Onsdag..

.. och halva veckan har nu gått! Tiden går ganska sakta, men så äre väl när man ser fram emot nåt särskilt! På lördag kommer äntligen Linda och hälsar på mig! Vi tänkte shoppas lite på dan! Sen på kvällen ska jag, Linda och Alexandra (från buggkursen) på Ladies Night i Leksand! :) Ska bli sjukt roligt! Före showen ska vi ses hos Alex och dricka vin och käka nån god mat! :D Och på söndag äre buggkurs som gäller! Så kommer bli en bra helg!! :P

Igår var det strömavbrott på 3:s driftcentral, så var utan nät hela dagen o kvällen och det gick bra. Tänkte inte ens på det, men när nätet väl kom tillbaka kunde jag ha fått ett psykbryt! Då började mobilen krångla, iigen! En del program är borta och alla mina program/appar var omkringflyttade och en del genvägar var borta! Kan man ha mer otur än jag med såna här mobiler?!! Jag måste ha fått ett måndagsex. Inga andra som har den här modellen som jag känner har haft några som helst problem! Blää! Ska kolla med 3 om det går att lösa på nåt vis, annars känns det som jag lika gärna kan använda min gamla vanliga hederliga problemfria mobil ;) Mobilen för mig är ju verkligen en kär ägodel, vet att det låter stört men så är det bara! Hahaha.

Var och tränade i förrgår med Johanna, Peter och Mark. Och oj vilken träningsvärk jag har idag! I triceps o mage! Hehe. Dock känner man att man har tränat då! :) O igår var jag och solade, äntligen! Behövs verkligen!


Aja, snart är det eftermiddagsfika, vi skulle fira några här på jobbet så undrar vad vi blir bjudna på för gott :P Hehe. Kraam från mig!

Husgung

Ja det var den helgen det! Hade iaf en superrolig helg! :D Vi åkte från kontoret vid elva i lördags, kom upp till Mora vid tolv och då satte vi oss på läktaren i väntan på internmatchen, och vi började med pom-pomstillverkning! :P Sandra kom på den brilijanta idén att vi skulle ha såna när vi hejade på! Matchen höll på i två perioder, dock förlora det "fina laget" som bestod av kontorsfolk! Men det var kul ändå! Vi hann även med 5 nyp innan vi gick ut i det fina vädret och tog oss en cider i väntan på middan! :) Sen blev det trerättersmiddag och en massa dricka! Och oj va mkt skratt det blev! Haha. Vi kollade typ 10 min i slutet av andra perioden av Mora-Leksandmatchen, var ju inte så intresserad. Sen klockan sju gick bussen hem mot Borlänge igen och det var mkt stoj på bussen! :P Vi kom hit strax före nio och då var det bråttom hem till mig för ett klädbyte och sminkning. Blev lite kaosartat då det var mkt folk som stod i vägen osv! Haha. Sen drog vi till Hela huset gungar, vi hade köpt förköp så vi lära va där till halv tio! Och oj så kul vi hade! Vi dansade inne på Sportbaren ganska länge innan vi gick in på Stora Björn för att utforska dansbandet och kolla in folk ;) Det blev tre svängar bugg, gick väl sådär då det var smockat med folk och många var ju rejält dragna så det var mkt knuff o buff tyvärr! Hade iaf en grym kväll på husgung! Dock sög dansbandet som spela, Zlips! Förstår verkligen inte vad folk ser i dom! Men jag kommer prova på det igen, och då med bättre dansband! :) Jag knallade hem typ kvart i ett, var sjukt hungrig (hade inte ätit sen halv fyra) och så hade jag huvudvärk. Vi hade bestämt att det skulle bli efterfest hos mig så dom andra skulle komma senare. Kom hem, gjorde varma mackor, käkade och somnade en kvart på soffan innan Johanna ringde och sa att hon, Mark och Peter var på väg. Dom käkade oxå varma mackor och precis när dom ätit klart ringde Daniel, så då kom han o Jocke förbi och dom käkade oxå, sen lyssnades det på musik! Så det blev en lugn efterfest men det var trevligt ändå! :D

Peter och Johanna sov kvar och i söndags var vi uppe halv tolv. Mark kom förbi igen och vi gick och köpte thaimat o sen blev det slappa framför en film, Den bästa sommaren. Och som vi garva! Haha. Men det var skönt att bara sega framför en enkel film. Vid fyra drog dom allihopa och jag låg på soffan hela e.m o kvällen sen. Orkade inte ens ta mig iväg på buggen!! :S :/ Ångrar mig nå grymt idag men tar igen det på söndag!

