Fredagkväll

Idag har vi haft seminarium i arkitekturkursen. Det gick väl sådär. Sa inte så mkt idag för att jag inte förstod så mkt jag läste ur boken igår, den var på danska och jag trodde jag skulle fatta mer än jag gjorde. Haha. Men men. Det är inget betygsgrundande så det är nog lugnt. Sen åkte jag med Anna och Sofie ner på stan, dom skulle käka lunch och jag skulle bara till systemet och kolla bokrean så vi gick åt varsitt håll. Jag hittade ingenting på bokrean på Bokia, va inga intressanta böcker alls. Sen gick jag och köpte en liten present till broder, handlade på systemet och sen gick jag hem. När jag kom hem somnade jag till en stund, vaknade när Mange skulle iväg och jobba. Då satte jag mig vid teven. Och blev sittandes där nästan hela kvällen. Va ut en sväng på en liiiten promenad, sen kollade jag på Let´s dance och nu efter det har jag tagit en dusch. Sitter nu och väntar på curlingen! Ska bli spännande att se om tjejerna kan försvara guldet från Turin för 4 år sen =) Det tror jag. Dom är nog riktigt laddade inför finalen mot Kanada! Vet dock inte om jag kommer orka sitta uppe till tre och kolla klart, för vi ska upp rätt tidigt imon! Det är det som är negativt med curling tycker jag. Att matchen tar så lång tid. 3 timmar spelar dom ungefär! Men men. Lite kan man kolla iaf :P Snart gäller det ;) Hihi! Håll tummarna för Sverige nu! 

Go Sverige!! :D Heddå!

Shopping

Igår gjorde jag och Maral labben. Det gick väl bra. Va osäker på om vi gjorde rätt men eftersom vi fått klartecken från våran lärare att vi kunde göra den så antog vi att det var riktigt. Va klar typ halv fyra. Gick hem och väntade på Manges föräldrar, åkte iväg till Ica Maxi vid halv fem och handlade en hel del :P Men det behövdes. Sen efter det var det teven och OS som gällde. Vilka killar vi har på skidor! Dom tog OS-guld i stafetten :) Riktigt roligt för dom! La mig rätt tidigt, va helt slut. Mådde ganska dåligt under dagen så tror det var lite därför! 

Sov som en stock fram tills klockan ringde kl sju. Ville inte gå upp, men låg kvar och snoozade till kl åtta :P Haha. Då fick jag se att hockeykillarna förlorat mot Slovakien i kvartsfinalen och att dom var utslagna! Blev inte nådigt irriterad. Vilket fiasko! Svårt att tänka sig att det gänget vann OS-guld för fyra år sen! Aja. Finns andra i det här OS som gjort riktigt bra ifrån sig! Iaf så gick jag till skolan och mötte upp Maral för att skriva klart labbrapporten. Till en början gick det inge bra, men sen när en av våra lärare hade klurat lite åt oss så gick det jättebra. Så nu får vi hoppas att det blir godkänt iaf! Vi tog en lunch på Kungsbäcksköket oxå, thaimat. Mums! Efter vi var klara gick jag hem och bytte om och gick ner på stan för att möta upp Sophie för en liten shoppingtur. Hittade en superfin tjocktröja och ett par 3/4 byxor på stadium :) Väldigt sällan jag hittar nåt och unnar mig själv. Vi var nog på stan någon timme, lika trevligt som alltid! =) När vi sagt hej då stötte jag ihop med Manges föräldrar, så vi stod och pratade en stund och dom visade att dom köpt en massa böcker, då kom jag på att jag helt glömt bort bokrean. Haha. Så då tänkte jag att Mange kunde göra mig sällskap, så gick till Waynes där han var med Stoffe, för att kolla om han kunde hänga på. Men Stoffe var så jäkla seg så jag gick själv istället. Hittade boken 1001 drinkar, en bok till mamma och en dassbok. Vet inte vem som ska få den än ;) Haha. Sen gick jag hem och har kikat på curlingdamernas semifinal och såklart vann dom den! Så då är det finalen imonnatt som gäller då :D Yeah! Får hålla tummarna stenhårt att dom spöar Kanada! Heja Sverige!

