Nyår

Jaha, så var nyårsafton här. Det känns ju absolut inte som det! Sitter på jobbet och tar igen lite minusflex och det är väldigt skönt ändå. Bara jag och Johanna som är här. Ingen stress, inga som stör osv :) Lyssnar på bra musik och jobbar på, redan tre hus avklarade, snart :P

Det är för mig fortfarande helt ofattbart att år 2010 redan är slut! Det känns ju som det nyss började! Är det som man säger, ju äldre man blir desto fortare går tiden? Ja det känns ju så iaf. Ibland hinner man knappt med för tiden går så fort! Men ändå tycker jag det är skönt oxå! Spec när hösten och vintern är så lång, då gör det ju inget att det går fort! Hoppas bara januari-mars går lika fort som oktober-december! Om dom gör det så är snart sommaren här!! :D Jippi!

Det är lite saker här framöver som jag ser framemot så man fördriver ju tiden lite ändå!
-Kryssning med mamma och Karin x 2 ;)
-Förhoppningsvis en inflytt.fest för jobbet
-Kick off med jobbet
-Anställningen (om det nu kommer ske, fortf kan jag inte hoppas helt fast chefen redan sagt det)

..ja, det var väl det jag kunde komma på nu! Sen kommer det säkert hända mer saker längre fram!

Nej, ska avsluta det här tredje huset nu! Men GOTT NYTT ÅR på er så hörs vi nästa år!!! :) Kraaam heejs!


30/12

Jag har väldigt svårt att förstå att det bara är två dagar kvar på det här året! Och året som gått har såklart varit både upp och ner. Och det kan man ju se på flera vis, mycket av det som hänt har nog gjort mig starkare och jag vet mer nu vad jag vill osv än jag gjorde innan. Men det är ändå svårt att riktigt veta, livet är ju väldigt oförutsägbart! Men jag hoppas på det bästa och jag tror på att det kommande året ska bli bra! Man måste ju kunna se något positivt i allt det negativa (har jag fått höra) :P Hehe. Så jag ska försöka, och jag ska dessutom försöka lägga min energi på andra saker, bra saker inte bara på allt det dåliga och jobbiga!

Imorgon på nyårsafton ska jag nog jobba en sväng (inte så många som skulle göra det frivilligt tror jag). Men jag har lite flextimmar att ta igen, och att jobba några timmar fram till lunch gör mig inget! Bara skönt att få undan dom timmarna liksom :) Så man kan ta ledigt några dagar här framöver utan att ha ångest över det ;) Haha. Och så kanske jag ska jobba nästa torsdag några timmar, det är ju röd dag det med. Men äh trettondagen är inget speciellt alls ju!

Blev inget Kupolen igår heller. Jobbade över lite och när jag upptäckte att jag var bland dom sista kvar, gick jag hem istället :P Men idag ska jag dit! Nu jäklar måste jag, kommer ju inte bli nåt ihelgen direkt. Har bestämt vilken klocka jag ska köpa så nu ser jag fram emot det! :D Ska även kolla lite med tre hur det är med mitt abonnemang, behöver ju en ny mobil, helst nu och inte om 3 månader. Min mobil suger, börjar bli skitdålig eller den har varit dålig över ett halvår :/ Och jag tappar snart tålamodet och då åker fanskapet in i väggen! Så håll tummarna att det går att göra nåt! 


Nej, nu ska jag fortsätta jobba! Kraam heejs!  

...

Alltså jag förstår inte riktigt! Men vad ska man göra, man får väl bara försöka smälta det och sen glömma. Fast det kan bli svårt, trodde dom flesta var så mkt bättre än så! Konstigt att allt blivit helt tvärtom nu jämfört med förut!

Aja, bra böjan på nya året! Det nya året ska iofs bli bra så det kanske inte spelar nån roll hur året börjar! Kan ju iaf hoppas på det!




(Kände att jag lära skriva av mig nånting, blir tokig av alla jäkla tankar. Det är jobbigt med alla snurrande tankar som det är, dom här "problemen" gör det inte direkt bättre, men vad kan man göra. Livet ska inte alltid vara enkelt, right?)


Möte

Nu har vi nyss haft ett bygglovsmöte, och vi fick reda på att vi tydligen ska bli konstruktörer oxå! Då blev jag lite nervös, det var ju liksom det sista jag räknade med, det sista jag har sagt att jag ska bli inom min bransch. Från början var vi endast bygglovsritare, sen skulle vi börja med fönster- och ytterdörrsbeställningar, nu ska vi utbildas i att göra energiberäkningar och därefter bli konstruktörer. Vi ska byta resurser mellan oss på avdelningen för att avbelasta hela avdelningen under högtrycken som kan uppstå (skulle behövts nu innan jul t.ex). Jag förstår dom oxå, men klart man blir nervös när man får reda på att man ska konstruera ett hus. För tänk om man räknar fel!! Fast iofs så granskas alla hus av nån annan innan dom skickas ut :P Aja, kan vara bra med en utmaning oxå, och sen är det inte säkert att det blir så ofta jag lär hoppa in där heller!