Annars händer inte mkt! Ja ser fram emot helgen som kommer! Känns som en evighet dit bara!

Näe, nu ska ja fortsätta jobba! Kraam från mig!


Helgen närmar sig!

Och det ska bli grymt skoj! På fredag händer väl inte så mkt men på lördag drar jag och ett gäng på jobbet till Mora på hockey. Först är det internmatch, oftast hantverkarna mot kontoret, och sen blire middag och efter det Mora-Leksandmatchen. Är inte ett dugg intresserad av hockey men det brukar tydligen vara riktigt roligt ändå! När vi väl återvänder till Borlänge vid typ nio så drar en stor del av gänget på Hela huset gungar på Stora Björn, det kommer vara första gången för en del av oss så vi får se hur det kommer vara! :P Men det ska iaf bli skitkul! Och fulla ska vi bli, dricka både mojito och ta oss ett nyp eller två! ;) Haha. Sen på söndag när jag är bakis o jäklig drar jag på buggkurs igen! :) Weeho!

Annars händer det inte mkt! Jag hoppas fortf på att få slippa förkylningen, den bryter inte riktigt ut men har inte vågat träna nåt än ändå :/ Får se om man ger sig fan på det imon! Skulle behöva ta några svängar i ett solarium oxå! Mkt måsten, får se när man utför dom! ;P Ska med Johanna till Kupolen idag, får se om man "råkar" hitta nåt kul att ha på sig ihelgen. Jag som aaaldrig shoppar! ;) Mohahahaha.

Nej, nu äre snart eftermiddagsfika! Kraam från mig!

oj..

..nu var det en vecka sen jag skrev igen! Har dock inte hänt så mkt. Jag var på arbetsmiljöutbildning tisdag-torsdag förra veckan, har tagit på mig skyddsombudsrollen på jobbet. Var en hel del man fick lära sig men intressant är det ju såklart! Vi bodde på hotellet där utbildningen hölls. På tisdan var vi ut med några från Linköping och käkade. Va lite roligt att tjejen från Linköping bott i Gysinge och gått i skola i Färnbo och som det sen visade sig var släkt med Robert som min kusin Åsa är ihop o har barn med! Oj oj vad världen är liiten! :P Hehe. Lite roligt tycker jag ändå! Iaf, sen blev det massa film o idol i sängen på hotellrummet. På onsdagen efter utbildningen tog jag tunnelbannan ut till Blackeberg och hälsade på bror och Petronella. Var så länge sen vi sågs så det var roligt att hälsa på! :) Sen fick jag skjuts tillbaka in till stan av supersnälla Petro! Vågade inte åka tuben ensam! ;) Haha. Är ju feg så jag, plus att jag inte riktigt hittar i Sthlm!

I torsdags när jag kom hem var det ju bara att packa om för efter jobbet i fredags drog jag till Gävle. Hanna o Svea kom och hämtade mig, vi köpte godis, läsk o sen pizza! Sen hade vi myskväll! :) Jättekul att träffa dom igen, va ju rätt länge sen vi sågs oxå! Sen i lördags var jag till frissan och sen umgicks jag med Mange, blev Twilight-maraton! Igår träffade jag Sophie på stan för en fika och sen en liten shoppingtur! Alltid lika mysigt att träffas! Och snart ska hon komma och hälsa på mig i Borlänge igen, superkul! :) Tåg två-tåget hem, käkade lite mat och sen velades det en heel del kan jag säga innan jag tog mig i kragen och gick till Stora Björn där nybörjarkursen i bugg startade för terminen! JAG VÅGADE GÅ DIT HEELT ENSAM, UTAN ATT KÄNNA NÅN!!!! Och det gick skiitbra!!! :D Jag började prata med en tjej, Alexandra, och det kändes superbra att man hittade nån direkt man kunde prata med. Och det var superroligt att äntligen få lära sig buggen ordentligt! :) Så nu är man laddad, varje söndagkväll hela hösten äre bugg som gäller! Känns faktiskt superbra att jag gjorde nånting jag aldrig trodde jag skulle klara av! Nästan lite stolt! Haha. Kan ju inte ens gå på gym ensam! Jag kanske börjar lära mig, självförtroendet kanske börjar växa men bara liiiite isf! Hehe ;)

Jag vill börja träna ordentligt nu oxå! Känner mig jättetaggad men såklart så känner mig lite tjock i halsen o är lite snorig!! :S Jag har inte tid med att vara förkyld nu! Är så mkt här framöver, o hur kul är det att vara förkyld då! Ååå damp! Får hoppas att det inte blir nåt mer iaf!

