Soool!

Underbart att solen lyser för tredje dagen i rad! :) Lite synd att man lär sitta inne på jobbet bara. Men ja, man blir ju åtminstone piggare när solen tittar fram!

Vad den här veckan kommer gå sakta! O jag har inga planer alls för helgen! Jag vill göra nåt, men vet inte vad! Har ingen lust att bara sitta hemma i lägenheten och glo helt ensam! :/ En roadtrip skulle vara trevlig men vart och med vem är frågan ;) Haha. Jaja, får se vad som händer!

Nej nu ger jag upp, kommer inte på nåt att skriva just nu ;P Kraam från mig!

20110627

Ja då var midsommar över för den här gången då! Och jäklar va fort helgen gick! Men åh vilken grym midsommarhelg jag haft! :D Jag har njutit av varje minut!

Åkte ju till Gävle i torsdags och myste med Hanna, Daniel och Svea. Vi tog ett glas vin och umgicks! Sen i fredags drog dom redan på f.m och jag gjorde mig iordning och sen väntade jag vara på att åka ut till Åbyggeby. Tog en buss vid fyra. Väl där så grillade vi supergott kött och hade det trevligt! Sen kom det mer folk lite senare på kvällningen och då körde vi lite lekar och efter det umgicks vi. Kom hem till Hanna och Daniel, där jag skulle sova, vid tretiden. Hade en trevlig men ändå rätt lugn kväll! :)

I lördags vaknade jag tidigare än jag räknat med, tog en dusch direkt för att piggna till och ville dessutom känna mig som ny :P Tog bussen vid tre ut till Valbo, såklart började det regna då. Linda mötte mig vid bussen och vi gick i regnet hem till dom. Väl där tog vi en cider och Richard var grym, han gjorde iordning grillen, potatisen och sen grillade han. Vi käkade och drack vin! Efter det gjorde vi oss färdiga och sen hann vi bara dricka lite till innan vi lära åka. Vi åkte till Lövstabruk utanför Tierp på dans till Micke Ahlgrens! Trodde att vi kom lite sent, men vi var t.om tidiga ;P Haha. Och gaah vilken rolig kväll vi hade!!! :D :) =) Dansade nästan hela tiden, hoppade endast 4 låtar för att gå på toa och dricka vatten! ;) Och i pausen gick vi in på discot och dansade där istället. Hehe. Så det var håll-i-gång hela tiden! Man var ju lite trött när dansen var slut halv två, skickade sms att Richard skulle åka och sen så väntade vi på honom. Pratade lite med bandet, såklart! Och sen dök Richard upp halv tre. Då åkte vi först förbi Max i Gävle för att få i oss nå mat, var vrålhungrig och sen hem! Klockan var 4 när jag la huvudet på kudden! Vaknade igår med ont i fötterna, massa blåsor och skavsår! Men det var fan värt det, för vi har ju så himla kul när vi är på dans! :P (Men det blir nog tygskor hädanefter. Haha) Åkte förbi Hanna och Daniel och hejade på dom och Jimmy och Petro och hämtade nya kameran innan jag satte mig på tåget hem. Dogade av lite i soffan på kvällen och la mig tidigt så jag ska orka jobba hela veckan!

Det var iaf en av dom bästa midsomrar jag haft på länge och jag ser fram emot resten av den här sommaren! Kommer nog bli en hel del roligheter! :) Nej nu ska jag fortsätta jobba! Kraam från en sliten Alex!

Midsommar!

Ja, imorgon är det midsommar! Har svårt att fatta att det redan är midsommar egentligen! Tiden har ju gått sjukt fort! Har iofs sett fram emot det för då vet man att sommaren har börjat på riktigt! :) Och ååå vad jag älskar sommaren! Sol, värme, bad, uteserveringar, inga tjocka dryga kläder och det bästa för i år, semester!! :D Hehe. Vill aldrig att det ska ta slut på sommaren! O nu har vi ju haft dåligt väder ett tag igen, men man kan ju iaf hoppas att den härliga solen och värmen kommer tillbaka! :P

Åker till Gävle om drygt två timmar, ska ut till Hille och mysa med Hanna, Daniel och Svea! :) Sen imorgon blir det lugnt på dan, ska göra mig iordning typ o sen drar jag till Åbyggeby på fest! Ska bli väldans trevligt! På lördag, midsommardan, ska jag träffa Linda och Richard och vi ska grilla och möjligen festa lite, sen drar vi på roligheter! ;) Hehe. Blir nog en bra helg, hoppas vi slipper massa regn!

