Datorer..

..vad jag avskyr dom ibland!! Chefen var in och hämtade mig för ett samtal om lön o välkomnade mig till företaget så jag hann inte spara det jag höll på med just då och när jag kom tillbaka hann jag knappt mer än att sätta mig ner så blev det en blue screen! Och allt jag hade gjort försvann!! Suck fy och blää! Min jobbdator har krånglat en del för mig nu ett tag så är nådigt less! Frågade chefen hur jag skulle göra då it-killen inte är här idag. Så han sa åt mig att prova starta datorn utan att den satt i dockningsstationen och det funkade så provade sätta tillbaka den i dockan men ingen bild, så tog bort den ur dockan igen och då funkade det. Så det ser inte bättre ut än att det är nåt fel på dockan. Så nu sitter jag vid den bärbara med miniskärm och jobbar :/ Det suuger! Så typiskt att det blir nåt sånt här för mig oxå! Men aja, det var inte så mkt som försvann och det har jag gjort om nu så jag är ikapp igen iaf! :)

Igår när jag kom hem lyssnade jag på musik, diskade och lagade mat! För en gångs skull blev jag faktiskt nöjd med maten, köttfärssås o spagetti, muums!! Sen skulle jag kolla på tv men det var ju bara skit så jag kollade på två OTH-avsnitt men sen orkade jag inge mer så satte mig och kollade igenom gamla mappar på datorn. Hittade otroligt mkt gammal musik som man nästan glömt bort! Så jag la mig i sängen och lyssnade på musik och kollade bilder innan jag somnade istället för att glo på dumburken! :P Hehe. Sjuukt mkt minnen man har, både bra och dåliga såklart! Somnade väl efter tolv nångång.

Åå snart äre lunch, är aphungrig! Förmiddan har gått sakta idag men när man väl ätit lunch så brukar dagen gå rätt fort :) Kraam från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0