Helt fast här med!



Och jag som avskyr Robbie Williams egentligen, men den här är ju bra! ;) Haha.

zzz

Är lika jävla trött ida! :/ Somnade nog till vid tolv men vaknade tjugo i ett, sen var man som en ål i sängen, bara vred och vände mig. Somnade ju om tillslut men vaknade med ett ryck 04.04 och då var det "kört" igen. Skitsvårt att somna om, gjorde det iaf. Klockan ringde halv sju men jag tryckte på snooze hela tiden och tydligen kan man bara göra det i en timme, för vaknade tio i åtta och uootäckte att jag sovit över såklart. Kom en kvart senare än jag räknat med, fast det gör inget då vi har flex till nio egentligen. Men ändå jobbigt! :S Blää! Hoppas jag får sova inatt!

Igår gjorde jag inte ett dugg vettigt, orkade inte ens göra mat och matlåda, till idag tog en jag fryste in förra veckan istället :P Haha. Va ju så trött så jag låg på soffan och degade. Fast nog var det skönt allt! Idag blir det nog en tur till Kupolen efter jobbet, måste lämna tillbaka en klänning jag köpte i lördags, och sen måste jag handla lite andra saker. Fast jag har ingen lust med det alls! Vill bara hem och slappa. Kan det vara en förkylning på g kanske?! Men nej tack! Har ingen lust med att bli sjuk nu!

Är lite svårstartad ida känner jag :( Men kommer väl igång kanske. Dagen igår gick såå fort, kan dagen idag oxå göra det? ;) Kraam heejs på er!

Usch..

.. för den här måndagen! :/ Har inte sovit mkt inatt, typ 4½ timme fick jag sova. Somnade närmare kl två och sen vaknat av och till hela tiden. Fy sjutton, hur ska jag klara den här dagen!! Aja..

Helgen har iaf varit underbart mysig och har haft det jätteroligt! :D I fredags va det god mat och idolmys som gällde! Jay är ju kung! :P Sen i lördags sov vi tills vi vaknade, till runt tio nån gång och åh va skönt att äntligen sova ut! Efter det åt vi frukost och gjorde oss iordning. Sen begav vi oss till Kupolen för en dag med shopping. Vi strosade runt i typ alla butiker utan stress, fast det var smockat med folk. Satte oss inne på Matpalatset och åt en sen lunch. Sen köpte jag en svart klänning och Hanna ett par skor, handlade lite gott på Ica och efter det gick vi hem till mig. Vi färgade håret på Hanna, gjorde oss klara ganska tidigt så vi hade det gjort, sen korkade vi upp vinet och drog på bra musik, tog en paus i musiken och kollade på Så mycket bättre :) Sen mer bra musik och vin och framåt halv ett kom vi på att vi kanske skulle dra oss ut på krogen, gick till Bolanche (tror jag det heter), såg lite dött ut så frågade vakterna om det va mkt folk, ja sa ju dom såklart och ja vi gick in. Klockan va ju ganska mkt men vi ville kolla in stället när vi ändå va där. Va inte alls så mkt folk och inte världens bästa musik spelades. Men vi tog ett varsitt glas vin och dansade lite, sen gick vi hem före två. Haha. Blev en kort vistelse ute men vi såg hur det såg ut iaf ;) Sen hem och försökte äta nattmacka men gick inte så bra för mig, mådde inte alls bra :/ Somnade runt tre. Vaknade såklart tidigt igår! Myste lite innan jag följde med Hanna till tåget kl tolv! -Hanna: Tack igen för en supermysig helg!!! :D Hoppas det kan bli fler gånger!! <3

Sen blev det bara soffhäng för mig, va ju lite smått bakis! Kollade på bra filmer och la mig rätt tidigt men ja sen vet ni hur det gick!

Nu sitter man på jobbet å är skittrött, men hoppas jag håller mig vaken iaf! Kraam heejs!

Party!

Nu är det party som gäller för mig och bästa Hanna! Har gjort oss fina och nu sitter vi och taggar med bra musik och gott vin!!! :D Åh va bra jag har det!! :P

Kraam heejs! Hoppas ni har en bra lördag!

Idolmys

Jag och Hanna sitter och kollar på idol, säger bara JAAAY =) Åh va bra han är!! :D Hehe. Vi har ätit god mat, helstekt fläskfilé och klyftpotatis, muuums! Och så dricker vi vin! Gott det serrni :P

Imorgon blir det shopping, god mat och sen utgång!! ;) Niiice! Hehe!

