Piano!

Varför lärde man sig inte spela piano när man var yngre för?! Det kan vara riktigt fint ju! :P Jag har ju varit dålig på att lyssna på musik med t.ex enbart piano men en låt är ju heeelt underbar! River Flows In You med Yiruma! :D Tänk om man kunde spela den låten som han gör! Superfint! Jag har ju hört den låten förut, för den är nog några år nu, men jag hörde den igen häromdan och nu är jag helt fast- igen! Någon frivillig som kanske ställer upp och lär mig?! ;) Mohaha. Det skulle ju vara en fördel att ha ett piano eller liknande oxå, men aja! Sen har jag även hört en ny version av låten Utan dina andetag som Kent gjort. Oxå superbra!

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Så fruktansvärt fin text! Hade typ missat den låten tills jag hörde den nu i vintras! Konstigt ändå, jag som lyssnade rätt mkt på Kent en period i 9an!

Aja nog om musiken kanske! Igår gjorde jag inte mkt, jag skulle egentligen har tränat men jag orkade verkligen inte. Kom hem typ klockan sex och då var jag helt slut orkade inte ens laga mat! :/ Men nu ska det bli skärpning oavsett om jag är trött eller inte! Har ju köpt en massa nya kläder som ska sitta någorlunda bra i sommar :) Hihi.

Mina dagar består ju typ bara av "all work and no play" nu för tiden! Och vi får se om det vänder. Man kan ju hoppas att det blir liite lugnare inför sommaren så man kan njuta lite av att den långa vintern äntligen är slut och att underbara sommaren är här! I sommar ska det njutas till tusen! På helgerna ska det bli mkt av att sitta på uteserveringar och dricka vin och bara vara! Och så blir det självklart några tisdagsdanser på Ön, kanske en weekend nånstans (skulle vara skönt att komma bort lite under sommaren oxå :P) och sen i slutet av Augusti åker jag och mamma till Skiathos i Grekland! Vadå underbart!!! :D Ser framemot den här sommaren en hel del!

Nej, nu lägger jag ner för idag! Kraamheejs på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0