Usch va trött jag är idag!! Sov typ 5 timmar inatt sen vaknade jag och det gick inte att somna om, somnade nog om kvart i sju och sju ringde klockan, men ställde om den och gick upp åtta istället. Tack gode gud för flex ibland! Men iofs så hjälpte inte den extra timmen så himla mkt, men äh, man lever bara en gång så sova kan man göra i graven! Haha ;)

Jag skulle behöva ta mig till Kupolen idag, men vet inte om jag orkar eller har sån större lust! Måste köpa ett nytt usb-minne då mitt gamla kraschade i somras! Och så ska jag nog unna mig ytterliggare en klocka, men kan fan inte bestämma mig för vilken färg jag ska köpa :/ En orange, en grön, en turkos, en rosa.. Gaah, alla är lika fina ju!!! Så vi får se hur jag gör! Borde jobba över idag oxå för att ta igen halvtimmen från imorse, men jag ska kanske jobba på nyårsafton så kan hända att jag struntar i det ida! :P


Nej, nu är det snart lunch, äcklig matlåda men jag överlever nog ändå! Kraam heejs!


[rubrik]

Idag är jag ganska nöjd, dom tre senaste husen (inkl. det jag har nu) har varit enkla!! Wiho! :) Ska iofs inte hoppa för högt, efter det här kan det vända igen fast då har jag iaf haft tre lätta! Haha. Så det är ganska nice att jobba idag fast jag är trött som ett as! Sov lite halvtaskigt, hoppas inte mina dåliga sov-vanor kommer tillbaka bara! Drömde en massa imorse, runt den tiden klockan ringde, så jag snoozade lite för många ggr, kom en kvart senare än jag tänkt mig. Men tur att vi har flextid så man inte kommer försent liksom! När jag såg att jag sovit över var det nära att jag struntade i det ocfh fortsatte sova men drog mig upp iaf!

Igår fick jag äntligen hem fotona jag framkallat, 450 st (tror jag det var) satt jag och satte in i mina album! Väldigt rogivande att sitta och fippla med :) Det är väl inte så vanligt med fotoalbum idag men jag tycker det är kul att ha och kunna ta fram och titta på då och då ist för på datorn :P Kommer iofs att behöva ett helt rum till alla min album tillslut, börjar bli en hel del redan ;) Och jag som älskar att ta kort när jag är ute på nånting, oftast mkt kort, så det kommer bli en hel del innan det är färdigt! Hihi. Och köper jag en ny, bättre kamera kanske det blir ännu roligare att ta kort ;P Haha.

Just nu sitter jag här och småskrattar för mig själv (händer ganska ofta iofs ;)). Haha. Har hittat gamla, småroliga bilder på nätet! Lite taskigt kanske men det går inte att hålla sig ibland! Exakt vad jag skrattar åt behöver vi inte gå in på just nu tycker jag :P Hehe. Och snart är det lunch! Bra det för börjar bli lite hungrig nu, inte varje dag man är det heller. Nej, återgå kanske?! Kraam heejs!

Nu är det..

.. nära ett nytt år! Nya möjligheter och tydligen ska det här kommande året bli ett bra år! Vi får väl se om det kan stämma. Men det skulle ju inte vara helt fel om det händer nåt roligt under året :)

Nu är man tillbaka på jobbet igen efter 4 dagars ledighet, ganska skönt ändå just för att det varit jul och det är ju ingen favorit direkt. Men har haft en trevlig helg och jag är glad att den är över, ett helt år till nästa gång! Nu är det bara nyår kvar som man oxå måste genomlida, men vi får hoppas det går snabbt där med! :P

Det är "bara" två veckor kvar tills man får åka bort i några dagar. Det ska bli skönt att få göra nånting och se lite andra miljöer, även om man sett dom miljöerna ett antal gånger förut ;) Haha.

Nej, nu tror jag att jag ska hämta lite kaffe och sen jobba på så dagen går fort! Kraam heejs!

Det var..

.. den här julen det! Äntligen över!! Vi hade det supermysigt hemma hos Daniel och Hanna på julafton, var först ute hos Sture på förmiddan men drog in till stan vid ett. Det var länge sen jag såg sådär vidrigt mkt mat som vi hade på julbordet hemma hos dom. Haha. Vi åt och åt och det tog aldrig slut, men gott var det iaf :P Sen var det julklappsutdelning och jäklar va mkt klappar, så det tog sin lilla tid. Efter det var det dessert och sen en massa prat och skratt. Jag, Hanna, Daniel, Jimmy och Petronella höll ut till klockan var halv tre men trevligt hade vi det, lyssnade på gammal musik :) Igår vaknade vi tidigt, åt frukost och sen åkte vi ut till Sture igen. Vi åt mat och sen åkte jag med Christoffer till Valbo och tog bussen till stan därifrån, kom hem till Mange vid sex och låg o glodde på film, sen kom han hem runt nio och då kollade vi på Inception, rätt okej film lite rörig bara! ;) Och idag jobbar han så jag ska ner på stan en sväng och sen tar jag tolvtåget hem, och det ska bli skönt att komma hem faktiskt!

