Bloggtorka

I know! Det är dåligt med inlägg nu! Men ja jag vet inte, det både glöms bort och så finns inte lusten alla gånger. Har ju som sagt ett antal gånger nu fortfarande övertid plus att jag har haft en del att pyssla med efter jobbet. Men nu kanske jag kan komma igång igen!

Ihelgen var jag hemma i Gävle och hälsade på bästa Hanna, Daniel och Svea! :) När jag kom med tåget i fredags kom Hanna och hämtade mig och så åkte vi hem till Hille. Väl där hade Daniel precis börjat grilla! Och sen blev det underbart god mat, grillad fläskfilé potatis, sallad och sås! :D Mums! Efter det blev det soffmys med Svea o sen glodde vi lite smått på teven. I lördags hade jag hoppats på att solen skulle skina och det skulle vara varmt! Men nej, det var stora mörka moln och det blåste som satan. Så vi åkte hem till Hannas mamma och fick god fika o jordgubbar. Vi satt ute på deras terrass och när solen väl tittade fram var det ju skönt! Sen satt vi och kollade på deras semesterbilder från Turkiet. Sen vid fyra drog vi hem, käkade på MAX och sen myste vi i soffan tills Svea skulle sova. När hon väl somnat så satte vi oss på altanen och drack cider och vin! Myste ner oss i filtar så vi kunde sitta ute länge. Satt till strax efter elva och det var supermysigt! :) Sen i söndags hände inte mkt, drog en snabb vända på typ 10 min innan jag tog tåget hem. Maral hänge på hit som planerat. Iaf var det en mysig o lugn helg! Va skönt att träffa Hanna, Daniel och Svea igen! Var ju ett tag sen! Mår alltid bra när vi ses!

Den här veckan har varit seg på jobbet! Men så är det väl ibland! Lite kul med sällskap om kvällarna iaf! Men vi borde ju börja plugga oxå! Det drar liksom ihop sig till resttentan den 10e juni!

Åh vad jag längtar tills på lördag! Världens bästa Sophie kommer och hälsar på mig då!! :D Vi ska ha det så trevligt! Kanske äta nå gott och dricka vin! Sen vet man aldrig om det blir utgång eller inte! Tar det som det kommer liksom! :) Sen ska vi nog shoppa på söndag innan hon åker hem igen! Myyyshelg! Skulle vilja åka på dans i Hedemora på söndagkväll oxå men vet inte om jag får nån med mig, försöker med Maral men nja går väl sådär ;) Haha.

Neej, nu ska ja se om ja kan ta mig till toan (världens träningsvärk i benen efter gympasset i måndags ;P) Hahaha. Kraam från mig!


Helgen..

..närmar sig! Ska bli så fruktansvärt skönt att vara ledig ett par dagar. Trodde det skulle vara skönt att jobba igen efter nästan en veckas ledighet men icke, den här veckan har varit riktigt seg och jobbig! Kan ju ha att göra med att man är lite nere oxå! Men det vänder, hoppas jag, ihelgen då jag ska träffa goaste Svea-Maria, Hanna och Daniel! Och förhoppningsvis kommer det vara massor med sol så man kan ligga ute och pressa lite :P Hehe.

Hmm, undra om man ska orka ta sig till gymmet ida?! Va ju ett tag sen jag tränade nu, först gick det flera veckor pga. förkylning o sen en vecka när jag var ledig! Och jag har ju ett mål till sommaren som jag gärna vill uppnå, så man borde ju masa sig iväg! Tror fan jag gör det även om det är tråkigt att gå själv! Men tar jag med mp3n med bra musik så blir jag ju peppad ändå!

Nej, nu vill jag bara sluta! Men drygt en timme kvar! Så ska jobba på så tiden kanske går lite fortare! Kraam




Sool!

Idag är det sol ute! Jippi! Satt ute nu på lunchen med förhoppning på att få lite mer färg, men just då dök det upp stora moln typiskt nog, men solen tittade fram emellanåt! Man njuter ordentligt och bara suger i sig av värmen och ljuset! :P Lovely!

Igår jobbade jag inte över så värst länge, blev nog drygt en halvtimme, men har ju en "dålig" vecka så det var välbehövligt att komma hem! Gjorde mat direkt, annars hade det nog inte blivit av o jag hade låtit bli att äta alls, och sen slappade jag i soffan! Var ytterliggare en sak igår som gjorde mig mer less, fattar inte vad det är för fel på en del! Men aja, nåt man får stå ut med tydligen! Så imorse vaknade jag aptrött o irriterad men så fort jag drog upp persiennen så blev humöret lite bättre!