Nej nu ska jag nog käka nåt. Har inte ätit sen lunchen, eller jo en halv ask vindruvor :P Haha.

Hej svejs!!

Skolan

Nu sitter man i skolan och försöker skriva labbrapport. Har precis ätit lunch. Mamma kom förbi och hämtade kryssningsbiljetten och då hade hon en matlåda med sig till mig :P Hihi. Man har det bra! Supergott med fläskfilé i mangochutney :D Så nu är man mätt och belåten. Ska fortsätta alldeles strax. Har en liten paus för tillfället. Haha.

Blir kanske en sväng på gymmet efter skolan. Är jättetaggad och vill springa idag igen ;) Hehe. Så håll tummarna för att jag kommer iväg.

Nej nu ska vi fortsätta. Hej svejs!

Träning

Imorse var det att kliva upp före nio för att käka frukost. Sen drog jag till friskis kl tio för att möta Hanna och det blev lite gym. Intog löpbanden och gick med rätt hög hastighet i 20 min, sen blev jag sugen på att springa som jag har varit hur länge som helst. Hanna puschade på mig så jag började otroligt nog springa för första gången på löpbandet. Är ju en riktigt liten fegis när det gäller att springa/jogga på bandet för det känns som jag blir uttittad plus att det har känts som jag skulle springa som en stor tung elefant och dunsa för högt liksom. Men det gick superbra. Sprang dock inte så länge men det är en början iaf :P Fortsatte gå i ca tio min i rask takt sen blev det lite mage och rygg. Kändes som ett bra träningspass iaf. Ska dit imon igen, fast då blire nog framåt kvällen och då brukar det tyvärr va mkt folk men det lär väl lösa sig då ;) Haha. Vi är på gång med träningen iaf, och det känns skönt. Är liksom taggad inför den här terminen. Ska försöka komma i form för beach 2010! :D Haha.

Annars har det varit lugnt idag. Har varit kallt ute ida oxå. Nu får det liksom ge sig. Vill inte ha mer snö och vinter nu! :/ Jag trotsade iaf kylan och gick en till sväng ner på stan på eftermiddagen. Mamma bad mig hämta hennes kryssningsbiljett så såklart ställde man upp och gick iväg :P Efter det har det varit mkt OS-tittande. Just nu är det skidor stafett och snart börjar damernas curlingsmatch mot Kanada. Och den är ett Måste att titta på! Jag tror Sverige klarar det här jag ;) Hehe. Måste ju vara positiv.

Imorgon ska jag och Maral sitta och skriva på en labbrapport på en labb som vi inte ska utföra förrän på onsdag. Haha. Men vi kan skriva en hel del, vi kan liksom metod och utrustning och beräkningarna så det ska väl gå bra. Men det är inge roligt jobb att göra! Vill helst bara jobba med exjobbet nu i vår men tyvärr kan man icke göra det. Det är två kurser som ska genomföras och sen en del omtentor oxå :S Bläää! Fast jag får ju skylla mig själv!

Nej nu orkar jag inte skriva nå mer. Haha. Ska koncentrera mig på teven lite till innan jag ska sova, igen! Känns som man bara sover, äter, sover typ. Dagarna går så jäkla fort! Aja, Hej svejs på er!


Helgen över.. igen!

Satan så fort helgerna går alltså. I fredags var det skola på dan. Jag och Maral hade telefon"möte" med en lärare om labben som vi ska hinna utföra och skriva rapport på inom tre dagar :( Kommer bli kämpigt! Men det ska väl lösa sig oxå antar jag. Dumma lärare som tycker att kursen ska gå ut på labbar som man enbart själv ska komma på hur dom ska utföras osv! Inge populärt bland oss kan jag säga. Men men. Sen var jag bara hemma och slappa vid teven och så.