Imorgon är det jobb som gäller och det ska oxå bli rätt skönt, då kanske tiden går lite fortare. Så den där tråkiga dagen nyår oxå snabbt är över. Får se vad som händer då, har inte hört nånting av någon om det händer nåt roligt! Men men.. Nej nu ska jag snart röra mig mot stan. Kraam heejs!

Jaa..

..då var julen här! Får se hur den här dagen blir, men det blir nog mysigt när vi kommer in till Daniel och Hanna :) Få träffa Jimmy och Petronella, Svea, Daniel, Hanna och alla i Hannas familj. Synd bara att Toffe, Adam och Sture inte ska vara med. Men dom träffade jag igår, så har ändå fått träffa alla :) Och så snöar det ute! Det gillar vi ju inte, det räcker nu!!

Hade mkt tankar som for runt i huvudet innan jag somnade igår, men det var nog ändå värt det! Ska bli spännande och faktiskt se vad som händer här framöver! :P Hihi.

Nej nu ska jag nog börja göra mig iordning så jag har det gjort, och sen runt ett ska vi åka! Ha en riktigt GOD JUL på er!! :D

Kraaam från mig!

Sista..

.. jobbdagen innan jul, sen är jag ledig i heela fyra dagar! Underbart skönt! :) Försöka ladda batterierna lite, har varit väldigt seg en längre period nu så det kan behövas! Fast jag jobbar ju inte hela veckor nu i några veckor framöver utan antingen två eller fyra dagar bara :P Hehe.

Idag när man gick till jobbet var det så kallt att t.o.m ögonfransarna frös, dom var alldeles isiga när jag kom hit. Usch, det borde vara förbjudet med -20 ute! :/

Idag tänker jag nog flexa ut efter tre, typ. Har lite att stå i inför resan till Gävle och Hedesunda imon och vill slippa stressa! Ska bli skönt att träffa alla igen, man gör ju inte det så ofta nu, tyvärr. Trodde nog aldrig att jag skulle bo på annan ort än familj och vänner men här är man, i Borlänge dessutom! Haha. Men det funkar bra än så länge ;) Ska bli lite tråkigt att mamma flyttar till Västerås bara, men det är ju inte så mkt längre dit än till Gävle, och det går ganska mkt tåg dit så det blir nog bra! :) Vi blir ganska utspridda, Jimmy i Sthlm, mamma i Västerås, jag i Borlänge och resten i Gävle, Valbo eller Hedesunda :P Mkt flängande när man ska hälsa på alla, men det kan vara roligt det med, med lite miljöombyte ibland!

Nej, ska man ta tag i sit-planen kanske?! Har ingen lust egentligen, när ska kommunerna lära sig att skicka ordentliga kartor?! Aja, löser sig väl, typ! Kraam heejs!

Kallt

Varför måste det vara så ruskigt kallt ute?! Kan stå ut med att det är som lägst -10 men under det borde fan vara förbjudet. Så fort man går utanför dörren håller man på att frysa ihjäl, minst! Uscha va jag inte är gjord för vintern! Tänk om det vore sommar och man slapp klä på sig så jäkla mkt kläder! Idag vänder det iaf, nu ska det bli ljusare och så är det "bara" ett halvår kvar till midsommar ;) Jippi!! Om det går lika fort som hösten har gjort så är vi snart där! Midsommar som är den bästa högtiden dessutom :P Hehe.

Jag funderar på om jag ska köpa en julklapp till mig själv, en relativt dyr en. En ny kamera, men kan inte bestämma mig riktigt. Har hittat två jag är sugen på, men är ganska dålig på vad som är en bra kamera eller inte. Men ska fråga en kille här på jobbet tror jag, han verkar vara en hejare på kameror :P Och så ska jag nog fråga Jimmy, han verkar oxå kunna en del ;) Så får se hur det blir. Dessutom blir det nog en ny klocka, igen! Men man kan inte ha för många klockor jue! Haha. Lär unna sig själv ibland, inte allt för ofta man gör det.

Åh, vad jag ser fram emot torsdag. Kan inte en o en halv dag gå fort, svischa förbi!!

Nej, har lite bråttom med en ritning så måste återgå. Kraam heejs!


....

Ja då var det måndag igen, näst sista för det här året, otroligt nog! Fatta så skönt, om två veckor är det nytt år! :) Yeaj! Och det är bara lite drygt 3 dagar kvar till julafton, tiden bara flyger fram ju!

