Det är mkt nu!

Tankarna dom bara snurrar i huvudet just nu! Sover bra fast ändå dåligt, har en del "mardrömmar" vissa nätter. Har sjukt mkt på jobbet, känns inte som man hinner med nånting om dagarna för dom går så fort men ja. Och när jag kommer hem orkar jag inte göra så mkt heller, ska ju rita på det där huset jag lovat att fixa men orken finns inte men jag måste ju göra det- jag är inte en sån som lovar saker och sen inte håller dom! Då får jag fan vara stressad och jobba in på sena nätter för att hinna, så är det bara! Punkt! Men det är ju inte lite typiskt att vi fick sånt tryck på bygglov nu när jag lovat att rita lite privat oxå! För när det sen blir lugnt (om det nu blir det :P) så har jag väl ingenting att pyssla med istället.

Igår var jag och Johanna och skaffade gymkort, äntligen! Atlantum heter stället och ligger som sagt typ 150 meter ifrån mig. Blev bara kondition men det är ju verkligen den jag behöver jobba på! Och jobbigt var det, har ju tappat det lilla flås jag jobbade upp förra våren ;) Haha. Men nu är man ju igång igen iaf och det är skönt att man har ett kort så det bara är att gå dit om man känner för det! Hinner nog inte komma i form till sommaren men kanske liite, om disciplinen finns så ;) Hehe.

Det ser ut att bli Västerås ihelgen! Daniel, Hanna och Svea ska hälsa på mamma på lördag och tyckte att jag också skulle åka dit så antagligen gör jag det, hellre än att sitta hemma o glo, ensam, en hel helg! Men tydligen ska det ju bli snöoväder inatt och imorgon så kanske blir som förra gången när jag skulle dit, får stå på station över en timme och vänta på besked och slutligen åka taxi! Men man kan ju hoppas att det inte blir så den här gången, dessutom vill vi inte ha mer snö nu!! Det får fan räcka!

Nej, fortsätta kämpa lite till! Kraam heejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0