Nyår!

Ja nu va det ett tag sen igen, jag vet! Men jag har blivit lat när det gäller att blogga :S Haha.

Sen sist har jag haft materialtenta, gick inte nå vidare tror jag, och fått matte-hemtenta resultatet, jag klarade matten! Överlycklig! Sen har vi varit på Lina och Anders inflyttningsfest, drack lite vin och pratade, det var trevligt men åkte hem rätt tidigt! Sen har vi haft julfest här hemma, fredan 18e! Vi va inte så många själar här men det var trevligt ändå! Vi spelade lite rock band och sen buzz på det :P Tror alla va fulla och glada och det var ju huvudsaken ;) Lite bilder:

                                  
Sophie och jag spelar buzz                           Gina och bror va oxå med

                                  
Jag, Elin och Emma


Sen var jag till Hanna på lördan den 19e. Vi hade det mysigt med Daniel och Svea. Daniel åkte och jobbade och Svea la sig och sov. Då köpte Hanna och jag thaimat, blev friterad fläskfilé för mig och fyra små rätter för Hanna. Vi tog friterad banan med vaniljglass till efterrätt. Det var riktigt gott :) Blev supermätta, så det blev inget annat gotta men det räckte och blev över med maten :P Sen kollade vi på finalen i Dansbandskampen. Åkte hem halv tolv efter en supermysig kväll, igen! :D

Träffade Elin och Emma en dag i Valbo för shopping. Men hittade inget som vanligt. Tränade combat med Sophie på kvällningen, fortfarande skitkul och pissjobbigt! :P

Sen åkte vi ut till mamma dan före julafton för julmys med Hanna, Daniel och Svea, även Mange var med. Vi busade och mös hela dan, sen blev det god mat och efterrätt. Och vi drack även lite vin på kvällen! En helmysig dag/kväll! Tradition har det nästan blivit nu! Julafton vaknade jag rätt tidigt då Svea vaknar tidigt :P Men det gjorde inget då dom skulle åka hem på dan. Vi mös framför julkalendern och sen åt vi frukost. Efter det hade vi julklappsutdelning. Fick en jättefin almanacka utav Svea! Sen fick hon sina julklappar, hon blev nog glad över dom. Ville börja rita direkt med nya pennorna och målarboken :P Hihi. Även mamma, Adam, Sture och Christoffer fick julklappar fast vi har slutat med det! ;) Sen åkte tyvärr Daniel, Hanna, Mange och Svea hem till Gävle för att fira jul på andra håll! Men vi hade det mysigt hos mamma ändå! Jag, Toffe, Jimmy och Adam satt och spelade några rundor buzz innan Kalle började. Jimmy den jäkeln vann varje gång tror ja, men sånt är livet :P Sen kollade vi lite grann på Kalle och efter det åt vi god mat! Det blev en lugn kväll, med en liten promenad runt byn och massa prat med mamma och Karin. La oss efter tolv tror jag. Juldan va lika lugn den. Kollade på Tomten är far till alla barnen med mamma på förmiddan (ett måste på julen. Haha) Bästa filmrepliken någonsin är med i den ju: "-Jag måste ha en grogg. -Vad är det för fel på den du har? -*slurk slurk* Den är slut!" Haha, helt underbart skön kommentar från Dan ekborg! Sen blev det mest slapp, pratade med Jimmy en hel del. Sen kom Filip ut, och oj jäklar vad den ungen har växt! 12 år och redan ikapp Jimmy i längd! Sen blev det mat och jag åkte hem kl sju. Var en lugn men bra jul ute hos mamma! Väl hemma la jag mig vid teven och slappa, va förkyld både jag och Mange så ingen utgång! Sen i söndags blev det julmat hos Manges föräldrar som jag oxå fick julklappar av fast jag inte vill ha. (En gratängform, rutiga kokboken och ett tärningsspel) Bilder:

                   
Farmor och Svea har fruktstund      Farbror läser en bok

                   
Pappa äter upp Sveas fot               Svea får julklappar

                  
Svea så jävla söt när hon
ligger på golvet och ritar

Veckan har varit lugn då jag har varit väldigt hängig och förkyld. Så idag på nyårsafton har jag och Mange en mysig hemmakväll. Mange har lagat god mat, vi har spelat ett parti alfapet och kollat på JVM. Nu ska vi kika på en film och fira in tolvslaget i lugnan ro! :) Skönt det med! Så GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!!! :D Nu ska 2010 bli ett bra år på många sätt!! Nu blir det soffan igen!

Hade bra ute i vimmlet! Heddå!!!

Kommentarer
Postat av: Sophie

Ja nu kör vi med träningen ;) heja oss ;) pussis

2010-01-03 @ 22:46:10
URL: http://sophiea.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0