Igår var jag ju till Kupolen, det var inte så mkt folk så slapp en massa köer. Köpte dom sista klapparna, köper ju bara till dom minsta, men det är ändå skönt att det är gjort nu :P Vet liksom inte om man vill stressa iväg nu dagarna innan heller. På torsdagmorgon åker jag till Hedesunda, ska fira Adam som fyller 17!! år nu på onsdag! Lillskiten har blivit stor! Hehe. Fast han kommer alltid vara min "lilla" lillebror ;) Hihi. Sen ska vi fira lite jul med Adam o Sture på förmiddan på julafton innan jag och mamma åker in till  Daniel, Hanna och Svea och firar resten av dagen där :)

Jag som tyckte jag sov ut ihelgen sitter ändå här och gäspar och är jättetrött! Fast la mig inte riktigt i tid igår :P Haha. Blev över tolv innan jag stängde av datorn, men äh man lever bara en gång, sova kan man ju göra i graven ;) Mohaha. Är så glad, fick äntligen ett lätt hus att jobba med, tog det klockan nio och är redan klar! Fast vet inte om jag vill hämta ett nytt, då blir det väl nå krångel igen. Haha. Nedå, ska skriva ut dom här ritningarna och granska dom först! Ska först hämta lite kaffe, kanske man blir lite pigg!

Kraam heejs!


Söndag..

.. men det känns som måndag. Inte så konstigt med tanke på att gårdagen var en riktig slappdag med massa film, det är ju så söndagar brukar se ut. Idag tänkte jag gå till Kupolen och köpa sista julklapparna till Svea och så tänkte jag kika efter nåt nytt åt mig som jag kan ha t.ex på julafton :) Sen får vi se vad jag hittar på. Är fortf lite hängig av förkylningen så det blir nog inte mkt gjort. Imon är det jobb igen, ganska skönt ändå, tycker inte om att nästan en hel helg är såhär seg. Och så är det ju bara 3 arbetsdagar den här veckan, tog ledigt dan före julafton faktiskt!

Nej, nu ska jag göra mig iordning och kila iväg så jag får komma hem nån gång. Kommer nog vara en hel del folk på Kupolen idag! Kraam heejs på er!

Tråkigt!

Det är svårt att förstå att det är lördag ida, har bara legat vid teven hela dagen och det är tråkigt! Ska ha Harry Potter-maraton, kollat på en flm redan :P Men skulle ändå vara roligt att göra nånting annat.

Om en vecka är det jul, och jag är ju inget stort fan av julen men det kan ju bli trevligt iaf! Men snart blir det ljusare ute igen och så går vi mot vår och sommar, äntligen!!! :D Är ju inte gjord för vinter så jag längtar verkligen nu! Just ja, har en sak jag ser fram emot nu i veckan oxå, på torsdag! :) Ska bli kul och se vad som sägs! Hehe.

Nej, nu ska ja ta mig lite coca cola (det godaste som finns dan efter, fast man inte är bakis ;)) och slänga i nästa film! Kraam heejs på er!

Home

Hemma efter en sjukt rolig kväll med jobbet! Först var vi på kontoret och drack glögg sen åkte vi till Dalasalen i Falun och åt julbord och kollade på en julshow! Drack gott, åt god mat, bra show och mkt trevliga samtal och en hel del tokigheter som man kunde skratta åt :P Hehe. Det märks att alla verkligen kan släppa loss och vara sig själva och det tycker jag är skönt! Slipper bli stelt och tråkigt liksom. Efter det så åkte vi buss tillbaka till Borlänge och först gick vi till, tror jag, S1 men där var det inget drag så vi gick till Klin istället. Ett rätt nyöppnat ställe, hela gänget var upp och dansade en hel del och roligt var det :D Fick dansa av mig lite som jag inte gjort på månader! Sen att verkligen ALLA var med och svängde sina lurviga till partymusiken var grymt roligt, t.ex så var VD:n med upp. Skitkul!! Fast nu har jag ruskigt ont i fötterna! Är inte alls van att stoja med såna höga klackar, så lång tid men det var ju värt det! Och inte halkade jag en enda gång heller ;) Hihi!

Är väldigt trött, så nu blir det sängen! Och imon då ska jag sova ut, ska sova tills jag vaknar om det så är klockan tolv på dan ;) Haha. Åh va skönt om jag äntligen får sova länge utan problem! Så god natt på er och kraam!

Ja..

..då var det fredag igen då! Och ikväll är det julfest med jobbet! Yeaj! :) Ska bli riktigt roligt faktiskt, nåt jag sett fram emot sen i oktober :P Hehe. Förkylningen är, otroligt nog, lite bättre! Så håller tummarna att det fortsätter så! Är lite orolig över att det fortfarande snöar ute dock, det kan ju bli stora problem för mig med mina nya stövlar som jag tänkte ha ikväll! Haha. Är inte så himlans duktig på att gå i dom och man vet ju inte om det är halt ute då det ligger ett täcke nysnö ovanpå. Vill ju helst undvika att flyga på rumpan ;) Hehe. Men det blir nog bra med det (hoppas jag)! ;D Undra vad jag ska hitta på resten av helgen sen, hmm.. Blir nog inget roligt som händer, blir nog en tråkig filmhelg! Händer iofs inte så ofta så kanske hittar nån intressant film jag kan kika på! Eller så kör jag maraton av något slag med en serie av filmer, t.ex Harry Potter ;) Synd att jag inte hann låna en teveserie av mamma innan hon packade ihop sina saker i huset, då hade jag haft att göra!