Kraam heejs på er!

Äntligen fredag

Ja så va fredagen här då! Och det är så skönt! Dagen har varit vidrigt seg idag :/ Men så är det ju när man ser fram emot nånting. Men nu är det bara två timmar kvar nu tills jag ska möta Hanna på tågstationen :) Jippi! Får vi se vad vi hittar på. Blir antagligen så att vi lagar mat och kollar på idol ikväll och sen imorgon blir det nog lite shopping, käka nåt gott igen, dricka vin och sen blir det nog en vända på stan :P Hihi. Ska bli kul och mysigt iaf! Inte allt för ofta jag och Hanna träffas och gör nånting ensamma, oftast är ju lillfisen Svea med. Fast det är ju minst lika mysigt det med men det blir inte på samma sätt liksom!

Nej, om man kanske ska ta och leta reda på en köksritare så man blir klar med dagens andra hus ;)
Kraam heejs på er!

Torsdag..

..finally! Bara en arbetsdag kvar sen är det helg! Weho! Haha. Ska bli en superkul helg som jag längtat efter i snart två månader ;) Vi ska nog ut och checka Borlänges uteliv på lördag, så jag hoppas att det är mkt folk ute, då det är lönehelg, och att det inte bara är yngre som går ut här :P Haha.

Igår gjorde jag inte många handtag när jag kom hem, fastnade på fb (beroende som man är ;P) och efter det la jag mig bara i soffan och slappade. Orkade inte ens göra mat till matlådan, så idag har det blivit två yoghurt till frunch. Haha. Den här veckan har varit lite konstig ändå, sovit sjukt dåligt och ätit dåligt oxå. Inte haft så mkt aptit liksom. Men det vänder väl får vi hoppas!

Idag när jag kommer hem lär jag städa undan det sista men sen så är jag redo för besök. Och efter det blir det (om jag känner mig själv rätt) en tevekväll igen. Finns iofs inte så mkt annat att göra. Om jag hade fått mitt internet hade jag åtmionstone kunnat fixa med bilder och beställa. Va sjukt länge sen nu så det behövs, men internet har tagit och tar sjuukt lång tid! Blir lite less. Blir liksom inte billigt att sitta med ett kontantkortsbredband. Men det är bara att gilla läget, som vanligt! Håller tummarna iaf, det kan ju hinna kopplas in imon ;) Fast det tror jag inte så mkt på!

Annars då, jo livet flyter på. Vardagarna ser nästan exakt likadana ut, men det är inget ovanligt. Känns som jag börjat få lite ångesttankar bara, men det släpper nog det med får vi hoppas. För det är inte så himla roligt. Kan bara tänka mig hur det är att leva med riktig ångest dag ut och dag in. Aja. Allt blir nog bra så småningom!

Nu ska jag jobba på ett par timmar till, sen ska jag gå hem! Åh så skönt! Har varit en seg dag idag! Kraam heejs!

Jaaay!



Han är ju bara såå bra! =)

[..]

Ja, då är det snart första advent. Vadå deprimerande?! Men med den här takten är snart jul o nyår förbi iaf. Och DET gillar jag! :) Hehe. Less på allt som har med kyla och nederbörd att göra, och att det dessutom nästan blåser storm ute gör inte det hela bättre :/ Jag är inte gjord ALLS för det svenska vinterhalvåret. Fatta om man bodde i typ Västindien eller nåt, fatta vad nice ;P Haha. När jag blir äldre då ska jag ha en lägenhet i något varmt land så man kan åka när man vill! :D

Halva jobbveckan har nu gått, men det känns som en evighet till helgen. Så man får försöka hålla sig ordentligt sysselsatt på jobbet. Ihelgen vill jag ha en ordentlig sovmorgon. Va extremt länge sen nu och det kan behövas! Har varit trött som en örn i över en vecka nu, och inte är det kul inte. Man orkar inte vara lika social liksom!

Och ihelgen ska jag dricka vin! Det var oxå väldigt länge sen. Och det är ju så gott med vin :) Hanna och jag pratade om att vi ska gå ut på lördag, så ska luska lite med folket här på jobbet om vart man kan gå nånstans! Det är ju liksom inte lätt att veta i en ny stad. Men kul ska det bli iaf!

