fredag! Äntligen! :) Har varit mkt idag sån har inte hunnit skriva nånting! Men jag blev iaf klar med det jag skulle ha klart innan helgen! Och nu strax ska jag med tåget till Västerås och hälsa på mamma (imon kommer storebröder med familjer oxå :)) så hinner inte skriva så mkt mer än såhär! Så ha en bra helg alla! :) Kraam från mig!

Det är mkt nu!

Tankarna dom bara snurrar i huvudet just nu! Sover bra fast ändå dåligt, har en del "mardrömmar" vissa nätter. Har sjukt mkt på jobbet, känns inte som man hinner med nånting om dagarna för dom går så fort men ja. Och när jag kommer hem orkar jag inte göra så mkt heller, ska ju rita på det där huset jag lovat att fixa men orken finns inte men jag måste ju göra det- jag är inte en sån som lovar saker och sen inte håller dom! Då får jag fan vara stressad och jobba in på sena nätter för att hinna, så är det bara! Punkt! Men det är ju inte lite typiskt att vi fick sånt tryck på bygglov nu när jag lovat att rita lite privat oxå! För när det sen blir lugnt (om det nu blir det :P) så har jag väl ingenting att pyssla med istället.

Igår var jag och Johanna och skaffade gymkort, äntligen! Atlantum heter stället och ligger som sagt typ 150 meter ifrån mig. Blev bara kondition men det är ju verkligen den jag behöver jobba på! Och jobbigt var det, har ju tappat det lilla flås jag jobbade upp förra våren ;) Haha. Men nu är man ju igång igen iaf och det är skönt att man har ett kort så det bara är att gå dit om man känner för det! Hinner nog inte komma i form till sommaren men kanske liite, om disciplinen finns så ;) Hehe.

Det ser ut att bli Västerås ihelgen! Daniel, Hanna och Svea ska hälsa på mamma på lördag och tyckte att jag också skulle åka dit så antagligen gör jag det, hellre än att sitta hemma o glo, ensam, en hel helg! Men tydligen ska det ju bli snöoväder inatt och imorgon så kanske blir som förra gången när jag skulle dit, får stå på station över en timme och vänta på besked och slutligen åka taxi! Men man kan ju hoppas att det inte blir så den här gången, dessutom vill vi inte ha mer snö nu!! Det får fan räcka!

Nej, fortsätta kämpa lite till! Kraam heejs!

Stress..

..är som vanligt en del i min vardag! Snart måste jag lära mig att inte stressa upp för minsta lilla sak. Det går fan inte fortare för att man stressar. Lite stress kanske är bra men jag är nog extrem. Håller på med ett jobb som det är prio på, och så kommer en säljare idag och säger att det jag gjorde klart igår (som det har kommit in sjuukt mkt ändringar på) oxå är prio, då det måste vara inne hos kommunen senast nästa vecka annars lär dom göra en ny deal om tomten lr hur det var. Och snacka om panik!! Det betyder att jag måste ha det klart innan helgen, helst imon då säljaren är borta på fredag! Hur sjutton ska jag hinna! Är inte riktigt klar med det här huset heller :/
Och så ska jag dessutom hinna göra klart Hannas kompis kompis hus oxå, och det lär jag göra på fritiden. Med all stress som är på jobbet har man egentligen ingen lust att fortsätta när man kommer hem, men jag har ju lovat och då ska jag göra det oxå även om det är lite kämpigt just nu :P

Nej, nu ska jag sluta för dagen! Köpa träningskort och träna står närmast på schemat :) Kraam från mig!

Mkt att göra..

..på jobbet om dagarna. Vissa jobb som ligger i kön är prioriterade och utlovade ett visst datum så det är lite bråttom att bli klara med dom och så får man dessutom in revidering efter revidering. Det känns inte som man kommer nånvart alls ibland! Och idag har varit en stressig dag, förmiddan gick åt till att göra klart ett hus jag påbörjade i fredags och sen skulle jag börja med ett nytt men då krånglade en del saker men nu äntligen har jag kommit igång med det och det går framåt :P

Efter jobbet ska jag hem och göra mat och sen ska jag jobba lite, fast då är det på det huset jag lovat Hannas kompis kompis att jag ska rita upp ;) Hehe. Men det är inte samma sak som att sitta här på jobbet att jobba iaf. Så det gör mig liksom inget om jag sitter hemma och ritar samtidigt som jag kan göra annat. Och imorgon ska jag och Johanna iväg och äntligen köpa träningskort efter jobbet :P Ska bli skönt att komma igång igen och skulle man inte utnyttja kortet till fullo förlorar man inget på det, friskvård ingår ju i jobbet :) Men jag ska såklart försöka gå dit några gånger i veckan åtminstone, spec när jag bor så nära gymmet oxå! Kan det vara 100-150 meter tro! Haha.