Igår va det riktigt skitväder ute! Bläää säger jag bara! Snön bara yrde och det var svinkallt ute. Sophie och jag hade tänkt dricka vin här hemma hos oss men hon kände sig lite hängig så då struntade vi i det då jag ville att hon skulle bli frisk ist! Så vi ska ta det snart ist! Skulle liksom vara helmysigt! :) Så det blev slappa i soffan hela dagen ist. Kollade på SATC-filmen, Hairspray, sen varva jag mellan OS, miljonlotteriet och Darins låt i melodifestivalen. Efter det var det Sveriges damer i en curlingmatch. Det gick inge vidare. En sten skar sig i tredje omgången så Ryssland fick hela tre poäng i den omgången och efter det gav nog tjejerna upp lite grann. Verkade så ialla fall. Men det gjorde inget att dom förlorade egentligen då Ryssland låg sist i tabellen. Inatt är det en ny match men tror inte jag kommer orka gå upp klockan fyra för att kolla på den. Ogilla att OS är i Kanada då dom ligger typ 9 timmar före oss och alla intressanta matcher är på natten :( Men man får kolla repriser osv ist :P Heja Sverige i curling och hockey imonbitti! :D

Idag har vi varit upp till Manges föräldrar. Vi fick mat och sen spelade vi lite Wii. Gick väl inge vidare, men det brukar det inte göra för mig i tevespel. Haha. Sen när vi kom hem kollade vi på Avatar som Mange tjatat om så länge. Förstår inte varför folk tycker den är superbra, den var duglig att kolla på liksom. Kommer nog inte kolla på den igen tror jag! ;) Haha. Nu sitter jag här och babblar och väntar på damernas skidskytte masstart. Håller tummarna för Helena idag. Det har ju inte gått så bra för henne nu i OS, stackarn. Så vi hoppas det går vägen ikväll och att hon får en medalj iaf!

Har träffat Maria oxå. Va evigheter sen vi sågs, november sist tror jag :/ Var hem till henne, och hon bakade snoddas och vi pratade ikapp en hel del. Va lika mysigt som förrut för det märks inte att det går så lång tid emellan faktiskt :) Myspys!

Nej en dusch kanske man ska hinna med innan starten? Haha. Hej svejs då så länge!


Jippi!

Igår va de lugnt. Va iväg till skolan för att prata med våran lärare i arkitektur om exjobbet. Behövde lite hjälp inför ett möte vi skulle ha idag. Sen efter det gick jag hem och tog det lugnt. Hade sån jäkla träningsvärk så det blev ingen träning :( Men har ju faktiskt tränat rätt bra dagarna innan :P Sen var det OS som gällde på teven. Heja curling-damerna! Vunnit alla tre matcherna! Wee, kanske försvarar OS-guldet ändå! ;P Blev iaf en tidig kväll då jag skulle upp tidigt ida. Orkade inte gå upp för att kolla hockey-premiären men det gjorde inget. Dom vann ju iaf. Haha. Fast annat hade vi inte räknat med mot ett lag som Tyskland!

Imorse gick jag upp sju :S Uffa. Va väääldigt länge sen jag gick uppe före åtta tror jag. Haha. Tvättade håret och satt vid datorn och laddade lite. Gick till station vid halv åtta. Mötte upp Maral och vi tog tåget till Borlänge för ett möte om exjobb med Fiskarhedenvillan. Vi båda två var extremt nervösa. Haha. Man vill ju liksom ge rätt intryck osv. Resan gick fort och väl framme i Borlänge skulle vi orientera oss ner till Fiskarheden, och det gick jättebra. Lätt att hitta faktiskt. Väl framme så fick vi träffa killen som är chef för bygglovsavdelningen. Vi satt och pratade i över en timme och det gick bra och det var intressant. Sen träffade vi killen som är teknisk chef där och pratade lite mer om de tekniska bitarna och sen berättade han om företaget. Sen när vi var klara bjöd han mig och Maral på lunch på ett thaimatställe. Jättesnällt och god mat var det oxå! Så nu är vi på gång! Och det ska bli skitkul! Precis det vi vill göra! :D Därav jippi!!!! Hihi! Så jäkla glad och nöjd över att jag fixade det här åt oss! ;)

Sen jag kom hem har jag legat slängd i soffan. Haha. Fryssen som en idiot och megatrött. Men men ibland lär man få slöa oxå. Haha. Och nu ska jag nog snart sova, är som sagt trött. Och imorgon har vi lektion så jag kan inte sova ut. Sen efter skolan blir det nog en sväng på gymmet och sen får vi se!


Hej på er!

Vill ha vår!