Nej, dags att ta tag i jobbet igen då! Kraam heejs!

Fast!

Jag är helt fast i Jay Smiths version av Madonnas Like a prayer från Idol i fredags! Åh den är så bra! Ryser hela jag när jag hör den!! :) Om inte han går till final är det konstigt tycker jag! Han har aldrig varit dålig! Aja, nog om det.

Igår tog jag mig i kragen och bar ner en massa kartonger, blev två kvar men dom är svintunga så måste ta en åt gången så sparade dom till idag :P Haha. Men nu är det fan snart ordning i min lägenhet! :) Så det är skönt! Äntligen kan man kalla det ett hem och inte en oreda ;) Hehe. Annars händer det inte så mkt, jobbar, jobbar och åter jobbar. Men det är ju kul, och sen när lönen kommer så blir man lite extra glad ;D

Ikväll är det, äntligen, tvättstugan som gäller! Jag vet att jag är knäpp som ens säger så. Men från början visste jag inte vart tvättstugan låg, och när jag väl hittade den så var det dåligt med tider så nu är det ju några veckor sen jag tvättade :/ Och det behövs verkligen! Ska bli skönt när och om jag får tag på en rätt billig toppmatad tvättmaskin. Då slipper man springa i tvättstugan, vilket jag skulle njuta av! Haha. Tycker inte om att vara nere i en rätt mörk källare, ensam. Men sånt är ju livet när man bor själv!

Åh vad jag längtar till helgen! Bästa Hanna ska ju komma hit och hälsa på mig, heela helgen! Och vad vi ska mysa, äta gott och dricka vin! Lovely! <3

Nej nu ska jag jobba en stund till innan det är dags för lunch! Kraam heejs!

Jaa..

..då var den helgen oxå slut och nu sitter man på jobbet och kämpar mot tröttheten :/ Sov rätt dåligt inatt fast jag var trött som en örn igårkvälll. Men sånt är livet. Tänkte ta sovmorgon först, så jag ställde om klockan och försökte somna om, men tror ni det gick?! Nej! Så det var ju bara att kliva upp tidigt iaf.

Helgen gick lite väl fort enligt mig, men hade ju dock fullt upp, så det kanske inte var så konstigt. Fredag- fika med Elin och sen bio med Mange, lördag- städa och filmkväll och igår ställde mamma och Sture upp och följde med mig först till Ikea, där jag äntligen hittade ett skåp, sen blev det en hatthylla, ett skoställ och lite smått o gott. Sen åkte vi upp till Siba och köpte en dammsugare. Efter det begav vi oss till Borlänge. Väl här så åkte vi in på Ica Maxi och handlade lite. Sen åkte vi till Kupolen och käkade mat. Efter det åkte vi till lägenheten och satte ihop skåpet och satte upp hatthyllan. Efter det fikade vi lite och sen åkte dom hem och jag fixade lite till, sen blev det soffhäng hela kvällen! Så nu är det liite mer ordning iaf. Ska bara ta ner dom sista kartongerna. Men sen så :)

Nej ska väl ta tag i jobbet igen, men idag är man lite svårstartad, tyvärr! Kraam heejs!


Lördagkväll

Igår var jag ju på bio med Mange. Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Och den var bra!! :) Synd bara att mkt tas bort från böckerna men det blir ju så i alla filmer, samma med Twilight-filmerna. Är ändå nöjd med hur dom framställer filmerna! ;)

Idag har det varit full rulle, var på banken halv elva imorse och elva var jag hos tandläkaren, ett åkte jag till stan och städade i lägenheten. Följde med Mange hem efter fem. Och sen dess typ halvsovit och kollat på hockey en period. Men gav upp då Brynäs suuuger, så satte mig här en sväng och ska nu snart kolla på tv, på Så mycket bättre!! Bra program det där :P

Imorgon ska mamma och Sture följa med mig på Ikea, Elgiganten osv och sen skjutsa mig tillbaka till Borlänge, så jag får hem lite saker! :) Jättesnällt! Behöver verkligen handla lite saker som jag inte kan få hem annars.

Nej nu ska jag slänga mig framför teven! Hoppas ni har en bra lördagkväll!
Kraam heejs!


Nu

tänker jag ta helg! Ska hem till lägenheten en snabbis och hämta väskan och sen tar jag tåget till Gävle. Då ska jag gå en snabbis på stan åt min kära mamma, och sen ska jag till lägenheten och börja städa lite smått. Sen om 6 timmar sitter vi på bion! :) Hihi.

