Oktober..

.. lider fan oxå mot sitt slut! Shiit va tiden går fort! Snart är den vidriga vintern här med all jäkla snö o kallt kommer det säkert bli! :/ Huaa!

Inte så himla mkt att se fram emot nu förutom den här helgen då jag tar en tripp till Gävle och hälsar på, den här gången blire Hanna Daniel o Svea, Emelie o Benjamin, Mange och sen avslutar jag med ett litet besök i Elins o Nisses nya lägenhet! :) O sen nästa helg kommer Sophie hit och hälsar på, blir shopping, god mat och utgång! Ska bli sjukt skojigt! :D Men sen då! Hmm, inget inplanerat iaf. Men kanske det dyker upp nåt kul! Annars blir november en seeeg månad! :S

Annars har det inte hänt så mkt sen kryssningen, mkt jobb, lite träning, slappa i soffan framför en film o sånt där vardagligt skit som städning, tvättning o matlagning! O buggkurs har det ju varit såklart! Går väl lite framåt iaf! O kul är det verkligen! Mkt nya turer nu men man kommer ju inte riktigt ihåg alla, för man hinner bara träna på en ny tur en liten stund, sen tar dom ännu en ny som man tränar lite på osv. O sen när man dansar lite fritt o killarna får välja turer så tar dom oftast dom vanliga snurrarna osv, så jaa en del glöms bort! Men det är fortf superkul! :) Blir nog roligare när man är ute på dans när man kan lite mer, om man nu vågar dansa med nån så :P Haha. På kryssningen blev det ju bara dans med Linda, men det är minst lika roligt det, och buggen gick riktigt bra i o med att jag lärt mig lite nya saker! :D

Åå vad den här dagen går sakta! Jag vill ha helg nu! Ska iaf ut och käka på lunchen, thaibuffé, muums! :) Så får hoppas tiden går lite fortare då! Trevlig helg på er och kraam från mig!

Kryssning 10-12/10!!!

Kan sammanfatta kryssningen som jag var på med Linda (båda dagarna), mamma och Karin (andra dagen) den här veckan, med fyra enkla ord:
HELT FUCKING JÄKLA AWESOME!!!! :D :) :P ;) :D

Vi hade det så sjukt jäkla kul båda kvällarna!!! Första kvällen var vi fulla och glada och dansade nästan heela tiden (2h 50min av 3h)! :D Andra kvällen när mamma o Karin kom ombord blev det party party, inte lika mkt dans, dock hängde vi i club seven o shakade lite där oxå, men var lika kul det med!! Kryssningen innehöll precis allt man kan önska! Så enkelt är det :P Haha.

Nej nu tar jag fan helg! Kraam från mig!

Oj..

..har totalt glömt bort att jag inte uppdaterat bloggen sen vi var på Ladies Night! :S

Det var iaf sjuukt jäkla roligt!! :D Det bästa på länge!!

Linda kom hit i lördas förmiddag och vi gick till Kupolen direkt och shoppade lite. Sen gick vi hem till mig och började lite smått göra oss iordning. Vid fyra tog vi tåget mot Insjön. Letade oss fram till Alex o Fredriks hus, väl där drack vi bubbel med sorbet och sen fick vi supergod mat av Alex! :) Sen satte vi oss i soffan och drack vin och pratade! Vid åtta kom Fredrik och skjutsade oss till Tegera Arena inne i Leksand. Vi gick in direkt och köpte cider, då fick vi se att dom hade singstar så självklart skulle vi sjunga! Vi valde Roger Pontares hit, När vindarna viskar mitt namn! Och oj så skoj det var!!! :P Trodde aaldrig jag skulle sjunga singstar offentligt! Haha. Efter vi sjungit gick vi iaf in och satte oss och klockan nio började showen! Vi tre skrek nog nästan konstant i en o en halvtimme och dansade och skrattade och hade det skitskoj!! Var en superbra show! Varför har man inte gått på det där tidigare?! ;) Haha. Efter showen var det efterfest på arenan, med dj och ett partyband, så vi stannade och shakade i drygt två timmar! Hade ingen aning om att det skulle vara efterfest där men oj så skoj det var! Vid ett fick vi skjuts hem av Fredrik o Alex, o väl hemma gjorde vi varma mackor och jaa, vi hade väldigt skoj! ;) Hehe. Kom i säng vid halv tre! Vaknade rätt bakis på söndan, men det var ju såå värt det! Linda drog hem vid halv ett och senare på kvällen var jag iväg på buggkursen, och det gick riktigt bra den här gången! :)

Ja det var den helgen det! Kommer lite bilder faktisk:


Singstar!


Showen började med Single ladies!


Brolle, Martin & Järvheden!


Brolle!


Bastuscenen!


Lady Gaga-numret! :D


Frank Andersson var med han oxå!

(Jag filmade mest under showen så bildmaterial var det lite dåligt med, men det här är några utav bilderna iaf ;P Hehe.)

Nu ihelgen blire lugnt, är lite hängig och måste bli pigg. På söndag äre bugg igen och den ser jag fram emot! :)

Nej, nu ger jag mig för den här gången! Kraam från mig!

RSS 2.0