25

Jahopp, då var den fruktade dagen här då! Som vanligt märks det ju inte att man blivit ett år äldre. Men från och med nu så slutar jag fylla år! Jag ska inte bli nå äldre nu! Tillräckligt ung för att åka som ungdom på tågen och tillräckligt gammal för att få göra allt man vill göra :P Haha. Kvällen kommer spenderas med ett härligt gäng jobbarkompisar på S1, käka god mat och umgås :D Så det blir nog en bra kväll trots åldersnojan! ;) Hihi.

Hade ju fest i lördags hemma hos mig! Va ett gäng på 7 personer som grillade, blev supermumsigt! :) Sen kom det 3 personer till och anslöt festen! Hade en riktigt gryym kväll med härliga vänner och mycket skratt! :D Fulla blev vi å och drog på Klin runt midnatt! :P Oxå där var det skoj! Efter det gick vi hem till mig på lite efterfest! Några slockade ganska fort i soffan medans några av oss käkade varma mackor ;) Sen drog folk i omgångar, nån vid fyra, nån vid halv sex o sen sista gick kvart i nio! Hehe. I söndags var jag redigt sliten så det blev en dag på soffan men det var ju såå värt det efter kvällen innan! En av dom absolut roligaste kvällarna jag haft! Och det kommer jag leva på länge! :D =) ;)



Fick en superb present av allihopa oxå! Precis en sån grill jag
pratat om plus en massa annat smått o gott! :D


Nej, om man ska hämta ett nytt jobb då kanske! Hejpa!

Ja då var det..

.. helg igen då! Veckorna går ganska fort nu! Dock har jag haft en kortvecka, bara jobbat 4 dagar, men iaf! Vad underbart det skulle vara att alltid ha 4 dagars arbetsveckor :P

Förra fredagen var det iaf AW på Galaxen. Blev en trevlig kväll med mat, dricka, musikquiz och trevligt sällskap! :) Vid åtta tog jag tåget till en kompis och spenderade lördagen där! Blev ganska lugnt, kollade hockeyn, käkade god mat o sen blev det soffhäng :) På söndagen drog jag iväg på en Birkakryss med mamma o Sara! Var riktigt trevligt! =) God mat, goda drinkar, en del dans och "efterfesthäng" med lite folk frampå småtimmarna :P La mig dock först, tror jag, för jag mådde lite illa, inte ätit på ganska många timmar. Men jag var ändå nöjd efter en superskoj kväll! :D I måndags sov vi till halv tolv, gick o lyssnade på lite musik medans vi väntade på Sara, sen käkade vi god lunch o sen lyssnade vi på MA en sista gång för den kryssen! Lika bra som alltid! :) Sen var det dags att kliva av och åka den där dryga bussresan hem igen, dock gick den rätt fort hem för en gångs skull.

Resten av veckan har det jobbats en hel del! Fortf mkt att göra, känns som det aldrig tar slut, men vi får ju hålla tummarna för att det gör det innan sommarruschen börjar och att man då hinner andas ut lite innan! :P

Nu ihelgen blire lite party för att "fira" mig, mest sörja kan ja tycka ;) Haha. Ikväll blire lugnt men imon ska vi grilla o festa lite! Får hoppas att det inte blir nå snöoväder som ställer till det bara! Blir nog trevligt oavsett iofs =)


Nej om man ska ta å göra ett ryck! Trevlig helg! Hejpa!

Fredagen den 13..

.. och det är en s.k otursdag. Jag brukar dock inte ha otur dom här dagarna, det är som vilka andra dagar som helst på året! Förutom fredagen den 13 i januari då, vilken skitdag! Haha.

I varje fall, idag är det AW med jobbet på Galaxen. Blir bjudna på buffé o dricka och sen är det schlagerquiz. Klockan åtta ska jag ta tåget och åka till en kompis, sen på söndag drar jag iväg på "äventyr"! :P Hehe.

Ååå va mkt roligt jag har att se fram emot nu framöver! Är en hel del resor o utflykter som ska göras med goa vänner! :D Dock kan vi hoppa över en dag där emellan! ;) Hahaha.


Näe, vet inte vad mer jag ska skriva just nu! Återkommer efter helgen istället! :) Trevlig helg på er! Kraam!


Body Combat..

Igår hade jag gjort upp ett "schema" så jag verkligen kunde träna utan några ursäkter :P Jag bestämde att maten skulle lagas direkt jag kom innanför dörren strax efter fem, käka yoghurt runt halv sex, träning kl sju o sen lite solning på det kl åtta. Och det fungerade superbra!! :) Tror att det är så jag ska göra varje gång jag ska träna iaf om passen är runt sjutiden, för då finns inga ursäkter som att jag inte hinner laga mat lr käka nåt innan träning ;) Haha.

Iaf så var jag på Body combat och det är så jäkla skoj! Man får verkligen ur sig all energi och det är en sån skön känsla! Dock har jag inte tränat på några veckor då jag varit förkyld o varit borta mkt osv, så det var riktigt jobbigt igår! Men det är ju skönt efteråt och idag har jag träningsvärk! :P Har exakt samma plan för imorgon då jag o Maral ska prova Sh'bam, undra hur det passet är! Det ska tydligen påminna om zumba fast med mindre höftrörelser så får se hur det går! Just nu är jag iaf riktigt pepp på träningen, hoppas det håller i sig oxå!

Snart äre heelg! Jag verkligen älskar kortveckor (även om jag jobbade hemma i måndags så blir det inte alls på samma vis som att sitta på kontoret). Tänk om man alltid kunde ha 4 dagarsveckor att jobba o 3 dagarshelg, det hade varit nåt det :P Haha.

Näe nu ska jag förbereda hemgång! Hejpa!


Oj..

.. nu var det ett tag sen jag skrev nåt igen! Fortfarande kan jag ibland glömma att jag har en blogg :P Haha.

Sen sist har det väl inte hänt så supermkt. Helgen efter Ramis var jag på husgung med Alex. Hade skitskoj och dansade i typ 3 timmar :) Resten av den helgen var lugn! Påskhelgen spenderades i Gävle och Västerås. Åkte till Daniel Hanna o Svea i torsdags, Toffe kom dit en sväng å. Vi käkade gott o sen myste vi i soffan! På fredagen åkte jag ut till Hedesunda för att ta sällskap av Sture Adam o Toffe till Västerås. Min moster från Skövde var oxå där så det blev en trevlig dag! Vi grillade och drack vin och fuller blev vi oxå :P Haha. I lördags var jag lite bakis, seg o huvudvärk, så låg på soffan en stund o degade, gick o handlade lite, Sara tittade förbi o fikade o jag hängde sen på henne för handling på ica maxi, tillbaka till mamma igen för käk, grillat igen! Mums :D Sen åkte Sara hem och vi andra drack lite vin o softade mest i soffan. I söndags åkte jag hem vid halv tre, bytte bara om när jag kom hem o åkte sen till Peter i Falun för ytterligare grillmys med ett gäng! Blev en trevlig kväll med god mat, vin o trevligt sällskap! :) Gårdagen spenderades med jobb! Ska vara ledig på måndag ist så jobbade igår!

Annars händer inte så mkt, vardagarna består mest av jobb, laga o käka mat, ev. träning o sen sömn i princip! Hinner inte så mkt mer än så!

Näe om man ska göra ett ryck igen! Hejpa!

RSS 2.0