Nej, gå hem var det sagt ;) Kraam heejs!

Trevligt

Efter jobbet gick jag direkt till Kupolen och mötte upp Linda, som varit på högskolan och jobbat. Då passade vi på att shoppa lite (blev lite dyrt men det var såå värt det ;P hehe), sen satte vi oss och käkade och pratade ikapp en massa! Det var supermysigt!! :D Va länge sen vi träffades så det fanns en del att prata om! ;) Hon flyttar ju hem i januari så då kan vi ses mycket mer! :) Hihi. Riktigt trevligt var det iaf! Hon skulle ta tåget till Gävle strax efter sex så då gick jag hem. Sen dess har jag bara slappat. Idag har jag varit vidrigt trött, så det blir nog en tidig kväll ikväll! Imon är det bio! Wee! ;D Hehe.

Nej nu ska jag kolla vidare på halv åtta hos mig! Kraam heejs!

....

Idag är jag halvdöd. Är supertrött. Önskar att jag fick tillbringa den här dagen i sängen och sooova. Skulle behövas just nu! Kommer inte få sova ut ihelgen heller. Är massa annat som ska göras då! Gaah! Har inte sovit ordentligt på flera veckor nu :/ Men sånt är livet. När vi städat ur gamla lägenheten och jag inte har en massa måsten på helgerna får jag nog sova. Haha.

Igår hände inte mkt, förutom att jag fick reda på (om inget händer, att vi börjar sälja dåligt med hus) att jag kommer bli fast anställd, antagligen i februari som det är sagt från början!!!! :D :D Är så jäklans glad! Behöver inte oroa mig och börja kolla nya jobb!! Är en fantastisk känsla!! Underbart att veta att man får fortsätta jobba på ett ställe man trivs oxå! Jippi!! Som sagt, börjar budgeten gå åt pipan, kommer det inte bli nån anställning men eftersom dom sålt hus under hela tiden ekonomin har varit dålig tror ingen att det kommer bli så nu heller. Men det är det enda som kan "sätta käppar i hjulet" för mig. Hehe. Fick dessutom ett besked som kommer hjälpa min lillebror och det känns oxå skönt!

Snart är det helg! Kan knappt bärga mig tills imon! Haha ;) Ser även fram emot helgen efter, då kommer bästaste Hanna till mig och hälsar på, heela helgen! Vi ska mysa, dricka vin och äta god mat! :) Ska bli jätteroligt! Så det är en del att se fram emot just nu. Annars skulle dagarna vara ganska olidliga!

Nej nu ska jag jobba på så dagen går fort! Kraam heejs!


Redan onsdag

Ja veckorna går nog rätt fort iaf. Och det är underbart skönt tycker jag! Inte har det hänt nåt spec dom senaste dagarna heller. Har bara jobbat och sen kommit hem till en halvt stökig lägenhet, lagat mat och sen ja, kollat på tv. Haha. I veckorna är det rätt lugnt för min del. Ska försöka ta tag i träningen så jag har nåt mer att göra på fritiden :P

Åh va jag längtar tills på fredag! Har sett fram emot den dagen i ett o ett halvt år nu! ;) Haha. Och nu är det dags! Ni som känner mig vet vilken nörd jag är, haha :P Det är ju Harry Potter och dödsrelikerna del 1 som har premiär! Eller den har premiär idag men jag kan ju inte gå idag. Så det ser jag fram emot! Men sen resten av helgen vette sjutton, ska till tandläkaren och sen städa ur gamla lägenheten! Inte allt för roligt, men måste göras liksom.

Annars då, jo less på vintern, redan! Kallt o jäkligt! Skulle man kunna så skulle ju en utlandssemester sitta riktigt fint! Men kan ju tyvärr inte ta ledigt, redan, så pass länge! Men kanske blir en vecka i vår med mamma! :) Vi får se vad som händer!

Nej nu ska jag jobba vidare med ett till krångelhus! Kraam o heejs på er!


Måndag..