Nej, nu ska jag börja avsluta dagens arbete och gå hem och påbörja nästa!

Kraam från en halvt stressad Alex!

Helgen är över..

.. och det är redan måndag! Helgen gick alldeles för fort!! :/ Men aja, har haft en bra helg i Gävle! :)
I fredags när jag kom till Gävle mötte jag upp Sophie och vi satte oss inne på nian och käkade. Satt där typ en timme och pratade ikapp lite :P Sen köpte vi lite godis och skiljdes åt, jag tog bussen upp till Mange på Brynäs. Vi skulle ha skräckfilmskväll ;) Kollade på paranormal activity 2, men uj så dålig den var tyckte jag. T.o.m 1an var bättre även om den oxå sög! Sen valde vi en film som är så långt ifrån skräck man kan komma, Repmånad! :) Den är ju såå bra! Hehe. Efter det pratade vi lite och sen orkade inte jag vara vaken längre så la mig och sov. Sov ut ordentligt i lördags, vaknade halv elva och klev upp strax därefter. Vid tolv drog jag mig ner på stan. Hade lite ärenden innan jag mötte upp Linda för en fika! Satt på nya Waynes i några timmar och bara prata, riktigt mys! :) Sen fick jag skjuts av henne och Richard upp till Mange där jag bara bytte om och gjorde mig iordning innan jag gick över till Elin vid halv sju. Tog en taxi ner på Cheers och käkade, supergod mat som vanligt! :P Och sen gick vi ner till bowlingen. Vi blev 5 st som bowlade, och det blev bowling i 1½ timme. Det blev lite långtråkigt mot slutet plus att jag hade lite ont i armen/handen så jag knappt orkade hålla i klotet, men kom iaf tvåa ;) Hehe. Fick t.o.m 2 strikar i 10e o sista omgången innan vi skulle dra! Det har ju aldrig hänt förut, så det kanske var lite tur att jag hade värk i armen ;) Hehe. Efter det åkte vi ut till Åbyggeby. Satt och pratade med Lisa och Johannes medans dom andra bastade. Och runt halv två åkte vi tillbaka in till stan, sov hos Mange igen och gick o la mig direkt jag kom dit. Var helt slut! Igår åkte jag ut till Daniel, Hanna och Svea och umgicks lite innan jag åkte hem med 18-tåget! :) Så det har varit en lugn och bra helg i Gävle! Kul att träffa alla igen! Åker dit snart igen! :)

Nu sitter man på jobbet, är skittrött fast jag somnade rätt tidigt igår och sov bra hela natten! Men måndagar brukar ju iofs kunna vara så oavsett ;P Haha. Näe, snart lunch! Kraam från mig!

Freeedag!

Äntligen fredag! Har verkligen längtat efter helgen sen i söndagskväll :P Ser fram emot en mysig helg i Gävle!! Ska bli kul att träffa alla :) Är Emelie frisk imon så ska vi ses på dan, så fick lite mer planer! Men bara roligt!! :D Så håller tummarna på att hon piggnar på sig, för det var sjuukt länge sen vi sågs nu! "Bara" lite drygt 5 timmar kvar nu, nedräkningen har börjat!! Hehe.

Ååå, jag vill åka på en kryssning men kan inte ta ledigt! Eftersom vi har så mkt jobb och beordrad övertid så skulle det kännas väldigt dumt att ta ledigt nu! Och så ska jag ju vara ledig 2½ dag om tre veckor när vi, ett gäng från jobbet, ska till Ramundberget, så det får tyvärr vänta!

