Hemma igen!

Och det känns tråkigt! När vi skulle åka hem i torsdags så kändes det okej men så fort vi landat i Sverige och jag satt mig på tåget hem och började kolla igenom kamerorna på bilder så ville jag bara åka tillbaka igen!!

Vi hade iaf en underbar vecka på Karpathos! Var underbart väder hela tiden! :) Solade och badade typ 6 timmar varje dag, tog en stödvila, duschade, gjorde oss iordning och gick in till "byn", käkade supergod mat varje dag och avslutade kvällarna med ett par drinkar! :D Var en perfekt vecka! Behövde komma bort och vila upp sig lite och få lite sol och värme! Slippa tänka på allt det vardagliga! :P När vi väl va där gick faktiskt inte veckan så jäkla fort men när vi stod på flygplatsen i torsdags och skulle flyga hem slog det oss att, fan veckan gick nog rätt fort ändå! :/ Men så är det ju alltid! Är ändå sjukt nöjd och glad att det blev en resa i år då det var 2 år sen sist! Har redan börjat spåna på nästa års resa men då gäller det att hitta nån att åka med, nån som är sugen tro? ;) Hehe.
(Kan tänkas att det kommer upp lite bilder från resan senare, för just nu är jag på jobbet och har inte nån möjlighet att fixa det :P haha)

Jobbade direkt på fredan, kändes lite segt, men var glad att det bara var en dag och sen direkt helg på det! Sköönt! Hehe. Mange kom i fredags för att hälsa på mig, han åkte med Sture hit och med sig hade dom min efterlängtade tvättmaskin ;P Ska bara få tag i nån som kan fixa elen men sen så! Sture åkte ganska snabbt igen medans Mange stannade hela helgen. Tog det lugnt, käkade gotta och drack lite gott på fredan, tog en tur till Kupolen och shoppade åt Mange på lördan och blev lika lugnt på kvällen då med mer gotta och igår åkte han hem igen. Trevlig helg blev det! Och skönt att det blev lugnt. För det kommer inte vara så lugnt ett tag framöver nu. Har en del inbokat: maskeradfest, utbildning till skyddsombud i Sthlm, Gävle-visit, hockey, 25års-fest o ja nåt mer vare säkert som jag inte kommer på nu ;) Haha.

Nej, nu ropar Maral efter hjälp så då äre bara att röra på sig! ;) Haha. Kraam från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0