Heeelg

Äntligen är det helg! Är sjukt trött!
Blev att jag åkte till Gävle efter jobbet. Så sitter hemma hos bror i Hille och har myskväll! Käkat god mat o snart blire nog en film :) Får se vad vi hittar på imon! Men skönt att ta det lite som det kommer ändå.

Trevlig helg! Hejpa!

Gaah!

Fan va segt det är om dagarna! O själv är man inte så jättepigg heller! :/ Skitsommar som inte varit nå bra, som i.o.m det inte gör skithösten bättre! Vill åka bort o släppa alla bekymmer och bara vara! Men men..

Jag har redan tappat motivationen för träningen! Hann knappt komma igång innan det hände, måste vara rekordsnabbt tror jag :S

Nej, nu ska jag sluta gnälla! Måste försöka skärpa till mig, vända det negativa till det positiva! Undra hur många ggr jag försökt med det :p Kanske kan lyckas den här gången, vem vet! Haha.

Jaja, jobb väntar! Heeejs!

Helgen..

.. var lugn men riktigt trevlig! I fredags vare AW, käkade grillbuffé på S1 och sen blev vi kvar o drack lite vin/drinkar :) Blev inte så sent.

I lördags kom Linda vid halv tolv, drog direkt till Kupolen och tog en shoppingrunda. Hittade inte så mkt den här gången (o tur var nog det :p). Sen drog vi hem till mig och slappade, tjattrade, lyssna på gamla godingar, kollade på gamla bilder, drack vin, käkade tacos o sen blev det lite filmtittande. Båda två somnade på soffan före tolv. Haha. Så det var en väldigt lugn lördag, men det kan va skönt det med ;) Efter Linda åkt hem i söndags gjorde jag lite måstegöra, tråkigt men tyvärr lär man ju göra sånt å.

Ganska segt att jobba nu tycker jag! Längtar efter semester! O ändå va det inte jäättelänge sen jag var ledig :/ Suck!

Nä, lär väl jobba vidare nu. Hejpa!


Fredag=snart helg!

Äntligen är det fredag! Sjukt skönt. Behöver lite ledigt, få sova ut. Har sovit jäkligt dåligt i veckan :/ Suck. Tror dock det är vädret som gör att man är trött o seg..

Idag efter jobbet äre AW som står på agendan! :) Ska bli trevligt, käka o umgås! Imon kommer Linda hit o hälsar på! :) Vi tänkte shoppa, äta o dricka gott och bara umgås! :D Va ett tag sen vi gjorde det nu.

Nej om man ska ta och ringa Norge! Trevlig helg! Hejpa!



oj oj..

..nu var det länge sen igen! :/

Upptäckte precis att blogg.se äntligen släppt en app för android, så kanske kommer orka blogga lite mer nu :p hehe

Den 1a september var det iaf bröllop för min äldsta bror och hans Petronella! :) O jääklar vilket fint bröllop det var!! :D så jäkla fint par dom är! Vigseln var ute i Solna, en intim vigsel för den närmaste familjen. Sen åkte vi in till Birkastan där festen hölls! Vilket party det blev då! Satan var roligt det var!! =) mat, världens godaste "tårta", bröllopsvalsen, drinkar o rööj! Kom i säng runt halv fyra, sjukt nöjd! Haha. På söndagen var man något seg!

Fina bror och jag!


Sen har det varit en del jobb, kommit igång med träningen igen! Jätteskönt! :)

Förra helgen var jag hem till M och hälsade på. Åt god mat, drack gott o umgicks :) Var en lugn o trevlig helg!
Fredagen som var spenderades med jobbarkompisarna. Först mat o umgänge hos Johanna innan vi drog vidare på inflyttningsfest hos Mark. Blev en trevlig kväll! Vi var fyra tjejer som dissade nyinvigninen av Bolanche o gick på Flamingo ist. Stället är väl sådär men vi ville bara dansa järnet, vilket vi kunde göra där! :p Lördagen blev en lugn hemmakväll, rätt skönt faktiskt. I söndags var vi för första gången iväg på villavisningar som FHV hållet typ 2 ggr om året. Va kul att se vad det är vi ritar egentligen! :)

Nä nu måste jag sluta. Ska på medlemskväll på Intersport o köpa träningsskor ;) Hejpa!

RSS 2.0