Vi ska snart ha ett personalmöte, får se om det sägs nåt intressant. Hoppas dom inte säger nåt i stil med att vi inte får anställning, då skulle man ju bli lite besviken. Fast tror iofs inte att dom säger det under ett möte ;P

Blir lite halvt galen på CAD just nu! Håller på med en sit-plan men kartan blir inge bra. Det är nåt som inte stämmer och jag vet inte hur jag ska fixa det. Blir så trött på kartor som inte är lätta att ha och göra med direkt! Ibland är det nästan enklare att rita för hand! Blöö! Måste bli klar idag med det här huset oxå, har i princip lovat säljaren det, dumt nog :/ Men påbörjade faktiskt huset för över en vecka sen, dock har det varit mkt revideringar på andra hus emellan! Så nu ska jag sätta fart!

Kraam heejs! Och ha en bra fredag, för det tänker jag ha :)




Vill inte..

..ha nån mer snö!! Det står att det ska komma 20! cm här i Dalarna. Det räcker gott o väl med det vi redan har ju! Orka!! Endan "postitiva" med det är ju att det bara är -4 grader ute. Men har nästan hellre -14 och inge snö alls! Skit skit o åter skit! Kanske hela min outfit för imon skiter sig oxå, beroende helt på hur mkt snö det kommer, och då blir jag galen! Har inga andra alternativ ju! Aja, får hålla tummarna att det ger sig o att det bara kommer mkt snö norrut!

Imorse var jag nära på att sjukanmäla mig. Kom knappt ur sängen, så pigg är jag :/ Men tänkte att jag skulle kolla gradantalet och basera min dag på det. Och det var ju inte så kallt ute så jag klädde på mig och gick till jobbet. Men jag känner hur hängig jag är, så det blir nog bara jobb några timmar. Måste nog hem o kurera mig ordentligt om jag ska orka med imon! För jag SKA vara med om det så är det sista jag gör! Och jag SKA orka festa hela natten lång :P Haha. Nedå, men nästan iaf! Hehe. Och så är det personalmöte på morgonen som jag vill vara med på, sen får vi se om jag går hem och kurerar mig lite till då, det tar jag imon!

Nej, måste käka lite frukost. Kraam heejs på er från en förkyyyld Alex!

Skit oxå!

Förkyld! Det är så jävla typiskt att skiten skulle bryta ut nu!! Jag vill ju vara pigg tills på fredag men ser inte så ut nu! Ååååh va galen jag blir! Hade lätt varit förkyld över jul eller nyår men inte nu! Bläääää! Försökte kurera mig men det gick tydligen inge bra. Aja. Lär härda ut skiten!!

Igår efter jobbet gjorde jag ingenting, hade ingen ork. Höll på att frysa ihjäl när jag fick från jobbet, så jäkla kallt :/ Käkade mat och sen satte jag mig vid datorn och hade teven på i bakgrunden :P Hade hoppats på att bli bättre genom att ta det lugnt, men tji fick jag. Aja, va skönt iaf att få slappa lite..

Tänk om tiden kunde gå lite fortare, finns en del som jag ser fram emot nu men det är tråkigt när tiden går så sakta! Blir fan raslös när tiden bara kryper fram. Men ska försöka att inte tänka på det jag har planerat, blir ännu värre då liksom..

Usch, snart är det jul oxå! Vi ska fira den hemma hos Hanna o Daniel i år, ovanligt att vi inte ska vara hemma hos mamma i huset! :/ Men det blir nog bra det med! Ska bli mysigt att träffa alla om inte annat! Pussa på Sveafis lite :) Va väldigt länge sen vi träffades nu! Sen i mellandagarna jobbar jag som vanligt och på nyår har jag ingen aning om vad jag ska göra, men än så länge bryr jag mig inte heller. Oftast blir man bara besviken på den dagen iaf! Men sen så, då är det nytt år med många nya möjligheter och förhoppningsvis kan man hålla "nyårslöften" den här gången. Har egentligen inga men ändå är det vissa saker man vill förbättra eller ändra på och det ska jag iaf försöka göra :P


Nej nu har ja babblat tillräckligt om ingenting.. Kraam heejs!

Hemma..

