Ramis

Ja då var fjällenresan till Ramundberget oxå över för i år. Åkte upp i onsdags efter jobbet, käkade o drack vin när vi kom fram vid nio på kvällen, la oss rätt tidigt då det hade varit en lång dag med jobb o sen 5 timmar i bilen. På torsdagen var vi uppe o käkade frukost före nio, dom andra drog ut i backarna medans jag och Elin var kvar i stugan och jobbade. Jag skulle egentligen ha åkt skidor men mådde inge bra, förkyld o antagligen vaknade jag med feber :/ Men jag fick typ 5 timmars jobb gjort så jag var nöjd ändå. Och det är inte varje dag man kan dricka cider o vin samtidigt som man jobbar ;) Haha. Vid tre/fyra kom dom andra tillbaka och vi bastade en stund, sen gjorde vi oss iordning innan vi gick ner på byn och käkade grillbuffé halv åtta, vid tio drog vi oss mot Rudolf där det skulle vara after ski. Det dracks en hel del, vi sjöng med och stojade o hade oss! :P Skitkul kväll! Vid halv ett gav jag o Elin upp och gick tillbaka till stugan, dom andra droppade in efter en timme.. På fredagen var vi sega men dock var vi uppe i god tid! Efter lunch stack dom andra iväg för skidåkning igen och jag fortsatte jobba. När dom kom tillbaka blev det en stund i bastun och så fick nån den knäppa idén att vi skulle svalka oss i snön så vi gick ut o slängde oss på den hårda blötsnön ;) Haha. Men nu har man ju provat det oxå! Sen efter bastun så käkade vi mat och chillade! I lördags var jag uppe halv sju för att käka frukost o städa, vid halv nio var vi på väg hem igen!

Kl 12.55 klev jag innanför dörren hemma och jädrar va skönt det var att komma hem! Borta bra men hemma bäst, alltid! Hehe. Sen blev det en tur med snabeldraken, dammtorkning, handling och sen lite jobb o slapp framför teven. Fick besök framåt sju, käkade o kollade sen på film! En lugn men mysig kväll! :) I söndags slappade jag mest hela dan, först solade ja en stund på balkongen (dock blåste det lite kallt) sen jobbade jag en stund o sen lagade jag mat. Så ja, det var min helg det! Nu ser jag fram emot kommande helg, det blir husgung med Alex från buggkursen o ev. några fler! =)

O det är fortf ett sånt tryck på jobbet! Så mkt övertid det bara går.. Undrar om vi nånsin kommer ur det här med mkt att göra, vi är nog lite för få på bygglovssidan just nu! :( Men men det löser sig väl!

Nä ska fortsätta jobba ett tag till innan jag drar mig hemåt! Hejpa!

Helgen som var..

..spenderades hos en kompis. Kom dit i fredags kväll, fick mat och drack lite vin och snackade i några timmar (va ett tag sen vi sågs nu), gick o la oss vid tolv. Upp tidigt på lördan o förbereda födelsedagsfesten, hjälpte till med smörgåstårtorna, sen tog jag en dusch o gjorde mig iordning i väntan på folk som skulle komma o fira. Blev en trevlig kväll med god mat, dricka och trevligt sällskap :) Alla andra drog vidare vid nio redan (dock kom dom redan vid fyra så hade varit full fart i några timmar redan ;P) men vi hade ingen lust att hänga på ut så vi stannade kvar och satt o snackade ytterligare några timmar innan vi slog på en film och efter det la oss o sov. Upp rätt tidigt igår med o käkade frukost o sen halv tolv gick tåget hem igen! Blev (faktiskt över förväntan ;)) en riktigt trevlig helg! :D Hihi.

På onsdag e.m drar ett gäng från jobbet upp till Ramundberget, känns väl sådär nu när vi har så mkt att göra på jobbet, men ska försöka slappna av lite. Blir nog så att jobbdatorn hänger med upp ändå! :P Haha. Blir nog iaf trevligt :)

Annars händer det inte så mkt, har inte kunnat tränat ordentligt heller då jag haft ont i halsen osv men ska försöka komma igång efter Ramis, hinner nog inte så mkt den här veckan! Hehe. Och till helgen ser det ut att bli lugnt eftersom vi kommer hem på dan/e.m på lördag!

