Skidåkning!

Helgen började med en slappkväll i fredags, hade en del sömn att ta igen så la mig tidigt. Lördan var jag uppe vid halv nio, packade ihop kläder, gjorde matsäck o satt och försökte ladda fast att jag var sjukt nervös :S Johanna hämtade mig vid tioo så begav vi oss ut till Romme alpin. Väl där köpte vi skipass och hyrde utrustning, sen skulle vi ta liften upp i en grön backe, och fy satan va nervös jag var! Först å främst är jag höjdrädd och sen har jag alltid varit lite rädd för det här med skidåkning. Började väääldigt försiktigt och jag tänkte att det aldrig kommer gå, kommer lära gå ner för backen typ. Men Sandra gav mig lite tips på hur jag skulle göra så efter många om och men fick jag in lite teknik i det hela och vi tog oss ner för backen, gick rätt okej där på slutet. Både Sandra och Johanna berömde mig och sa att man inte kunde tro att det i princip va första gången på ett par skidor :P Vi bestämde oss för att ta stolsliften upp till toppen, uj stolsliftar gillar jag inte men det gick bra så länge jag inte tittade ner, och sen tog vi en grön backe ner. Men en bit ner i den där jäkla backen blev det (enl. mig) en liten brant och jag kände hur paniken steg. Jag trodde heelt seriöst att jag skulle dö där eller nåt ;P Haha. Men tjejerna sa åt mig att försöka ploga o ta ut svängarna så det inte gick så fort och jag påbörjade neråkningen, men efter första svängen kände jag att jag var på väg att tappa balansen så jag vet inte riktigt vad jag gjorde. Ner kom jag på nåt konstigt sätt utan att ramla. Och när tjejerna kom ner efter mig skrattade dom o undrade hur jag lyckades med att göra 4-5 rätt häftiga svängar samtidigt som jag fick panik. Jag vet inte alls vad jag gjorde dock! Det enda som snurrade i mitt huvud då var att jag skulle dö eller åtminstone få en hjärtinfarkt. Dessutom trodde jag att jag skrek men som tur är gjorde jag inte det ;) Hahaha. Sen fortsatte vi ner, å då var det inte alls lika brant så ner kom vi tryggt o säkert! Tog matsäcken o satte oss och fikade, sen fortsatte vi med två åk. En blå backe som var jätteisig och sen en grön tillbaka ner på säker mark. Jag kände att det fick räcka med 4 åk första gången, så tjejerna tog 3 åk till medans ja satt och väntade och faan va skönt det var att få av dom jäkla pjäxorna! ;)

Sen åkte vi hem och det var såå skönt att ta en varm dusch o slå ner röven i soffan. Pratade med Johanna om utgång, Emil var sjukt taggad så det var bara att klä på sig och dra iväg till Johanna :P Käkade tacos, drack ett par groggar och sen drog vi till Hela huset. Det var ingen kö den här gången men det var rätt mkt folk ändå! Köpte oss en varsin drink och gick runt lite. Sen blev det nån dans oxå. Kom hem strax efter två och efter att jag käkat en nattmacka stupade jag i säng efter en "hård" dag ;) Måste säga ett stort tack till både Sandra o Johanna som var grymma lärare och som hade tålamodet att vänta på mig medans jag försökte ta mig neråt :D Hehe.

Gårdagen spenderas rejält på soffan! Gick iväg och handlade, men shit va jobbigt det var då! Sen gjorde jag ett ryck och lagade mat oxå men sen var det soffligg resten av kvällen! Jääklar vilken träningsvärk jag har då! Men då det var rätt kul att åka skidor, när det väl gick bra vill säga :P, så är det ju värt det! Hehe..

Den här veckan känns olidligt lång men får hoppas den går rätt fort! Näe ska väl jobba på här! Kraam från mig!



En hel del..