Har beslutsångest över hur jag ska göra med semestern! Finns så mkt jag skulle vilja göra i sommar, men då måste man ha någon att göra det med! Vet iaf att jag ska ta v. 34, för då vill jag åka utomlands! Men sen då!! Suuck! Visste inte att det skulle vara såhär svårt. Haha. Jag har ju ingen jag behöver rätta min semester efter och alla kompisar som jobbar o kommer ha semester kanske inte har den samtidigt, så vad ska jag då göra under min ledighet?! Vill inte sitta ensam i två veckor o inte ha nåt att göra liksom! Då jobbar jag ju hellre och är ledig en annan gång :P Men jaja, den "karamellen" får jag suga på över helgen, för nästa vecka måste dom veta!


Näe jobba var det! Så kraam från mig! O ha en superb helg, för det ska jag ha! ;P

Dålig dag

Ja idag har jag en riktigt dålig dag! När alarmet på mobilen ringde imorse ville jag bara hyva mobilen i väggen!! Va så vidrigt jävla trött! Och det kändes som jag gick i sömnen hela vägen till jobbet, och det blev ju inte bättre av att när jag gått halvvägs blåste det så mkt rakt framifrån att jag typ lära kippa efter luft! Då är det illa tycker jag! Usch. Och sen när jag kom hit upptäckte jag att jag glömt min frukost (en yoghurt som jag alltid har med mig :P), så hunger blandat med sjuk trötthet gjorde inte min morgon till en suverän morgon! Jag har suttit framför datorn och nästan nickat till flera ggr, men tillslut tog jag mig i kragen och hämtade ett nytt jobb som jag skulle prata med säljaren om, så jag fick ju röra lite på mig iaf och efter det har det gått mkt bättre! Och så är jag äntligen mätt. Haha. Lunch va välbehövligt! :)

Vill verkligen ha helg nu! Ska ju "hem" till Gävle ihelgen och träffa massa folk! Ska bli skönt att få se lite välbekanta ansikten igen! :) Hehe. Vet inte riktigt hur planerna ser ut för hela helgen, men imon ska jag träffa Sophie över en fika när jag kommer med tåget, sen hem till Mange på skräckfilmskväll ;) På lördag ska jag träffa Linda som, äntligen, har flyttat hem från Luleå! Lördagkväll ska jag träffa Elin o säkert några fler, vet dock inte vad vi ska göra än! Och på söndag kanske träffa Hanna, Svea o Daniel! Kommer iaf bli en bra helg!

Jaja. Jobba vidare så jag kanske blir klar med huset idag :P Skulle va rätt skönt! Hihi. Kraam från mig!!

Massage

Kommer precis ifrån månadens massage här på jobbet. Och åh så skönt det är!! :) Man blir ju lite halvseg efteråt men det behövs ju verkligen när man sitter vid datorn hela dagarna. Nu har man liksom blivit bortskämd med det, innan jag började här hade jag aldrig fått massage men nu kommer man inte vilja va utan :P Hehe. Har en "punkt" på ryggen som inte vill släppa, där jag har mest ont men hon som masserar tror att det kommer bli bättre ju mer hon jobbar på den.

Idag har det varit en lite stressig dag på jobbet. Mycket som det var "bråttom" med. Och det fortsätter komma in fler revideringar, så jag undrar när jag ska ha tid att börja jobba undan kön. Stor suck! För man blir ju bara mer stressad av att tänka på att det ligger typ 30 jobb i kön, och vi är inte så många som jobbar liksom. Men aja, imon kanske är en bättre dag :) Har även suttit och lyssnat på damernas distanslopp i skidskytte-vm och det gick ju sjukt bra idag, guuld till Sverige!! :P Hehe.

Idag snöar det ute!! :/ What the fuck liksom!!!! Nu ska det ju bli vår, sol o varmt ute! Så humöret sjönk lite ytterligare, men man kan ju hoppas på att det är bättre imon igen!

Nej nu ska jag ha lite hjälp med ett hus så det får räcka för nu ;) Haha. Kraam från mig!

Oj...

..har heelt glömt bort bloggen idag :P Har haft en del att göra så tiden har gått fort. Så det är inte så lång tid kvar av den här arbetsdagen! Tjoho! Ska bli skönt att komma hem, förutom att jag antagligen har tvättid ikväll! Åååå vill ha en egen tvättmaskin! Skulle vara sjukt jäkla skönt att slippa boka dessa jäkla tvättider och passa hit o dit! Så har ni eller vet nån som har en toppmatad bra, billig tvättmaskin hör av er ;) Hehe. Dom är ju rätt så dyra att köpa nya, så man prioriterar ju inte en sån sak i första taget men aja. Haha.