Nej om man ska gå o fika lite tro! Kraam från mig!!

Maskeradfest!

Jag hade en supergrym helg! Eller fredagen var inte så grym- lugn bara, handlade lite gotta o låg i soffan o dega hela kvällen, lördagen började med en skön sovmorgon, sen drog jag till Kupolen och köpte lite saker till kvällens fest. Eftermiddan spenderades med förberedelser och vid sex drog vi ut till Dalsjö där markeradfesten höll till! :) Det första vi fick göra var att gå en tipspromenad och sen var festen i full gång! Pratade med massa folk och skratta och hade oss, sen blev det dans på logen :D Vi dansade i säkert 3-4 timmar, klockan 3 kom taxin och hämtade mig och Daniel, stod utanför vid mig och prata typ en halvtimme innan vi sa hej då och jag gick hem o käkade en nattmacka innan jag kröp ner i min varma säng, fröös som en gris under kvällen för vi var ju i princip ute hela tiden! Men det var såå värt det! ;) Va länge sen det var sånt drag och man fick skratta så mkt som man gjorde! Jag kunde ha fortsatt festa och dansa heela natten lång men det var skönt att få komma hem och sova oxå! Haha.

Lite bilder som jag lånat från Johannas fb (har inte lagt in mina bilder än :P):

                           
Grabbarna grus och jag är på ingång.



Vi står och funderar ut ett bra svar
på tipspromenaden :P      



Rekvisitan var bra uttänkt! :P Här ställde
man "hästen" innan man gjorde entré i saloonen!       


      
Det var även lite säckhoppning på kvällningen,
här hoppar åsnan fram ;)


Jag och Johanna! :)

(Bilderna blir lite huller om buller, krångligt att lägga in dom snyggt ;P)

Igår vaknade jag redan före elva och var supertrött och seg, lite bakis (som Johanna utlovat att jag skulle vara ;) mohaha) så det blev soffligg hela dagen förutom att jag tog mig ut och handlade lite och sen lagade mat. Träningsvärk har jag oxå, lite överallt, efter allt hoppande och studsande hela natten! :P

Jobb idag och imon ska jag till Sthlm på arbetsmiljöutbildning. Är inte så värst taggad just nu men kommer väl bli bra i längden. Utbildningen är i tre dagar så antingen imon eller på onsdagkväll blire nog en sväng ut till Jimmy och Petro och hälsa på, om dom är hemma så :) Va så länge sen vi sågs så tänkte passa på! Sen till helgen blire en sväng till Gävle och hälsa på! Var ju länge sen jag var hemma där nu!

Nej, nu äre fika! Kraam från mig!


Helg!

Tänkte snart ta helg! Är sjukt trött! Somnade vid tolv inatt, sov en dryg timme sen vaknade jag o somnade inte om igen förrän efter typ 2 timmar :P Så idag är man lite sliten, men inte så pass trött som jag trodde att jag skulle vara! Haha. Ikväll blire lugnt, inta soffläge i princip. Imon däremot blire maskeradfest, kommer bli skoj! :) Ska till Kupolen på dan och kolla om jag hittar lite saker till min outfit, blir inget speciellt då jag kom på lite sent att jag skulle beställa en kostym ;) Den hade varit gryym så ångrar mig nästan att jag inte beställde den från början! Aja får bli en annan gång! Hehe.

Det är skönt att den här veckan gick fort (inte skönt att man varit hemma i det här kalla landet över en vecka redan :/) men skönt att tiden flyger fram, allt jag ser fram emot vill jag ju ska hända snart! :P Är mkt skoj som händer liksom!

Nej, om man ska ta och börja avsluta! Trevlig helg! Kraam från mig!