Åkte som sagt ut med Hanna, Daniel och Svea ut till mamma i lördags. Vi åt luch, fikade lite och myste :) Åkte hem framåt kvällen. Bestämde med Sophie att vi skulle gå och hälsa på Liza en sväng. Va där i några timmar och satt och pratade. Va länge sen vi alla tre sågs. Va trevligt! Blev en tidig kväll för Liza va lite trött. Gick hem klockan tio och satte mig vid teven i några timmar. Sen blev det sängen. Och sov ut på söndagen :) Elin kom vid ett, Mange jobbade, va ner på stan en sväng, spelade scene it och sen kom Gina och ställde upp sina saker. Hon hade en Mary Kayklass för mig, Elin, Lina och Maral. Va roligt, inget man gjort förut! Ska nog köpa satin hands, superbra grejer för torra händer :P Sen efter klassen var alla kvar en liten stund, sen blev jag själv och satt vid teven tills Mange kom hem halv nio. Då gjorde vi mat och satte oss och kollade på Beck- I stormens öga och myste hela kvällen! Va en lugn men mysig alla hjärtans dagkväll!

Sen igår gick jag upp tidigt för att träna med Hanna. Va på gymmet kl 10, blev mest kondition men oxå ben. Himla jobbigt men så jäkla skönt att träna! ;) Sen skulle jag varit till skolan men Maral hade tvättid så vi satt hemma och jobbade lite ist. Sen blev det bara tevekväll när Mange var hos sina föräldrar och hälsade på. La mig rätt tidigt. Gick även upp tidigt idag för att gå och träna halv tio med Mange, Hanna och Mikkis. Blev kondition, mage och lite bröst och axlar ida :P Ska dit imon igen, men har inte bestämt vad mer än kondition jag ska ta då ;) Haha. Har kollat lite på OS oxå. Men blir så less. Helena Jonsson som ledde världskuppen innan OS gör inte bra ifrån sig, så då orkar jag inte titta på skidskyttet. Charlotte Kalla missade jag men det är en riktigt duktig tjej som tog guld och nu Björn Ferry. Det jag är mest intresserad av är ju herrarnas hockey som börjar imon natt, och damerna curling som börjar om 20 min. Mest intresserad av det för att jag hoppas dom båda lagen kan försvara sina OS-guld från för 4 år sen! Helt underbart när man såg dom ta guld sist så vi hoppas att det blir så nu oxå!! :D Jag håller tummarna för alla andra svenskar oxå såklart!

Nu vill jag ha vår!!! Är så jävla less på vinter, snö och kyla nu! Idag hördes fågelkvitter, det var inte allt för kallt och det såg ut som snön börjar smälta! Kommer det mer snö nu så emigrerar fan jag! Haha. Skulle iaf vilja göra det men kommer nog inte göra det ändå ;)

Nej nu ska jag göra mig iordning och sen kolla lite på curlingen!

Godnatt på er!

Kväller

Idag har det varit lugnt. Va med Mange till Friskis när han skulle skaffa sitt årskort. Det krånglade en jäkla massa så vi blev ståendes där i en timme :S Men det löste sig tillslut och nu har han oxå träningskort! :P Så nu kan vi sätta igång på allvar! Sen efter det har det ätits mat och jag har haft en trevlig kväll med Elin. Vi har kollat på Let´s dance och Mamma Mia och till det har vi käkat morötter, gurka och paprika med dipp, muuums! Nu har Elin åkt hem och jag tänker göra kväller för att det blir en tidig morgon imon i och med att jag ska hänga på Daniel, Hanna och Svea ut till mamma och hälsa på! Va ett tag sen jag umgick med Svea så det var dags nu! Blir nog en mysig dag :)

Så god natt på er!