Nej nu ska jag ta en fikapaus och sen jobba en dryg halvtimme o sen drar jag! :) Kraam från mig och ha en grym midsommar!!

Gaah!

Huvudvärk för tredje jäkla dagen i rad! Varför släpper den inte?! :/ Kanske har att göra med att luften är asdålig här på jobbet. Det känns som om luften står still! :S Jag har tagit åt mig att vara skyddsombud (vet inte vad som flög i mig men VD:n blev jätteglad så ska väl ge det en chans. Hehe) och då ska ju jag vara den som meddelar ledningen om nåt inte funkar osv, har redan fått "klagomål" från flera ang. ventilationen. Så det blir väl det första uppdraget efter kursen som antagligen blir i höst! Haha. Jag hoppas det kommer gå bra iaf! Skönt att det inte är allt för mkt att göra. En brandövning per år o sen ska man kolla över nödutgångar, se till så att alla mår bra osv.

Ser ut att bli Västerås ihelgen igen! Om inte mamma ändrar sig så blire dans på fredag :P Har verkligen fastnat för det med dansen nu! Det är ju sjukt kul och bra motion! ;) Hehe. Så hoppas på många danskvällar i sommar! Känns jättebra att jag har Linda som tycker lika som mig ang. dans och dansband! Mamma kan ju inte alltid följa med eller har inte alltid lust liksom! Jag har ju oftast lust och tar mig tid och gör mig råd till att dra iväg! ;P Haha.

Imorgon är det kurs i energiberäkningar som gäller, hela förmiddan och sen blir vi bjudna på lunch efteråt, sen är det bara jobb ett par timmar innan jag drar! Så det är skönt att det inte är så långt kvar till helg! Och om en vecka är det midsommar, tror jag har planer för hela helgen nu! Fruktansvärt skönt!

Nej, nu äre snart lunch! Kraam från mig!


CL

Var in på Claes Lövgrens hemsida i lördags. Och vad hittade jag där då, jo en bild på mig och Linda när vi dansar förbi scenen! Haha. Vi såg ju att Jocke (keyboardkillen) tog upp kameran just då men trodde inte att det skulle synas att det var vi! Men jo tydligen :P Så det finns bildbevis på att vi var där och dessutom syns det att vi va yngst där oxå ;) Hehe.

 

Annars händer det inte mkt! Har mått lite halvkasst i ett par dagar nu! Vet inte vad det är dock! Kan ju vara pga. den dåliga sömnen ihelgen men iaf! Brukar väl inte må typ illa och ha ont i kroppen för det! Jaja, det går väl över! 

Shit va tiden går fort! Nu är det inte långt kvar till midsommar! :) Har inte några planer än, men jag hoppas väl att man får några! Skulle vara förjäkligt att inte ha nåt att göra på midsommar, den bästa högtiden på hela året! Har en fundering på vad jag ska göra på midsommardan men det är inte bestämt än! :/ 

Nej, om man ska ta o dricka kaffe kanske! Kraam från mig!


Helgen..