Aja, nu ska ja kolla upp en grej till ett objekt jag håller på med! Hörs heej!



E-type

Ihelgen var jag hem till Gävle. Först hade vi en AW på jobbet, sportkommiten hade anordnat en kontorsolympiad med diverse grenar och en bordshockeyturnering. Var riktigt trevligt! Vid åtta drog jag till tågstation o tog tåget hem till Gävle, Daniel hämtade mig på station o så åkte vi hem till dom o vi myste i soffan en stund :) Sen la vi oss runt tolv. På lördagen sov jag ut, sen upp o käka frukost, gjorde oss iordning o sen åkte vi iväg till Skidstavallen för lite korvgrillning i solen! :) Jag o Hanna drog till systemet en sväng oxå! Va riktigt härligt väder ute, kunde va utan jacka o bara njuta :P haha. Sen åkte vi hem o började lite smått göra oss iordning inför kvällen. Strax före sex tog vi bussen ner på stan (typiskt nog kom det en störtskur när vi klev av bussen, men det var ju bara vatten som Hanna sa ;)) Hehe. Gick hem till Hannas kompis Anna, där fick vi supergod mat, drack vin, kollade melodifestivalen o där vann verkligen rätt låt!! Sen festade vi lite innan vi drog oss mot stan o Allstar, E-type var där och uppträdde och jääklar vilket drag det var!! Hade verkligen skitkul!! =) Käkade lite nattmat innan vi tog taxi hem! La oss vid tre. På söndagen vaknade jag rätt tidigt o kunde inte somna om. Drog hem vid tolv för jag var redigt trött efter kvällens äventyr! :P

I söndagskväll var jag iväg på buggkursen, finally, och det var lika skoj som vanligt! Jag o Alex kom överens om att vi måste ut o dansa mer, träna inför dansbandsveckan ;P Hehe.

O nu i veckan äre jobb jobb o åter jobb som gäller, ska väl försöka träna lite oxå! Ett gäng från jobbet åker till Ramundberget nästa vecka så ska vara ledig ett par dagar, måste försöka jobba in lite innan! Men det ska blir roligt, får se om jag kommer ha lust att prova åka mer skidor, känns inte direkt lockande nu när vädret är som det är! :P


Nä nu ska ja käka lite frukost o jobba vidare! Heeeejs!

Mars..

..är vi redan inne i! Helt sjukt vad tiden går fort!

Sen sist har det inte hänt så mycket. Var hem till mamma i Västerås ihelgen som var. På fredagen tog jag tåget till Fagersta, åkte bil med Sara till Västerås. Väl hos mamma fick vi mat, drack vin o gjorde oss iordning. Sen åkte vi ut till Skultuna på dans, MA o CL som spelade upp till dans! :) Vi hade det riktigt skoj!! Blev en del dans, snackade lite med banden, skrattade o hade oss. Vi stannade kvar efter dansen o "inspekterade" nerpackningen ;) Haha. Sen fick vi skjuts av snälla Anki hem. Kom hem till mamma efter två. Lördagen var jag död, sov till strax före elva, då mamma väckte mig o hade gjort frukost o grejer :P Sen slappade vi till skidskyttet och sen tog vi en sväng till Erikslund o kollade in lite shopping. Sen blev det mat o mer skidskytte och sen bestod kvällen av filmtittande! Ganska skönt faktiskt. Åkte hem på e.m i söndags och jag gjorde inte många handtag då jag kommit hem heller.

Sen har det varit mkt på jobbet! Igår flyttade jag ut från mitt gamla kontor och in i det nya, så nu sitter jag äntligen (efter 1 ½ år med delat kontor) ensam!! :D Skönt att man kan stänga ute allt ljud om man känner fört!

O så kom vintern igen oxå då! Men vi räknade ju med ett bakslag så är inte alls förvånad! Men förhoppningsvis ligger det inte kvar många dagar o så kanske våren kan komma på riktigt efter det :P

Nä nu ska jag springa! Hejpa!

RSS 2.0