Träna

Idag var jag och Hanna och tränade! Blev mest kondition men det blev ändå ett tufft pass :P Så det var härligt faktiskt! Nu är vi igång liksom! Så vi hoppas på att vi kan få ihop det och träna tillsammans i början, det är värst att gå ensam då tycker jag. Haha. Men det går väl över! :P Fast iofs ska Mange oxå fixa kort där så det blir nog superbra i slutändan! Annars har det bara varit en sväng i skolan oxå. Jag och Maral satt och försökte klura ut hur vi ska göra en labb i byggnadsfysik, det gick väl inte allt för bra. Sen gick vi hem, och medans jag väntade på Hanna så vi kunde träna ringde jag om exjobbet. Och nu är det färdigt! *peppar peppar* Ska dit på möte nästa torsdag! :D Så nu är vi laddade på det oxå! Idag var alltså en bra dag! Efter träningen slappade jag bara i soffan, orkar inte göra så mkt mer. Har den senaste veckan haft nästan konstant huvudvärk :( Har äntligen börjat använda mina glasögon lite mer, får se om det hjälper och att det kanske är därför jag har fått huvudvärk helt plötsligt. För jag tror att synen har blivit ytterligare lite sämre :S Och det vill jag ju absolut inte. Får se när jag hur det ligger till när jag kollar synen igen i mars! Vi får hoppas att den inte blivit sämre.

Annars händer det inte så mkt. Är ganska lugnt. Finns vissa saker jag vill göra men som inte kommer bli av, tyvärr. Mkt för att man inte är gjord av pengar. Ligger redan lite back i kassan den här månaden :/ Har inte ens råd att hänga på till Sthlm imon och möbelmässan! Men det är smällar man får ta. Jag tror jag överlever :P

Nej nu ska jag nog snart sova, mitt huvud dunkar lite för mkt för att jag ska orka sitta och glo på en ljus datorskärm. Så god natt på er!


Nu så

Nu har man skaffat träningskort på Friskis och Svettis för en termin! :) Så nu jäklar ska vi ta tag i det här. Mange ska fixa sitt imon och det ska Hanna med. Så nu kommer man ha många att träna med plus att vi allihopa inte är så vältränade för tillfället. Så faktiskt är vi nog allihopa peppade till tuuusen! :D Haha! Håll tummarna att det kommer gå bra och att vi tränar flitigt nu! ;P Ska dit för första passet imon!

Annars har det inte hänt så mkt! Skolan idag för att påbörja en uppgift i byggnadsfysik. Vi kom nog på hur vi ska lösa uppgiften och det lät på läraren som vi va på rätt spår, så vi får hoppas att vi lyckas göra labben utan problem ;) Haha. Så länge vi gjort en lab och skrivit en rapport får man godkänt, bara man försöker liksom och det är ju precis det vi gör. Tror vi iaf! ;) *asg* Nej då. Och imon ska jag ringa om exjobb förhoppningsvis för sista gången. Blir ganska irriterad när en människa säger att den ska ringa upp antingen då lr då men inte gör det, då lär ju jag ringa upp och då känner jag mig übertjatig och DET gillar inte jag! :/ Men det måste göras för att vi ska få svar på om det blir nåt exjobb eller ej, om inte lär vi ju börja från noll igen! Så det är väldigt nödvändigt om inte annat! Så håll tummarna för att det blir ett exjobb imon oxå!

Jag är less på all den här j*vla snön nu. Det kommer bara mer och mer och det tycker då inte jag om. Hade hoppats på att det skulle gå mot vår nu, men ICKE! Nu kommer snön att ligga kvar ända till typ maj ist och det är väldigt deprimerande! Men vi kommer väl över det med. Det går ju dock mot sommaren iaf och inte mot vintern. Så det ska bli ljusare och varmare med tiden :P

Nej nu kanske man ska ta å lägga sig. Vet inte vad jag ska fördriva tiden med nu annars. Har inte ens en bok att läsa, kanske ska köpa nån snart! Hmm, nån som har nåt bra boktips?! Jag vet då inte vad jag ska läsa!

God natt på er!


Ännu en helg..

.. är till ända. Har varit en lugn helg iaf. I fredags hade jag och Mange lite myskväll. Kollade på film och slöade. Sen igår åkte vi ut till Valbo för att kika om ett par stövlar jag sett nere på stan fanns, men det gjorde dom ju inte såklart. Kom däremot hem med en bh. Är väldigt välbehövligt nu när man har ökat i storlek och alla gamla är för småa :P Haha. Vi åkte hem till Manges föräldrar och där blev vi bjudna på mat :) Sen blev vi kvar för att kolla på hockeymatchen, Brynäs vann! Efter det gick vi hem och jag la mig framför teven medans Mange satte sig och spelade. Så blev en riktigt slökväll igår oxå. Idag bestämde jag mig för att åka ut till mamma, har inte varit där sen runt jul nångång :/ Så det var verkligen dags nu, plus att jag fick ge henne klockan jag köpt åt henne. Blev lika glad som alltid! :D Va ju en supefin klocka hon fick av mig, som vanligt när jag köper klockor :P Haha. Har iaf haft det mysigt där ute. Pratat en massa, färgat hår, kollat skor, ätit supergod mat, pratat mera och kollat en sväng på teve innan jag åkte hem igen! Jag älskar min mamma! <3 Har det alltid bra där hos henne! När jag kom hem satte jag mig vid datorn och såklart "dumburken" (teven) och snart ska jag hoppa i säng. Börjar bli lite trött!