Nu har man verkligen haft vårkänslor i några dagar :) Jag hoppas verkligen det här fina vädret håller i sig och att vi slipper allt som har med vinter att göra nu! Längtar som en took efter sommar och varmt nu! Den här veckan ska listan på semester börja cirkulera på avdelningen och då får man ju ännu mer längtan. Vet dock inte när jag ska ha semester än och hur jag ska strukturera upp det. Men ska ta mig en rejäl funderare! Har ju nästan jobbat ihop 4 veckors semester och då är ju oxå frågan om man ska ta alla dagar i sommar eller spara nån dag så man kan vara ledig under hösten och runt julen. Men det är ju jättesvårt att planera sånt nu redan :/

Snart hemgång, så ska jobba på en stund till :) Kraam från mig!


Nu var det..

..några dagar sen jag skrev nåt igen. Blir lätt så på helgerna att bloggen kommer lite i skymundan :P Hehe.

Helgen har iaf varit bra! Jag som hade tänkt vara lugn efter festandet helgen innan, men icke ;D Hehe.
I fredags jobbade jag först över typ en timme, sen när jag kom hem städade, diskade och så gjorde jag mat och sen tyckte jag att jag var förtjänt av en kväll i soffan så efter det låg jag bara och slötittade på tv och film hela kvällen. La mig typ vid tolv, ett. Somnade ganska fort och sov som en stock fram till halv elva på lördan. Det var huur skönt som helst! :) Äntligen lite sovmorgon. Sen förflöt dagen på ganska snabbt. Blev bestämt att hänga på Johanna (en jobbarkompis) och hennes kille till en annan jobbarkompis på fest, så lagade mat, drack lite vin, bytte om, drack mer vin och sen tittade dom förbi på en drink innan vi skulle gå vidare :P Satt ett bra tag hemma hos mig och tjattrade och drack gott innan vi vid halv nio gick över till Daniel. Han bor nästan i princip granne med mig, så nästan krypavstånd hem ;) Väl där slog vi oss ner och det lät som vi skulle spelar poker men ingen verkade så intresserad av det så det blev lite buzz istället, mkt skojsigt! Sen blev det mkt prat och skratt innan vi skulle dra. Jag hade inte tänkt hänga på ut men gjorde det ändå, så vi gick till Klin! Och jag hade jätteroligt!! :D Och sen vid halv två gav jag upp och gick hem! Var jäkligt trött, men blev vaken typ 40 min innan jag väl kom i säng :P Haha. Sen igår var jag skiitseg! Låg på soffan hela dagen, och somnade till ett par timmar där på eftermiddan. Så när jag väl skulle sova inatt gick det ju inge vidare, va inte ett dugg trött när jag stängde av datorn klockan två. Men tillslut lär jag ju ha somnat och när klockan ringde var jag inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Så jag klev upp ur sängen, gjorde mig iordning o gick till jobbet. Men nu börjar tröttheten smyga sig på, så jag får försöka pimpla kaffe och sysselsätta mig ordentligt så jag inte somnar sittandes ;P Hehe.

Oj, blev nog lite mkt babbel i det här inlägget men aja, ni vet vad jag haft för mig nu iaf! Haha. Kraam från en sliten Alex!

[rubrik..]

Hatar rubrikerna! Haha ;)

Nu är det inte många timmar kvar tills det är heelg! Ska bli så skönt :) Igår stängde jag av datorn före tolv och det har nog inte hänt på flera veckor. Men kunde knappt hålla ögonen öppna och när jag väl lagt mig tillrätta slocknade jag rätt fort och sov ända tills klockan ringde klockan sju. Och då ville jag bara sova meeera! Men får sova ut imorgon iaf!

Nu under förmiddan har tiden gått rätt fort, har tagit ett nytt hus som jag till en början trodde det skulle bli problem med men det flyter på felfritt just nu! *peppar peppar* Mohaha ;) Och snart äre lunch! Jag och Anna ska käka ute nånstans! Unna oss det såhär en fredag!! :P

Nej, jobba lite kanske! Kraam från mig


Jepp..