Igår kom vi hem igen. Kändes som vi varit borta i flera dagar fast vi bara var borta i lite drygt 36 timmar. Iaf så hade vi det trevligt. Bussen gick elva i söndags, stannade i Heby på nervägen och fikade, kom fram till Stockholm strax efter tre och gick då upp i terminalen och väntade tills dom började släppa på halv fem. Gick in och satte oss i danssalongen, stötte ihop med bandet redan där :) Tog oss lite att dricka i väntan på att få komma ner till hytten, var en liten julshow under tiden. Klockan sex gick vi och käkade och därefter gick vi förbi dansen för att kolla om grabbarna var kvar där, och det var dom såklart, hade precis soundcheckat klart så vi satte oss där och pratade med dom en bra stund! :) Var trevligt då det inte händer så ofta annars! Sen när klockan slog sju gick vi till taxfreen och handlade lite gott, sen gick vi ner i hytten, drack lite och bytte om. Sen var det full rulle hela kvällen! Blev inge full men var ändå upp och dansade ganska mycket :P Det var en kille som bjöd upp mig men han ville bara bugga så jag sa nej, då bjöd han upp mamma istället och hon hängde på fast hon inte kan bugga. Men när låten var slut kom han och drog mig upp på dansgolvet och typ tvingade mig att bugga, och helvete va dåligt det gick! Han var inte den bästa buggaren och jag kan inte mer än några få grundsteg. Skämdes som en idiot när låten var slut, just för att ja va nykter och jag riktigt sög på bugg plus att bandet ser ju ALLT när dom står på scen, så dom måste ha fått sig ett gott skratt! Dags för en kurs nu tror jag! Men tog mig i kragen och dansade med mamma direkt efter, foxtrott är jag ju lite bättre på så fick "revansch" typ ;) Haha. När dansen var slut klockan två satt vi kvar en stund och pratade med en av grabbarna och sen strax före tre gick vi ner och la oss! Blev ganska tidigt den här gången, händer inte allt för ofta när vi åker på Micke Ahlgrens men nu blev det så, alla var trötta liksom! Vaknade före tio igår, gick och åt frukost, satt i hytten o slappade tills dansen började halv två. Satt och lyssande till klockan tre när dom spelat klart, sa hej då och sen gick vi ner och hämtade väskorna. Gick av kvart i fyra och bussen gick fyra hem till Borlänge igen! Hemma klockan åtta! Var en trevlig resa, men ALDRIG mer Birka Paradise säger jag bara. Avskydde verkligen den båten, trivs bra på vår kära Cinderella jag ;) Så nästa gång blir det den bästa båten!! :D Längtar redan faktiskt! Men inte så långt kvar ;P Hihi!

Ja och nu sitter man här på jobbet igen, har en förkylning på g och det gillar vi INTE! Har ju julfesten med jobbet på fredag!! Vill vara pigg då ju!!! Så håll tummarna att det inte blir mer!

Just ja, Elin och Lina kom och hälsade på i fredags, blev god thaimat och lite vin, sen mys till Idolfinalen såklart! I lördags blev det en sväng på Kupolen och sen åkte dom hem före ett. Vr supermysigt att dom tittade förbi :) Sen efter dom åkt gjorde vi inte mkt. Blev mest slappa faktiskt. Sovit lite dåligt i en vecka lite drygt nu!

Nej nu ska jag fortsätta! Kraam heejs!

Söndag..

..at last! Nu om tjugo min drar vi! Ska bli kul att få komma iväg!! :D

Så vi hörs när jag är hemma igen! Kraam heejs!

Fredag!!

Åååh äntligen är det fredag!! Fast ändå känns det inte som det, känns mer som typ onsdag :/ Men såå glad över att det bara känns fel och inte är så! Hehe. Me like fredagar! ;)

Idag efter jobbet blir det nog lite shopping och en sväng till systemet, sen ikväll kommer bästa Elin o Lina och hälsar på! Vi ska nog käka thaimat och dricka vin och mysa! :) Ska bli så kul att träffas igen! Blir inte alls nå ofta nu när man bor på skilda orter :/ Men tur att man är lika bra vänner fast man inte ses eller hörs så ofta! :) Imrogon blir det nog en sväng på Kupolen (ska fixa en liten "present" på skoj till en person ;P Haha) sen ska jag tvätta och under tiden umgås med Elin o Lina, sen helst hinna sola oxå. Så det är en hel del som händer imon! Men det blir nog bra iaf :P Sen på söndag drar vi, wee! :D

Om fyrtio underbara minuter är det lunch! Och efter lunchen brukar tiden gå rätt fort (peppar, peppar), så det hoppas jag på idag med! Hihi. Fast det är lite segt att jobba ida, huset jag började med i måndags, "krångelhuset", står jag nästan helt stilla med. Vet inte hur jag ska lösa taket på det här huset, och jag brukar inte ha sånt hjärnsläpp, fast det är inte så ofta man får göra om taken såhär mkt heller! Just nu ser huset ut som en påse skit rent ut sagt. Måste ha hjälp av chefen, men han är ute och springer som vanligt. Så får väl vänta lite till då!

Nej, kanske ska slå en lov och kolla igen! Trevlig fredag! Kraam heejs på er!

åååh..

..vad den här veckan går saaakta!!! Får snart damp på hur segt det är! Jag vill ha fredagkväll nu! Inte imorgon utan nu! Men nej, man får aldrig som man vill. Skönt att det åtminstone bara är en arbetsdag kvar. Efter jobbet ska jag bara hem och käka och sen iväg och sola, på så vis fördriver man tiden lite mer iaf :P

Imorgon kommer Elin och Lina och hälsar på. Det ska bli supermysigt och kul då vi inte setts på ett tag! Vet inte riktigt än vad vi ska hitta på, men det finns väl alltid nåt :) Hehe.

Nej nu måste jag checka med chefen om han fått alla jäkla revideringar jag gjort idag! Haha. Har varit mkt fram och tillbaka med olika hus så ser snart ingen skillnad på dom ;) Kraam heejs!

Vi närmar..