Nej, nu ska jag gå och rita en sit-plan. Trååk! Tänk om alla kartor kunde finnas i dwg ;P Haha. Kraam från mig!

Spöregn!

Varför ska det spöregna ute för?! Jag vill ha skinande sol och varmt, precis som det var i början av förra veckan men som jag i princip gick miste om! Men det ser ut att kunna ordna upp sig till helgen! Ska till Gävle och på lördag ska jag, Hanna och Svea grilla så då måste solen lysa :P Kan inte fatta att det snart är Juni och soooommar!! Ska bli så underbart jäkla skönt!! :D

Igår var ingen bra dag!! :S :/ Efter jobbet var jag så deppig så det inte finns ord för det! Allt kändes bara pest o pina och jag ville bara låsa in mig och inte ha kontakt med nån! Men eftersom jag har ett jobb så går ju inte det! Måste fan lära mig att ignorera vissa saker, släppa allt skit som är och bara se framåt! Men det är ju så fuktansvärt svårt! Har försökt i drygt ett halvår nu och nu känns det som jag är tillbaka på ruta 1 igen! :S Det här ska inte knäcka mig, det ska inte få förstöra mig! Jag ska klara av att få mig själv att må bättre! (lättare sagt än gjort tyvärr! :( ) Aja, nog gnällt!

Om en vecka, på måndag, börjar Maral jobba här! Än så länge över sommaren men vi hoppas ju på förlängt sen! :) Ska bli skitkul att hon kommer tillbaka (för er som inte vet eller kommer ihåg så gick vi i samma klass på högskolan o sen sommarjobbade vi ihop i somras :P) och förhoppningsvis kommer dagarna inte kännas lika långa, för som vi kan skratta o ha oss! ;) Haha!

Nej, nu ska jag återgå till arbetet, så att dagen tar slut nån gång! Kraam från mig!


Oj..

.. nu var det länge sen jag skrev nåt! Har helt glömt bort bloggen! :/ Haft mkt att göra på jobbet fortfarande och så var jag ju borta hela förra veckan!

Tar det lite snabbt bara, orkar inte skriva en uppsats liksom :P Haha.

Förra lördan drog jag till Gävle, umgicks med Mange, söndan spenderades lite på en filt ute i solen sen dök Sophie upp och färgade mitt hår! Världens snällaste som orkade hjälpa mig! -Thank you darling! :) Sen efter det blev det käk o slapp i soffan. Måndan vaknade jag före sju, sjukt mkt tidigare än jag tänkt mig men men. Gjorde mig iordning och blev klar ganska tidigt så satt i soffan o tog det lugnt tills jag drog till bussen. Va riktigt stekhett ute men underbart såklart :D Mötte upp Linda på station och sen Karin vid bussen. Va en rolig bussresa, den gick fort för en gångs skull! Var framme i Sthlm kl tre. Mötte upp mamma o träffade lite annat folk som vi hälsade på, sen gick vi till Flaggan o satt ute o drack cider, myys! Gick på båten som vanligt efter fem. Gick o käkade den mumsiga fläskfilen och sen handlade vi i taxfreen. Efter det blev det party! Jag var för ovanlighetens skull full redan före åtta ;) Haha. Men kul hade jag, var lite kaxig mot vissa personer men det var ju bara kul ;P Mohaha. Sen blev det dans (bara till Micke Ahlgrens den här kvällen) o fest hela natten lång! Jag och Linda dansade nästan alla danser, bortsett från några st som dansades med mamma o några som vi stod över! Sen blev det efterfest med grabbarna i MA framåt småtimmarna. Kom i säng vid halv sex kanske! Apkul hade vi iaf! =) Sen vaknade vi halv elva, blev slapp, käk o dans igen på dan. Sen när vi låg i Sthlm var det lugnt, tog en dusch o bytte om. Sen blev det party igen! Blev mer dans på tisdan då både MA och Claes Lövgrens spelade! Men kul vare :D Hihi. Sen efter dansen blev det typ efterfest igen, det droppade in folk lite då och då i hytten! Kom tillslut i säng närmare halv sju! ;) Haha. Hade det lika kul så! :P Dan efter (onsdan) var man lite sliten men det var ju värt det! Lunch och dans igen! Sen bara den där väntan på att få kliva av! Det tog verkligen tid den här gången. Och väl på bussen var det smockat med folk o ingen luftkonditionering plus att det var en bilolycka i Upplands Väsby så det tog en timme extra till Uppsala :/ Drygt! Kom iaf tillslut hem, då var klockan tio! Hade en riktigt underbar kryssning med mamma, Linda o Karin!! <3 Allt var bara roligt o det var riktigt lyckat!! =) Måste göras om!!

