Massage

Kommer precis ifrån månadens massage här på jobbet. Och åh så skönt det är!! :) Man blir ju lite halvseg efteråt men det behövs ju verkligen när man sitter vid datorn hela dagarna. Nu har man liksom blivit bortskämd med det, innan jag började här hade jag aldrig fått massage men nu kommer man inte vilja va utan :P Hehe. Har en "punkt" på ryggen som inte vill släppa, där jag har mest ont men hon som masserar tror att det kommer bli bättre ju mer hon jobbar på den.

Idag har det varit en lite stressig dag på jobbet. Mycket som det var "bråttom" med. Och det fortsätter komma in fler revideringar, så jag undrar när jag ska ha tid att börja jobba undan kön. Stor suck! För man blir ju bara mer stressad av att tänka på att det ligger typ 30 jobb i kön, och vi är inte så många som jobbar liksom. Men aja, imon kanske är en bättre dag :) Har även suttit och lyssnat på damernas distanslopp i skidskytte-vm och det gick ju sjukt bra idag, guuld till Sverige!! :P Hehe.

Idag snöar det ute!! :/ What the fuck liksom!!!! Nu ska det ju bli vår, sol o varmt ute! Så humöret sjönk lite ytterligare, men man kan ju hoppas på att det är bättre imon igen!

Nej nu ska jag ha lite hjälp med ett hus så det får räcka för nu ;) Haha. Kraam från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0