.. oss helgen med stormsteg!!! :D Ska bli så skönt med helg, få träffa Elin och Lina och sen få komma bort (om så bara för två dagar) :)

Idag efter jobbet ska vi åka till Kupolen, så får man se om man hittar nånting skoj :) Sen bara hem o käka, glo på tv och sussa. Händer inte så mkt mer på kvällarna efter jobbet. Just därför man hoppas det händer nå skoj på helgerna. Och som det ser ut nu händer det i varje fall nånting en av dagarna varje helg här framöver :P Det tycker jag är bra!!

Åh va less jag är på vintern och allt som har med den att göra, kallt o jäkligt :/ Fast jag är superglad över att det knappt kommit nån snö här i Borlänge (peppar,peppar) och att det inte kommer nå mer heller. Det får gärna snöa uppe i fjällen men det behöver inte vandra längre ner ;) Haha.

Nu har jag precis käkat lunch så det är dags att återgå till arbetet! Nu är det bara en halv arbetsvecka kvar innan det är helg! Tjiho!! Kraam heejs på er!

Se fram emot

Vilken tur att man har något att se fram emot. Dagarna skulle vara ganska olidliga annars :/

På fredag kommer nog Elin och Lina och hälsar på :) Ska bli kul att ses igen, och få visa min lägenhet :P Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än men det löser sig nog! Sen blir det lugnt på lördan, och på söndag ska vi åka iväg!!! :D Ska bli skönt att få komma bort ett par dagar faktiskt! Är ju så mkt på jobbet nu så man är typ konstant stressad. Visst, jag lär ju jobba igen dom timmar jag förlorar på måndag men det går ganska fort när jag jobbar över varje dag. Ska ju inte vara ledig nånting under jul o nyår så tycker jag kan unna mig en ynka dag nu innan ;) Haha. Helgen efter är det julfest med jobbet, och det ser jag oxå fram emot. Ska bli skoj att se en julshow och käka julbord med alla trevliga arbetskamrater :) Sen är det ju jul, och det ser jag inte fram emot nå speciellt, eller jo att träffa familjen så. Va länge sen jag träffade Jimmy och Petronella (midsommar sist :/) och va ganska länge sen jag träffade Svea oxå. Så det ska bli mysigt att vi alla ska umgås! Men annars ser jag inte fram emot den helgen. Och nyår, blää! Händer ju aldrig nåt kul då! Får väl sitta här i Borlänge i min ensamhet och glo eller nåt. Haha. Sen ser jag fram emot några dagar i mitten av januari oxå! Så det händer lite här framöver iaf, skönt det! Ska försöka klämma in en "inflyttningsfest" i januari oxå! :P

Åh va dåligt less jag är just nu. Tog ett nytt jobb idag, och tro på fan att det är ett till "krångelhus", har inte jag haft tillräckligt med såna!? Iaf för ett tag nu framöver tycker jag ;) Haha. Det tar ju sin lilla tid när det är mkt special liksom och då blir man mer stressad o ja.. Nej återgå kanske! Kraam heejs!




Måndag igen..

Usch va jobbigt att det är måndag, igen. Tiden går lite väl fort på helgerna :/

Har haft en bra helg iaf. I fredags efter jobbet drog jag till Gävle och hem till Mange för att umgås lite med honom. Käkade pizza och kollade på Idol, sen började vi kolla på Avatar, men efter utröstningen i Idol orkade vi inte kolla klart. Så det blev en rätt tidig kväll. I lördags tog jag tolvbussen ut till Hedesunda för att fira Sture som fyller 65 år idag! Blev en mysig dag med god smörgåstårta (som mamma gjort såklart) och gott vin :) Kom i säng vid halv tolv, så det blev inge sent då heller. Igår åkte jag och mamma hit till Borlänge, va först in en sväng till mormor och hälsade på. Sen var vi och handlade lite, lite mer välfyllt i mitt kylskåp nu :P Sen blev det en lugn tevekväll bara. Hade svårt att sova inatt med. Men sånt är väl livet! Idag skulle jag ta bilen till jobbet (låter som jag är lat, jag vet) men det gjorde jag bara för att vi inte fått parkeringstillståndet till garaget än och har inte råd att betala parkering hela dan och jag har ändå gratis parkering på jobbet. Usch för att ha bil på vintern säger jag bara! Kom inte in i skiten så mamma fick komma ner och hjälpa till, och då såklart gick det bra att öppna sig, jäkla skitbil ;) Haha. Och så va det mkt trafik, alltså tog det nästan längre tid att köra hit än att gå. Men va bara för idag hoppas jag.

Nu är man åter på jobbet och ska kämpa på utan att somna sittandes. Kraam heejs!


Igår..