.. har hänt sen sist! Det var konferens förra torsdagen. Så hela eftermiddagen spenderades med jobbet på Stora Björn på olika föreläsningar och "grupparbeten". Sen på kvällen blev det middag med alla säljare och en hel del hantverkare från hela Sverige. Efter middagen blev det mingel och dans! Vi hade det superkul! Dansades en hel del bugg, var upp på scen o smög där bakom, jag o Sandra låg på golvet en stund ;) o ja mer dans o sen efterfest till klockan 02.30, kom hem o la mig vid 03 o sen upp o jobba till 08 igen! ;) men det var en jäkligt rolig konferens så det var värt det! (Många interna saker som hände, så kan vara svårt att förstå vad som var så roligt med att t.ex ligga på golvet. Hahaha) När jag vaknade kände jag mig fortf full konstigt nog (drack bara 4 glas vin, brukar behövas mer för att bli full. Haha) sen var det en sjukt seg dag, kändes inte så produktiv men det gick det å. Sen var det bara slapp på soffan både fredag och lördag, la mig elva båda kvällarna :P Jobbade dessutom både lördag och söndag. Men på söndan blev det lite mindre jobb då jag lära packa och välja kläder för kvällen. Åkte nämligen till Hedemora på dans med Sara, det var MA som spelade :) Hade en trevlig kväll med lite dans! Sen åkte vi hem till Sara i Fagersta, väl där åt vi äggröra och drack en drink plus att vi provgick dom skyhöga skorna jag köpte i London ;P Haha. Sen la vi oss vid ett.

Måndagen vaknade jag kl 8, tog en dusch o sen var det full rulle med att äta frukost o göra oss iordning. 11.15 gick bussen mot Sthlm och en Cinderellakryssning. Även här skulle MA spela. Mötte upp Ingrid på terminalen och efter det var det full rulle nästan hela tiden. Och oj så skoj vi hade!! :D Drack en massa goda drinkar o shots (dessutom blev det rätt billigt, tack till en viss bartender :P), blev en hel del dans o sen skulle det bli efterfest men det var vissa saker som satte stopp för det, la mig kl tre men blev vaken till sex iaf! Jaja, kvällen var supertrevlig ändå! Sov till halv tolv på tisdan och då käkade vi lite o sen lyssnade vi på musiken! Bussen hem gick fyra som vanligt, var hemma efter åtta! Lite smått seg var jag igår när jag skulle jobba igen men ändå skönt att vara tillbaka i det :)

Sen har det varit väldigt mkt upp o ner den senaste veckan, har mått skit vissa dagar osv. Men vet inte riktigt hur jag ska göra! Är skitsvårt men vet inte om jag orkar heller! Det tar en hel del energi av mig och det är fan inte värt det i längden! Det är flera som sagt det nu! Ha inte personer som tar din energi runt dig, bryt med dom! Å just nu finns det faktiskt flera stycken! Jag som tänker för mkt ju! Men vissa saker kan jag inte bara släppa heller! Jaja, jag hoppas det löser sig till det bästa!

Nu till helgen hade jag först inga planer alls. Men igår sa Sandra o Johanna att vi tydligen ska åka skidor på lördag ute i Romme, hmm undra hur det ska gå :P Men kan kanske bli skoj! O sen på kvällen blire nog husgung på Stora Björn! Så det blir säkert en trevlig helg :)

Näe, ska jobba en timme till innan lunch! Kraam från mig!

Har inte haft ork..

.. att skriva i bloggen sen jag kom hem! Kan bara säga att vi hade det helt jävla underbart i London!! :D Väldigt härlig stad, så dit ska jag åka igen nån gång!! Vi shoppade, turistade, åkte på marknad, käkade o drack gott och bara njöt i tre dagar!! :) Kom hem med många fina fynd! Det kändes i plånboken absolut, men det var ju såå värt det! ;) Hehe. Får se om jag kommer orka lägga upp bilder!

I torsdags drog jag iväg på en kryssning med Sara. Denna gång blev det en Birkakryss och det var MA som spelade! Och oj vilken skoj kväll det blev! =) Minus att båten gungade en hel del där på natten/morgonen! Blev en del goda drinkar och en del dans! Skulle lära två hockeykarlar från Hedemora både bugg o foxtrot, gick väl sådär men det var lite roligt ändå! :P Sara ville ha med mig ut på fredan i Fagersta så jag åkte med henne hem och blev kvar hela helgen. En lugn utgång på fredan, bakismat och slapp på lördan och sen skjutsade hon hem mig i söndags innan hon skulle på dans i Hedemora!

Idag är då ingen bra dag! Jag tror att en "era" säkerligen är slut nu! Jag känner att jag nog måste gå vidare nu för jag orkar snart inge mer! Men men, det är som det är!

Ser fram emot helgen iaf, blir en del jobb men sen blire även en hel del skoj! :D

Näe, måste jobba på nu! Kraam från mig!

Nu närmar..