Kom hem och det var bara att packa om! För i torsdags drog vi på konferensresa med jobbet direkt efter lunch, målet var Segersta och Kungsholmen uppe i Hälsingland! Ett riktigt fint ställe ute på en liten "ö"! Kom fram på eftermiddan, då var det slappa som gällde, sen halv sex vare teambuildning med matlagning osv. Käkade vid åtta o sen "minglade" vi. Och framåt tio blev det badtunna o bastu! Skitmysigt! Synd bara att det var kallt i luften! Upp tidigt på fredan med ett förmiddagspass av konferens. Sen vare en eftermiddag planerad med 12-kamp! Var ganska roligt, synd att det var mulet o kallt bara, för vi gick en slinga på runt 5 km. Sen åkte några st hem medans vi andra väntade på maten, käkade och sen blev det lite dans med IT-chefen även en liten dans med orderchefen. Var riktigt skoj! :) La mig rätt tidigt då man var ganska sliten. Upp o käkade frukost på lördan o så blev det några lekar o sen lunch o sen hemfärd! Hemma vid halv tre ungefär, efter nästan en veckas resande! :P Haha.

Var såå skönt att få komma hem o slänga mig i soffan och bara slappa! Där låg jag resten av helgen förutom när jag var iväg o handlade, städade, duschade o lagade mat ;P Men det var jag värd tycker jag! Hehe.

Så, det blev en rätt "lång" sammanfattning ändå! Men ja, man kan inte korta ner allt tillräckligt iaf! Jag vet, jag är tråkig som inte lägger ut några bilder men dom finns hemma på kameran. Kanske orkar fixa det ikväll! :)

Kraam från en trött o sliten Alex!!

[rubrik]

Shit va tiden går fort, eller ja inte just den här veckan för den är apseg bara onsdag liksom, men tiden i största allmänhet. Kom och tänka på att det snart är ett helt år sen jag slutade plugga och började jobba på Fiskarhedenvillan! Dock har jag ju inte min examen än :/ Har ekonomi och juridiktentan kvar! Och den ska jag skriva om en månad men jag kan ingenting, hatar allt som har med juridik att göra och ekonomin är inte så rolig den heller. Jag har heller ingen lust alls att plugga, det känns som den tiden är över liksom. Men jag vill så gärna få det här gjort, eller jag SKA få den gjord (ett måste oxå, kursen är helt omgjord). Och klarar jag det inte nu måste jag leta reda på en kurs som har liknande innehåll och läsa den någon annanstans osv och det lockar ju inte ett dugg det heller! Så måste försöka ge mig fan på det och verkligen försöka förstå alla jäkla paragrafer, men det är inte direkt lätt. Nån som ställer upp och gör den åt mig?! ;) Haha.

Gaah, kan det inte vara fredag idag! När jag vaknade imorse och jag kom på att det bara är onsdag höll jag på att bli lite galen. Fast tiden går ju sakta när man ser fram emot nånting! Suck! Jaja, den som väntar på nåt gott.

Enligt SMHI är värmen på väg tillbaka igen också! Tjoho! Och vilket drygt inlägg det här blev så nu ger jag mig! Haha. Kraam från mig!

Maj..

.. är redan här! Helt sjuukt vad April gått fort! Och vilken underbar månad det blev, tror aldrig jag varit med om en lika varm Aprilmånad som det varit nu! Har njutit av varenda minut! :D Men i lördags blev det kallare igen! Och det har varit lite kyligt nu i tre dagar, så det skulle inte förvåna mig om det "vanliga" Aprilvädret kommer nu i Maj istället. Men jaja. Snart äre sommar iaf!! :) Weeho!

Har inte hänt så mkt på sistone. Har varit förkyld så det har varit väldigt lugnt! Har bara försökt att bli frisk. Och det är fortfarande lika mkt att göra på jobbet! 

I lördags på sista April var jag hem till Johanna och Marcus på en kombinerad Valborgs- och 25årsfest! Hade en jäkligt rolig kväll! Vi grillade, men tyvärr kunde vi inte sitta ute, men det var härligt iaf! Sen var det fest och singstar hela kvällen lång! :) Vid halv ett skulle vi dra på krogen, men väl nere på stan kände inte jag mig nå pigg, var orolig att jag skulle bli mer sjuk, så jag gick hem istället. Det var liksom bara en timme till stängning då så det gjorde mig inget! :P Men var mer än nöjd med kvällen iaf! Träffade nya härliga människor! Får hoppas det blir av nån mer gång, sommaren är låång! ;)

Har en känsla av att den här veckan kommer bli seeg! Så vi får se om jag har rätt eller inte! Kraam från mig!

RSS 2.0