Freeedag!

Äntligen fredag! Har verkligen längtat efter helgen sen i söndagskväll :P Ser fram emot en mysig helg i Gävle!! Ska bli kul att träffa alla :) Är Emelie frisk imon så ska vi ses på dan, så fick lite mer planer! Men bara roligt!! :D Så håller tummarna på att hon piggnar på sig, för det var sjuukt länge sen vi sågs nu! "Bara" lite drygt 5 timmar kvar nu, nedräkningen har börjat!! Hehe.

Ååå, jag vill åka på en kryssning men kan inte ta ledigt! Eftersom vi har så mkt jobb och beordrad övertid så skulle det kännas väldigt dumt att ta ledigt nu! Och så ska jag ju vara ledig 2½ dag om tre veckor när vi, ett gäng från jobbet, ska till Ramundberget, så det får tyvärr vänta!

Har beslutsångest över hur jag ska göra med semestern! Finns så mkt jag skulle vilja göra i sommar, men då måste man ha någon att göra det med! Vet iaf att jag ska ta v. 34, för då vill jag åka utomlands! Men sen då!! Suuck! Visste inte att det skulle vara såhär svårt. Haha. Jag har ju ingen jag behöver rätta min semester efter och alla kompisar som jobbar o kommer ha semester kanske inte har den samtidigt, så vad ska jag då göra under min ledighet?! Vill inte sitta ensam i två veckor o inte ha nåt att göra liksom! Då jobbar jag ju hellre och är ledig en annan gång :P Men jaja, den "karamellen" får jag suga på över helgen, för nästa vecka måste dom veta!


Näe jobba var det! Så kraam från mig! O ha en superb helg, för det ska jag ha! ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0