Imorgon blir det nog att kolla igenom och börja ordna med lite skoluppgifter. Och sen ska vi nog till friskis och svettis innan Mange ska iväg och jobba och kolla upp det där med träningskort. Så förhoppningsvis kan vi börja träna ordentligt i veckan! För nu måste vi göra nåt åt det här! Men det tar vi imon. Hehe.


God natt på er!

Ge mig!

Idag har vi haft seminarium i skolan. Det gick jättebra, har nog inte sagt så mkt på ett seminarium tidigare, för då har det alltid varit hela klassen på 20 personer men nu i arkitekturkursen är vi bara 8 st och det är superskönt! :) Sen gick jag och Maral ner på stan, köpte en väska först, och sen innan vi skulle gå hem skulle Maral in på Ur och Penn för att kolla om dom fått in ett armband hon väntat länge på. Det fanns så hon väntade på att få hjälp och då, dumt nog, kollade jag in klockorna. Och jag hittade en så jäkla snygg klocka. En stor rund vit med gulkant och bling bling. Jag blev superkär i den och då lära jag självklart ha den! :D Och det var inget att tveka på, det var ju rea så som sagt inget jag ens funderade över! Jag är ju ett riktigt klockfreak jag oxå! ;) Det som jag är beroende av och skulle kunna ha hur mkt som helst av är just klockor! :D Me like! Och nu har jag hittat en till klocka jag vill ha!

 
Ge mig! Nån snäll person där ute som har 600 över som dom inte vet vad dom ska göra av dom på? Då får ni gärna ge mig dom! Är helt nerkärad i den här oxå! Den finns i alla möjliga färger, så den röda är inte heller så dum. Tror nog jag ska unna mig en om ingen snäll själ är villig att ge mig pengar ;) Haha. Jag fyller ju faktiskt år snart *skratt* ;P



Nej nu är det väl snart dags för mat :) Händer inte nåt speciellt ihelgen heller. Blir nog fredagsmyyys ikväll och så får vi se vad det blir imon. Ha en bra fredagkväll!


Heddå!

Idag

Det har inte varit en allt för händelserik dag idag. Var till skolan på den enda föreläsningen på byggnadsteknik-kursen. Den var inte så givande så var endast där på förmiddagen. Efter lunchen satt jag, Maral, Anna och Helen och pratade i grupprummet, lite längre än det var tänkt :P Hehe. Men det var en trevlig pratstund! Sen satte vi oss och kollade igenom gamla tentor inför tentan vi fyra ska ha imonbitti. Och det borde gå bra, dom tentorna som är gjorda förut va inte så svåra ;) Men vi får se hur det blir.
Sen var jag och Maral in till våran arkitekturlärare för lite tips och ideér på exjobb. Och det var väldigt nödvändigt. Så imon då ska vi ta tag i det här och ringa runt lite överallt och försöka få ett exjobb, för nu börjar det bli stressigt :S Men det ska väl oxå lösa sig. Sen när jag kom hem pluggade jag lite, gjorde mat och sen kollade jag på tv. Och nu ska jag snart sova då jag ska upp tidigare än vanligt imon och inatt kunde jag inte sova men hoppas på det nu inatt :)

Så god natt (snart) på er :P


Heddå!


