Jahopp..

.. då blev inte den här helgen riktigt som jag tänkt mig! Jag ska fortfarande åka till Gävle i eftermiddag och mysa med Hanna o Svea ikväll, men planerna för imorgon ändrades då Linda blivit sjuk :( Så jag åker på en kryssning med några jobbarkompisar istället! Det ska ju oxå bli skoj såklart :D Jag kommer åka från Gävle och alla andra från Borlänge, men jag är ju rätt van att åka kryssningsbussen ensam ;) Haha. Så vi möts upp utanför terminalen istället och sen blire röj! :P Hehe.

Annars äre bara jobb o träning som gäller i princip! Var ju på body combat i tisdags o satan va skoj det var! Har verkligen saknat combaten! Gick ganska bra oxå med tanke på att det är snart två år sen jag gick på ett sånt pass sist :P Blev lite yrslig där ett tag bara, men åt o drack nog inte tillräcklig innan och satan vilken träningsvärk jag haft i framför allt axlar o armar efter! ;) Så combaten ska jag verkligen fortsätta med!!


Nä nu ska jag fika lite o sen forsätta med ett krångligt hus! Konstruktionen går inte riktigt ihop, hmm! Jaja. Trevlig helg o Kraam från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0