R.I.P

Igår när jag kom hem såg jag att folk skrivit vila i fred Stefan Liv på fb. Det första som slog mig då var att dom måste mena nån annan Stefan Liv, att det finns nån mer med det namnet. Gick in på expressen och det stod med stora bokstäver att man trodde att han omkommit i en flygkrasch. Senare under kvällen bekräftades det! Så jäkla tragiskt! Idag läste jag att dom endast hunnit typ 100 m när kapten hade problem med att öka hastigheten och komma upp i höjd, sen kraschade planet in i en radiomast och jaa då var ju kraschen ett faktum! Och när man dessutom läser att planet skulle skrotas om 3 veckor så blir man ju nästan arg! Hur kunde det tillåtas att flyga med skiten då!! Man lider med familj, vänner och lagkamrater! Tänk att dom igår fick gå i ovisshet i flera timmar om hur det låg till! Fy så hemskt! Det är en sån här gång man inser vad man har och att allt kan hända när som helst, hur som helst! Man får vara glad över det man har i just denna stund, allt kan förändras på mindre än en minut! :/

Jaja, nog om det sorgliga! Iofs så händer det inte mycket i mitt liv just nu. Är ganska lugnt. Har känt mig lite hängig nu i några dagar så jag har inte vågat tränat ordentligt, är ju lite onödigt att riskera nåt! Men är lite less då jag verkligen vill träna och försöka bli lite nyttig igen! Jag är dock inte förvånad, brukar känna av en förkylning när jag varit utomlands! Och åå tal om det, har helt glömt bort att lägga in bilder. Kanske kan ta tag i det ihelgen :P Händer inget speciellt imon men på lördag ska jag på maskeradfest på en loge i Dalsjö (utanför Borlänge) :) Får se hur det slutar, blött enl. Johanna iaf! ;) Hehe.

Sen har jag fått en till sak inbokat, Ladies Night i Leksand den 1a oktober! Linda och jag än så länge! Nån mer som vill haka på, hör av er snarast! :P Ska bli skoj då jag velat gå på det i flera år men inte passat in.

Näe, nu måste jag jobba vidare! Kraam från mig!

Hemma igen!

Och det känns tråkigt! När vi skulle åka hem i torsdags så kändes det okej men så fort vi landat i Sverige och jag satt mig på tåget hem och började kolla igenom kamerorna på bilder så ville jag bara åka tillbaka igen!!

Vi hade iaf en underbar vecka på Karpathos! Var underbart väder hela tiden! :) Solade och badade typ 6 timmar varje dag, tog en stödvila, duschade, gjorde oss iordning och gick in till "byn", käkade supergod mat varje dag och avslutade kvällarna med ett par drinkar! :D Var en perfekt vecka! Behövde komma bort och vila upp sig lite och få lite sol och värme! Slippa tänka på allt det vardagliga! :P När vi väl va där gick faktiskt inte veckan så jäkla fort men när vi stod på flygplatsen i torsdags och skulle flyga hem slog det oss att, fan veckan gick nog rätt fort ändå! :/ Men så är det ju alltid! Är ändå sjukt nöjd och glad att det blev en resa i år då det var 2 år sen sist! Har redan börjat spåna på nästa års resa men då gäller det att hitta nån att åka med, nån som är sugen tro? ;) Hehe.
(Kan tänkas att det kommer upp lite bilder från resan senare, för just nu är jag på jobbet och har inte nån möjlighet att fixa det :P haha)

Jobbade direkt på fredan, kändes lite segt, men var glad att det bara var en dag och sen direkt helg på det! Sköönt! Hehe. Mange kom i fredags för att hälsa på mig, han åkte med Sture hit och med sig hade dom min efterlängtade tvättmaskin ;P Ska bara få tag i nån som kan fixa elen men sen så! Sture åkte ganska snabbt igen medans Mange stannade hela helgen. Tog det lugnt, käkade gotta och drack lite gott på fredan, tog en tur till Kupolen och shoppade åt Mange på lördan och blev lika lugnt på kvällen då med mer gotta och igår åkte han hem igen. Trevlig helg blev det! Och skönt att det blev lugnt. För det kommer inte vara så lugnt ett tag framöver nu. Har en del inbokat: maskeradfest, utbildning till skyddsombud i Sthlm, Gävle-visit, hockey, 25års-fest o ja nåt mer vare säkert som jag inte kommer på nu ;) Haha.

Nej, nu ropar Maral efter hjälp så då äre bara att röra på sig! ;) Haha. Kraam från mig!

RSS 2.0