....

Idag är jag halvdöd. Är supertrött. Önskar att jag fick tillbringa den här dagen i sängen och sooova. Skulle behövas just nu! Kommer inte få sova ut ihelgen heller. Är massa annat som ska göras då! Gaah! Har inte sovit ordentligt på flera veckor nu :/ Men sånt är livet. När vi städat ur gamla lägenheten och jag inte har en massa måsten på helgerna får jag nog sova. Haha.

Igår hände inte mkt, förutom att jag fick reda på (om inget händer, att vi börjar sälja dåligt med hus) att jag kommer bli fast anställd, antagligen i februari som det är sagt från början!!!! :D :D Är så jäklans glad! Behöver inte oroa mig och börja kolla nya jobb!! Är en fantastisk känsla!! Underbart att veta att man får fortsätta jobba på ett ställe man trivs oxå! Jippi!! Som sagt, börjar budgeten gå åt pipan, kommer det inte bli nån anställning men eftersom dom sålt hus under hela tiden ekonomin har varit dålig tror ingen att det kommer bli så nu heller. Men det är det enda som kan "sätta käppar i hjulet" för mig. Hehe. Fick dessutom ett besked som kommer hjälpa min lillebror och det känns oxå skönt!

Snart är det helg! Kan knappt bärga mig tills imon! Haha ;) Ser även fram emot helgen efter, då kommer bästaste Hanna till mig och hälsar på, heela helgen! Vi ska mysa, dricka vin och äta god mat! :) Ska bli jätteroligt! Så det är en del att se fram emot just nu. Annars skulle dagarna vara ganska olidliga!

Nej nu ska jag jobba på så dagen går fort! Kraam heejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0