Helgen som var..

..spenderades hos en kompis. Kom dit i fredags kväll, fick mat och drack lite vin och snackade i några timmar (va ett tag sen vi sågs nu), gick o la oss vid tolv. Upp tidigt på lördan o förbereda födelsedagsfesten, hjälpte till med smörgåstårtorna, sen tog jag en dusch o gjorde mig iordning i väntan på folk som skulle komma o fira. Blev en trevlig kväll med god mat, dricka och trevligt sällskap :) Alla andra drog vidare vid nio redan (dock kom dom redan vid fyra så hade varit full fart i några timmar redan ;P) men vi hade ingen lust att hänga på ut så vi stannade kvar och satt o snackade ytterligare några timmar innan vi slog på en film och efter det la oss o sov. Upp rätt tidigt igår med o käkade frukost o sen halv tolv gick tåget hem igen! Blev (faktiskt över förväntan ;)) en riktigt trevlig helg! :D Hihi.

På onsdag e.m drar ett gäng från jobbet upp till Ramundberget, känns väl sådär nu när vi har så mkt att göra på jobbet, men ska försöka slappna av lite. Blir nog så att jobbdatorn hänger med upp ändå! :P Haha. Blir nog iaf trevligt :)

Annars händer det inte så mkt, har inte kunnat tränat ordentligt heller då jag haft ont i halsen osv men ska försöka komma igång efter Ramis, hinner nog inte så mkt den här veckan! Hehe. Och till helgen ser det ut att bli lugnt eftersom vi kommer hem på dan/e.m på lördag!

Aja, nu ska ja kolla upp en grej till ett objekt jag håller på med! Hörs heej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0