.. igen! Otroligt vad helgerna går fort! :/ Tycker veckorna kan gå lika fort. Ihelgen som var gjorde jag inte så mkt, va hemma i fredas och myste för mig själv till idol. Sen i lördags drog jag som sagt till Gävle för att rensa ur lägenheten. Så nu är allt skräp bortplockat och det som är kvar är Manges grejer, så till helgen ska vi äntligen städa ur den och sen är vi färdiga! Ska ändå bli skönt att få det gjort, så slipper man stressa över det nå mer! Sen på kvällen ville jag käka på Cheers för det var länge sen nu, så Mange var snäll och följde med och efter det blev det teve hos hans föräldrar (hade ju ingen teve i lägenheten, haha). Trevligt var det iaf! Skönt att vi kan umgås lika bra som förr :) Igår åkte jag hem redan klockan tolv, fanns liksom inget att göra. Så blev en väldigt slapp dag igår.. Men det behövdes tror jag, Har varit väldigt trött nu ett tag.

Och nu sitter man på jobbet igen! Lite segstartad ida bara :/ Men kommer väl igång tillslut. Hehe ;P
Nu har jag fått en ny design, som ni ser! Tusen tack bästa Sophie för all hjälp, supernöjd! :)

Nej ska väl ta mig i kragen och köra igång nu så dagen går fort :P

Kraam heejs!


Gävle

Ja då var man i Gävle igen då! Ska rensa ur lägenheten, åka till återvinningen med en massa skräp osv. Det är ju bara två veckor kvar, sen ska den här lägenheten vara tom och nycklarna ska ha lämnats in! :/ Det känns lite sorgligt, tycker om den här lägenheten, mer än man anar! Men tyvärr blev det ju såhär, och allt sker väl av en anledning :P Haha.

Så nu inväntar jag Mange och hans pappa. Och senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ut och käka och sen en film på det. Vi får se! Imorgon hoppas jag på att hinna träffa bästa Svea-Maria, Hanna och Daniel en sväng innan det är dags att åka hem till Borlänge igen (känns konstigt att säga hem om Borlänge btw).

Nej nu kom Mange. Skriver snart igen!

Kraam heejs!


Nytt

Nu är en ny header och bloggdesign på gång! Får hjälp av underbara Sophie! :) Tack snälla! Kommer nog bli superbra! :D Hihi!

Sitter på jobbet för sista dan den här veckan. Har ingen lust alls att jobba ida bara :/ Sovit dåligt och drömt mardrömmar! Men jag genomlider nog den här dagen oxå :P Sen ska jag kanske orka ta mig till kupolen, och efter det mysa i soffan till idol eller nåt! Imorgon drar jag till Gävle igen, ska rensa ur gamla lägenheten och sen får vi se vad jag hittar på! :) Blir nog kvar tills på söndag iaf!

Nej kanske ska gå och hämta ett nytt jobb nu, göra lite nytta ida ;)

Kraam, heejs!

Jobbet

Sitter på jobbet och kämpar på. Blir deprimerad av att titta ut genom kontorsfönstret och se all snö som kommit under natten :/ Men bor man i Sverige måste man ju tyvärr stå ut med vinterhalvåret!

Igår var jag produktiv, fick bort ytterligare 3 kartonger (dagen innan fick jag bort 5 st när jag fixade garderoberna :P) så det känns skönt. Har några få kvar men dom kan jag ändå inte göra så mkt med förrän jag får tag i ett skåp. Blir bra det där när jag väl kommit iordning. Det är dock lite konstigt att bo i en helt ny stad men det vänjer man sig vid fort antar jag. Får vi se om jag kommer trivas!

Vill börja träna oxå, så ska ta tag i det så fort jag kommit underfund med vart allt ligger osv :P Det är inte så lätt i början, är bara så glad över att bo i centrum så man har rätt nära till allt! Annars skulle jag blivit tokig. Haha ;)

Nej nu ska jag fortsätta jobba. Kram heejs!


Skit oxå!

Jag som nästan hoppades på att det inte skulle bli nån snö i år! Och där sket sig den förhoppningen :/ Åh vad jag inte vill ha vinter! Vill ha sommar och varmt igen!! Tror nog jag är den som hatar vinter och snö mest av alla, vill emigrera från detta land! Men måste nog spara ihop lite pengar först, och det ska jag fan i mg försöka göra!

Aja nu har jag fått gnälla av mig lite, nu är det dags för mat! Ska fixa headern oxå!

Kram heejs!

Det var

sjuukt länge sen jag uppdaterade nu! Men nu när jag flyttat lovar jag att jag ska uppdatera oftare. Ska bara fixa designen men sen så :P Så håll utkik ett tag till! =)


RSS 2.0