..va vi ju på studiebesök med jobbet, på Villa Paradiset. Det var roligt att se ett Fiskarhedenvillanhus som stod färdigt med inredning, dessutom är det byggt lite som ett "expriment" med solpaneler, solceller, ledlampor som kan blinka disco med ett knapptryck på mobilen osv! Det var häftigt ;) Hehe. Vi fick glögg o pepparkakor och sen ta en rundtur och kolla. Efter det åkte vi buss till restaurangen och satte oss till bords. Blev en supertrevlig kväll med god mat och dricka! :) Trivs jättebra med mina jobbarkompisar, pratade om allt möjligt! Blev dock en tidig kväll då vi alla skulle jobba ida, men det är ju julfest om ett par veckor, då blir det nog inte lika tidigt ;) Hehe.

Snart är det äntligen helg igen! Ska bli skönt!! Hoppas jag får sova lite, har ju sovit asdåligt hela veckan :/

Nej ska återgå igen! Kraam heejs på er!

Gaaah

Jag har kört fast med ett specialhus, igen! Är redigt trött på dom här nu! Det är fan det enda jag får nu för tiden, krångliga hus! Nån gång ibland är det bara kul att få ett hus med lite mer utmaning men inte hela tiden!! :/ Det tar sån frunktansvärd tid när man inte kommer nån vart! Måste ha hjälp av chefen men han är ute på vift, som han är ganska ofta. Har dessutom tre hus liggande som aldrig blir klara. Iofs så är ett av dom från igår, men ändå! Det är oxå drygt, när man inte får avsluta ett jobb liksom! Aja, ska väl sluta gnälla! Har ju ett jobb iaf, som jag stormtrivs på :) Vissa dagar är lite drygare än andra bara :P

Vill bara att klockan ska bli 15.45 nu! Då ska våran avdelning på "studiebesök" till Villa Paradiset. Ett Fiskarhedenvillanhus som är uppbyggt utav företaget och sponsorer (tror jag det var) här i Borlänge. Det ska bli kul att se ett utav husen vi ritar "irl" så att säga! Och efter det ska vi ut och käka middag och avtacka en konstruktör som slutade för en månad sen! Ska bli riktigt trevligt att göra nåt med jobbet och dessutom käka god mat :P Restaurangen heter Broken Dreams och deras meny var väldigt lik Church Street i Gävle, så det är nog ganska likt, hoppas jag ;) Mumsigt! Hehe.

Undrar hur livet skulle se ut utan musik!? Man kan ju inte leva utan! Dagarna på jobbet skulle vara rätt outhärdliga utan och musiken gör så att dagarna går rätt fort! :) Som igår efter att jag jobbat över, trodde inte jag skulle orka ta tag i alla måsten (disk, mat, dusch) men drog bara igång lite musik och körde på, och snabbt gick det oxå! Hade jag inte haft musiken hade det nog inte blivit nånting alls. Haha ;P Då är ju allt sånt där bara fööör tråkigt! Om man inte har sällskap såklart!

Aja, snart är det lunch och då är det inte många timmar kvar tills vi slutar! Dessutom är det snart helg! Skööönt! Kraam heejs!


Övertid

Ja så kommer mitt liv se ut de närmsta veckorna. Kommer nog bli en hel del övertid, då det ligger 66!! jobb i kö, hela 35!! av de jobben har kommit in den här veckan, vid lunc, säkert fler nu! För er säger det kanske inte så mkt, men det är apmkt jobb! Vi är 6 ½ som ska rita alla dom husen. Och vi har som policy att alla jobb ska påbörjas inom två veckor från det att dom kommer in, och det finns inte en suck att det kommer hållas. Min chef trodde inte ens att fyra veckor skulle vara tillräckligt, så vi kommer nog ha en del arga kunder, men det brukar tydligen, tyvärr, se ut såhär före jul då det sker en prishöjning 1a dec och alla kunder som gått och tvekat innan slår till strax före det sker! Det är ju nu man önskar att man egentligen hade, åtminstone, 4 armar så man kunde göra ett riktigt bra och snabbt jobb! Men tyvärr så har man ju inte det. Men ska kämpa så gott jag bara kan så dom blir nöjda med mig. Hehe :P Fast det är ju lite kul oxå, dagarna går fort, man får mer pengar, mer utmaningar OCH det går bra för företaget :)

Nog om det. Igår gjorde jag inte heller så mkt. Jag tog mig till Kupolen, fast det tog emot i 16 minusgrader :/ Kallt som satan! Lämnade iaf tillbaka en klänning, köpte en internetkabel och lite annat smått. Sen gick jag hem, gjorde mat, försökte pula med internet och sen kollade ja på tv. La mig tidigt igår oxå, somnade ganska fort, men sen var det kört, igen! Vaknade då o då och hade svårt att somna om :( Jag brukar ju kunna ha såna här perioder ibland men det va rätt länge sen nu, plus att det alltid brukar ligga nåt bakom den taskiga sömnen. Men nu vet jag inte vad det skulle kunna vara! Men men får hoppas att det blir bättre snart!!

Har jobbat över i en halvtimme, det märks inte. Men vill ändå hem! Är fruktansvärt trött just den här tiden, antagligen för att jag sover dåligt. Så jag skulle kunna gå och lägga mig typ sex på kvällarna men då vaknar man ju aptidigt istället och det vill jag inte!

Nej ska jobba på lite till så tiden går fortare ;) Kraam heejs!




RSS 2.0