.. vi oss fredag med stormsteg! Börjar nästan bli lite nervös! Haha. Johanna skickade en karta över Londons tunnelbanesystem, jises va stort det är! Undra hur det här kommer gå jag! ;P Men äh, ser dom att vi är virriga turister hjälper dom oss säkert! Längtar iaf nå grymt! Började packa igår o det var ju inte direkt lätt. Helst ska man ha nå lätta kläder att ha när man shoppar o så nåt snyggt till kvällen utifall vi går på musikal eller hittar på nåt annat skoj! Sen kommer man väl förhoppningsvis shoppa en del där som man kan använda isf :) Vi satt även o kollade vart alla dom här vanliga "turistattraktionerna", tower bridge buckingham palace london eye big ben etc, ligger. Skulle ju vara kul att se allihop men dom ligger ju lite utspridda så vi får se om vi hinner med det! Hehe. Imon eftermiddag drar vi till Sthlm o övernattar hos bror min o sen på fredag ååker vi!


Måste oxå säga GRATTIS GRATTIS älskade lillebror till det efterlängtade körkortet!!!! :D Jises vad stor han är! Eller är det jag som blivit gammal kanske!? ;) Haha. Skrev o körde upp i måndags o han klarade det galant, vilket jag inte tvekade en sekund på!


Jag tror att tiden fram till vår o sommar kommer gå ganska fort nu! Har en del roliga saker inplanerade å då brukar tiden svischa förbi! :P Nej om man skulle jobba på lite! Kraam från mig så hörs vi efter London! (kanske kan bjuda på några bilder då om jag tar några ;))

Jul o nyår..

.. är nu över och det är ett nytt år, igen! 2012, ja får se hur det blir då! 2011 har varit ett bra år med mkt skoj o en del resor så hoppas 2012 blir lika bra eller t.o.m bättre :P Har redan en del saker att se fram emot! :D Hihi.

Adams födelsedag firades av nästan hela familjen, bara Jimmy o Petro som saknades, men det var trevligt att vi andra kunde samlas :) Vi käkade supergod smörgåstårta som mamma gjort! Det öppnades lite presenter, även Svea fick sina julklappar redan då, vi alla var ju ändå samlade så det blev roligare så. Och nöjd o glad verkade hon över klapparna iaf :) Sen åkte jag o mamma mot Västerås när klockan slog halv åtta efter en riktigt trevlig e.m/kväll. Dan före julafton var vi iväg o handlade det sista o så mötte jag upp Sara och hängde på henne o sonen hennes på lite shopping, sen drog jag hem till mamma igen o vi käkade o bara tog det lugnt.

Sen var julen var lugn o supermysig. Julafton spenderades i Sthlm med god mat o trevligt sällskap! :) Juldan spenderades hos Hanna Daniel o Svea, blev väldigt lugnt med MAX till middag då Hanna inte mådde nå bra. Men det var mysigt ändå minus hennes magvärk då såklart! Åkte till Mange o kollade en film rätt sent på kvällen o annandan spenderades hos honom först, sen hängde ja på till Inger o Stefan o fick lite mat sen tog jag tåget hem till Borlänge. Trodde först inte ja skulle få komma hem pga stormen som hade härjat men som tur var så kom ja hem utan problem :P Sen jobbade jag hela veckan i mellandagarna, torsdan kom mamma o Davor o hälsade på. Vi gick ut på S1 och käkade supergod mat, blev en tidig kväll för mig då ja skulle jobba på fredan men mysigt vare iaf :)

På nyår jobbade jag hemma några timmar först och sen hade jag tänkt spendera kvällen ensam på min soffa med en massa gotta o nån bra film, men kl tre på e.m så fick ja nå ryck o ringde mamma o fråga om maten skulle räcka om ja kom dit och det skulle den göra så 50 min senare satt jag på tåget på väg till Västerås! ;) Blev en väldigt trevlig kväll med en massa god mat o dricka! Och trevligt sällskap såklart i form av mamma, Davor, Karin, Janet, Glenn o Christina. Blev vaken till typ två, sen sov man skönt efter en rolig kväll :) Igår blev jag kvar hos mamma till halv fem och sen blev det soffhäng resten av kvällen.

Idag kanske man ska börja packa lite inför helgen, jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha med mig till London. Vet bara att det kommer va ganska tomt i väskan när jag åker dit men förhoppningsvis är den ganska full när jag kommer hem igen nästa måndag :D Haha. Ska iaf bli sjukt skoj att åka iväg! Hoppas vi slipper en massa regn iaf :P

Näe nu ska jag jobba vidare en stund o snart äre lunch! Kraam från mig!


RSS 2.0