Disciplin

Jag har väldigt dålig självdisciplin! Den här terminen kommer vi bara ha schemalagda lektioner på fredagar, resten av veckan är det eget arbete som gäller. Jag tycker att det på ett sätt är mkt svårare. Visst vi slipper tentorna men då ska jobbet göras oxå. Vi ska göra en massa labbar utan någon som helst hjälp ifrån lärare. Vi ska själva komma på hur och vad som ska göras :S Och det tror jag kan bli vääldigt svårt. Jag jobbar med en klasskompis för vi är uppdelade i smågrupper och vi ska göra tre labbar under typ tre veckor och dessutom skriva en rapport på 5-10 sidor till varje labb. Och har man dålig självdisciplin som jag har kan det bli svårt att hinna med och göra det man ska. Plus att jag är jättedålig på byggnadsteknik, byggnadskonstruktion och byggnadsmaterial som är ämnena för labbarna :/

Sen ska det ju göras ett exjobb oxå, och där har vi inte ens kommit på nåt att göra. Har haft kontakt med några men inte fått något direkt svar! Och det är extremt jobbigt att inte veta. För får man inte tag i nåt exjobb nu får man ingen examen och utan examen får man inget jobb. Tror det kommer bli svårt att komma tillbaka och göra exjobbet sen. Men våran lärare i arkitektur är väldigt hjälpsam ändå och vill att vi ska hitta nåt, men som sagt det är svårt speciellt när man är så jäkla blyg som jag är och helst inte vill ringa till folk. Skriver hellre sms eller som nu mail. Men förhoppningsvis löser sig det oxå. Men oavsett vad vi får så kommer det ta upp otroligt mkt tid nu under våren, fast det är det kanske värt det om det kan leda till jobb lr så.

Så det där med självdisciplinen menade jag att när jag har lediga dagar som den här måste jag plugga mer än vad jag gör. För om jag inte börjar med det kommer nog den här terminen bli jobbig. Haha. Men jag ska försöka iaf!

Idag har varit en slödag. Har dock varit ute på en promenad, orkade inte med spinning så det fck bli en sån istället :P Har sagt upp mitt träningskort på sats oxå, ska nog börja på friskis med Mange istället :) Då kanske vi kan masa oss dit tillsammans och förhoppningsvis gå ner i vikt igen! ;) Hehe.


Nej nu ska jag glo lite på teve innan jag ska sova. Ska till skolan imon på den enda föreläsningen vi ska ha på byggtekniken.

Heddå!

Tack!

Får börja det här inlägget med att tacka Sophie så himla mkt för den nya bloggdesignen! :D Blev ju mkt bättre än det jag hade innan! Och så lovade jag att uppdatera mera, helst varje dag :P Så jag ska försöka med det. Men förvänta er inte allt för mkt ;) Haha.

Nu är iaf, äntligen, min "hemtenta" i byggnaden som system klar. Vi får hoppas att det blir godkänt åtminstone. Orkade inte engagera mig i att svara på huvudfrågorna så noga, men det är gjort iaf.

Idag har jag som sagt avslutat "hemtentan" och sen stod det städning på schemat. Efter det gjorde vi mat och sen kom Sophie hit för att få hjälp av Mange att fixa lite med hennes dator. Och då började hon fixa med min design :) Det var trevligt att hon tittade förbi en sväng. Hon gick alldeles nyss och nu ska jag kika på teve innan jag ska sova.

Sen har jag lite ångest inför framtiden. Om jag nu inte kan få jobb, ska jag fortsätta plugga eller inte?! På ett sätt vill jag det men på ett sätt inte. Om jag är skoltrött nu, vad kommer jag då inte vara om jag direkt börjar på en till utbildning? Kommer jag ens klara av att avsluta den då? Ja det är en massa frågor som snurrar i mitt huvud. För jag klarar mig inte direkt utan pengar. Jag lär i vilket fall fundera ut nåt bra. Vill att allt ska lösa sig till det bättre, och jag vill gärna ha ett jobb där jag trivs och få göra det jag brinner för. Och just nu brinner jag inte för det jag läser, så det är ett litet problem. Men som sagt, lär lista ut hur jag ska göra! Tänk om man bara kunde spola tillbaka tiden så jag kunde välja rätt utbildning från början ist för att ha gått tre år på en utbildning jag inte vet om jag kommer ha nån nytta av. Svårt är det iaf!


Så, nu har jag uppdaterat igen, hoppas det duger ;) Hehe. Kanske uppdaterar imon igen!


Heddå


RSS 2.0