..nu är helgen nära!! :D Ska bli såå skönt att bara få vara hemma och bara vara, slappa och sova lääänge! :P Hehe. Va så länge sen nu så det är välbehövligt ;)

Igår när jag kom hem tog jag en dusch, lagade lite mat och sen tjattrade jag med Emelie! Vi satt och pratade gamla minnen, skickade massa gamla roliga filmer och bilder till henne! Ååh we miss the old times! Men roligt var det, att återuppleva en del saker! För kul har vi haft i våra "yngre" dagar! Hehe ;P Då det bara var skit på teven la jag mig i sängen redan innan tio och det är ju inte vanligt för att vara mig, men då vi satt och pratade läänge blev det inte att jag stängde av förrän vid ett! Så, jag var inte så "duktig" som ni kanske först trodde. Hahaha.

Imorse var jag en riktigt tröttmössa, ville inte kliva upp, men man måste ju till jobbet så det var bara att draa sig upp! Men det är ju skönt när man väl kommer upp, tittar ut och ser solen och plusgrader på termometern! Mee like!!!! Våren- komsi komsi!!! ;D Snart äre lunch och halv ett börjar vm i skidskytte som jag ska lyssna på så idag blir det en "kortlunch" :)

Nej, om man ska orka gå på toa och sen värma maten kanske! Kraam från mig!!

Sool

Idag lyser solen utanför mitt fönster! Wee! Känns skönt att se lite ljus! Det var dock inte så varmt när jag gick till jobbet imorse och enligt väderprognosen ska det tråkiga vädret med mulet o eventuell nederbörd komma ihelgen! Suuck! :/ Men aja, då har vi iaf fått sett solen i några dagar! Haha. Man behöver ju det nu när vi gått in i Mars och det känns inte som det är allt för långt till sommaren nu! :)

Igår när jag kom hem tog jag mig i kragen och gjorde mat innan jag ens tänkte tanken att göra nåt annat :P Gjorde pannkakor och det blev mumsigt :P Sen tog jag fram jobbdatorn och började lite smått på ett hus som jag ska hjälpa en kille att rita upp! Men kom inte så långt då han var osäker på måtten! Men jag gjorde iaf lite grann. Sen blev det slappa framför datorn och så fick man ju lite roligt oxå ;) Haha. Ibland förvånar jag mig själv! ;P Hehe. La mig sent igen, börjar bli en vana nu, men äh. Jag orkar ju jobba hela dagar utan några problem iaf!

Halva veckan har gått och snart är det helg! Ska bli skönt! Och den här helgen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, för dom senaste helgerna har det varit mkt åkande hit och dit!

Nej ska jobba på en stund till innan det är lunch! Kraam från mig!


Datorer..

..vad jag avskyr dom ibland!! Chefen var in och hämtade mig för ett samtal om lön o välkomnade mig till företaget så jag hann inte spara det jag höll på med just då och när jag kom tillbaka hann jag knappt mer än att sätta mig ner så blev det en blue screen! Och allt jag hade gjort försvann!! Suck fy och blää! Min jobbdator har krånglat en del för mig nu ett tag så är nådigt less! Frågade chefen hur jag skulle göra då it-killen inte är här idag. Så han sa åt mig att prova starta datorn utan att den satt i dockningsstationen och det funkade så provade sätta tillbaka den i dockan men ingen bild, så tog bort den ur dockan igen och då funkade det. Så det ser inte bättre ut än att det är nåt fel på dockan. Så nu sitter jag vid den bärbara med miniskärm och jobbar :/ Det suuger! Så typiskt att det blir nåt sånt här för mig oxå! Men aja, det var inte så mkt som försvann och det har jag gjort om nu så jag är ikapp igen iaf! :)

Igår när jag kom hem lyssnade jag på musik, diskade och lagade mat! För en gångs skull blev jag faktiskt nöjd med maten, köttfärssås o spagetti, muums!! Sen skulle jag kolla på tv men det var ju bara skit så jag kollade på två OTH-avsnitt men sen orkade jag inge mer så satte mig och kollade igenom gamla mappar på datorn. Hittade otroligt mkt gammal musik som man nästan glömt bort! Så jag la mig i sängen och lyssnade på musik och kollade bilder innan jag somnade istället för att glo på dumburken! :P Hehe. Sjuukt mkt minnen man har, både bra och dåliga såklart! Somnade väl efter tolv nångång.

Åå snart äre lunch, är aphungrig! Förmiddan har gått sakta idag men när man väl ätit lunch så brukar dagen gå rätt fort :) Kraam från mig!

RSS 2.0