Ja det var..

..den helgen det! Fy satan va den gick fort! Har knappt hunnit andas ut och ladda om batterierna inför den här veckan men det är bara att ta nya tag och jobba på!

Var ju som sagt hos mamma i Västerås ihelgen! Kom dit på fredagkvällen och käkade god mat och slappade i soffan bara. Lördagen kom Jimmy med familj och Daniel med familj och hälsade på. Så vi hade mys hela dagen, väldigt lugnt och skönt! :) Sen efter dom åkt hem på kvällen drack jag och mamma lite vin, kollade på Casper på körslaget och sen satt vi och pratade och lyssnade på bra musik! :P Blev rätt tidigt i säng, var aptrött! Igår var det slapp i soffan, käkade lunch och vid halv tre åkte jag hem! Blev dator och film när jag kom hem! Så helgen har varit väldigt lugn. Låter nog som jag har kunnat ladda om batterierna ganska rejält, men icke! Hann knappt med att andas ut och ta in att det var helg, så fort gick det! Men det är inte så långt kvar till nästa helg heller ;) Haha.

Har en del att se fram emot nu faktiskt. Nu till helgen äre nog fest och utgång med jobbargänget, nästa vecka åker vi till Ramundberget med jobbet, helgen efter drar jag till Gävle och firar Svea och Hanna, Hanna ska ha påskfest i slutet av April, dans i Skultuna och sen kryssning på det i maj :D Så det är en del som händer och det tycker jag bara är roligt! Vill verkligen ha något att se fram emot! Det är några helger i mitten av April jag inte har nåt inbokat men det löser sig nog ;P Hehe. Så nu kan tiden faktiskt få gå lite fortare så det händer saker! Och så är förhoppningsvis våren på ingång nu! Vi hade ju ett bakslag i fredags men det gick ju över väldigt fort och jag håller alla tummar för att vi slipper fler såna!

Nej, ska jobba på 40 min till sen äre lunch! Mums! Kraam från mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0