.. är redan förbi! Usch va fort den gick! :/ Men gaah va roligt jag hade! :P

I fredags hade jag ju först omtenta, och jaa den gick väl sådär, känns bra men vågar ändå inte hoppas! Sen mötte jag Elin en snabbis innan jag fick hämtning av Linda, vi köpte med oss thaimat och åkte ut till Valbo! Gu va fint dom bor då! :) Väl där käkade vi mat och sen gjorde vi oss iordning! Strax efter sex gav vi oss ut på vägarna för att ta oss upp till Bergvik på dans! Gick mkt fortare än beräknat. Hälsade på Stures mamma, min "låtsasfarmor" som jag inte sett på typ 3-4 år först, och strax före åtta åkte vi upp till Bergviksparken! Var lite orolig att vi skulle bli ensamma. Haha. Men tji fick jag. Parkeringen var nästan full av bilar! Arrangören blev förvånad när vi betalade in oss, trodde vi hade gått fel! ;) Haha. Men nej, det hade vi då inte! Som vi sa, det är ju bandet (Claes Lövgrens) som drar plus att vi tycker det är grymt kul att dansa! Vi började dansa direkt och sen dansade vi i 3 timmar, vilade bara typ 4 danser o i pausen då såklart! Och shit va roligt vi hade!! :D Behöver inte säga så mkt mer utan kan sammanfatta kvällen med: Bästa kvällen på lääänge!!!! =) :D :) Hihi.

Vaknade i lördags och mådde inge vidare, kände mig bakis o jävlig (drack bara 2½ glas vin, små plastmuggar) så det var mysko! Men den dåliga sömnen spelade nog in ganska mkt den med (sov bara 4 timmar)! Så det blev bara slapp hela dan, låg i solen o sov o sen blev det två filmer på kvällen! Igår träffade jag Hanna, Daniel och Svea en sväng och sen drog jag hem vid fyra.

Ja och nu sitter man här och jobbar igen! Tiden går så fort! Om två veckor har midsommar redan varit! Lite smått panikslagen men ja, det blir väl bra det å! Nu ska jag fortsätta jobba! Kraam från mig!

Sommar!

Länge sen jag skrev nu igen! Men ja, så blir det ibland! Nu har iaf sommaren börjat och det är heelt underbart!!! :D Vi har ju haft rätt bra väder!

Det som hänt sen sist, hmm. Sophie kom och hälsade på för ett par helger sen, vi shoppade, köpte thaimat, drack vin och hade det riktigt mysigt! Satt och kollade på gamla bilder och filmklipp! :) Så det blev ingen utgång men det gjorde då ingenting då det bara var roligt att hon kom och hälsade på!! Måste göras om iaf!!

Sen var det jobb i bara tre dagar, tog ledigt i fredags, så jag drog till mamma i Västerås i onsdags! I torsdags kom Toffe, Emelie och Robin och hälsade på! Skitmysigt hade vi det! Och jag som inte träffat Emelie sen hon blev med barn, så det var roligt att se magen! Men bebis ville inte sparka när jag ville känna! ;) Haha. Karin kom oxå ner. Så det blev grillning och en massa prat! Efter dom dragit så satt jag mamma och Karin ute och drack vin, mammas granne kom oxå över! Var en riktigt trevlig kväll! Sen blev det solning hela fredan, käkade god mat, tog ett glas vin och sen blev det tvhäng resten av kvällen! I lördags var det solning igen, underbart skönt!! :) Slapp mest hela dan och vi käkade kebab till middag! Sen blev det lite vin igen, men det blev rätt tidigt ändå för skulle åka tidigt på söndan. Tog tåget hem på söndagf.m och drog till Kupolen, mötte upp Johanna och shoppade lite igen! Sen hem, tog en dusch, gjorde mig iordning och tog bussen till Falun. Vi åkte till Peter för grillfest. Vi var där först ;) Haha. Vi blev fem st men det gjorde inget, hade en mysig kväll med mkt blandad musik!

I måndags låg jag ute o solade lite igen, pluggade lite och slappade. Har ju omtenta på fredag! :/ :S Blööö!
O igår började man jobba igen, var lite jobbigt då man var van med att vara ledig! Men aja, snart helg igen! Och den ser jag fram emot! Ska åka på dans med Linda på fredag! :D Får se hur det blir! Hihi! Sen hoppas jag på sol så man får ytterliggare färg!

Nej, nu äre fika! Kraam från mig!

RSS 2.0